blablaluga 22.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ktoś pisał, że zamykanie pedofilów w więzieniach nic nie zmieni. Ja uważam, że zmiana będzie dokumentna i nieodwracalna. I to w bardzo krótkim czasie. Jak sie ich nie bedzie leczyc , to po wyjsciu z wiezenia dalej beda czynic zlo. Czy odsiedza rok czy 10 lat , bez roznicy. czyli nie wiesz, co współwięźniowe robią pedofilom? Oni nie wyjdą na własnych nogach z więżienia. żal Ci ich???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 eee tam tacy siedzą na specjalnych warunkach, bo jeszcze szef więzienia by beknął, jakby ktoś biedactwa ukrzywdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 eee tam tacy siedzą na specjalnych warunkach, bo jeszcze szef więzienia by beknął, jakby ktoś biedactwa ukrzywdził Oj, tylko CI się tak wydaje Na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ktoś pisał, że zamykanie pedofilów w więzieniach nic nie zmieni. Ja uważam, że zmiana będzie dokumentna i nieodwracalna. I to w bardzo krótkim czasie. Jak sie ich nie bedzie leczyc , to po wyjsciu z wiezenia dalej beda czynic zlo. Czy odsiedza rok czy 10 lat , bez roznicy. czyli nie wiesz, co współwięźniowe robią pedofilom? Oni nie wyjdą na własnych nogach z więżienia. żal Ci ich???? naucz się czytać ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Majka, ten gość ma manipulowanie we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 22.11.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Majka, ten gość ma manipulowanie we krwi. nie spamuj jak zwykle ... poprzednie udało Ci się to może ten odpuśc.... zaczynam uważąć że chyba najgorszą robotę robią Ci którzy zamiast dyskutować zaczynają zazdy personalne byle temat zszedł na bok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kolejna wpadka nie spamuj jak zwykle ... z tego co widzę zadałem Ci pierwszy pytanie, czemu służy Twoje rozdwadnianie (spamowanie) tematu Żydami, nijak nie widzę związku z pedofilia, chyba że Ty widzisz???? Obsłużyć wiele nicków nie jest tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 22.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mtom fakt pozostaje faktem, kolejny wątek zaspamowany przez Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Fakt pozostaje faktem, że używasz kilku nicków.Zaprzeczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ale nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 22.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mtom znów wygrałeś, wątek zaspamowałeś, zatopiłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mtom znów wygrałeś, wątek zaspamowałeś, zatopiłeś.... czy jest szansa, że się załamiesz i nas opuścisz na wieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mtom znów wygrałeś, wątek zaspamowałeś, zatopiłeś.... czy jest szansa, że się załamiesz i nas opuścisz na wieki? na to bym nie liczył...chiba a w temacie, powtórzę nie cierpie pedofilów ani homo...coś tam w tym temacie brak tolerancji, zrozumienia, litości itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Moim zdaniem wątek psuje ten kto rozmywa temat. A temat dotyczy bardzo niebezpiecznego zjawiska jakim jest pedofilia. Niestety pojawiają się osoby, które wolę pisać co im tam w duszy gra - np. o homoseksualistach, kolego B. O nickach, manipulowaniu wypowiedziamu innych nawet mi się nie chce już wspominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 22.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ktoś pisał, że zamykanie pedofilów w więzieniach nic nie zmieni. Ja uważam, że zmiana będzie dokumentna i nieodwracalna. I to w bardzo krótkim czasie. Jak sie ich nie bedzie leczyc , to po wyjsciu z wiezenia dalej beda czynic zlo. Czy odsiedza rok czy 10 lat , bez roznicy. czyli nie wiesz, co współwięźniowe robią pedofilom? Oni nie wyjdą na własnych nogach z więżienia. Na własnych to wyjdą , najwyżej będą kartofelki gubić po drodze co nie zmienia faktu ,że na pewno nie wyjdą zresocjalizowani Nie popieram takiego sposobu na wymierzanie sprawiedliwosci. Pomijam juz zupelnie to, ze mamy do czynienia z osobami chorymi .... W moim i w waszym interesie jest aby takie rzeczy w wiezieniach sie nie zdarzaly. Niewinny , uczciwy czlowiek tez moze znalezc sie za kratkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji.Dla mnie to zwykłe sq... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 22.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. Babo twoje poglady oparte sa na niewiedzy. mTom , a jakby tak Ciebie ktos przez pomylke wysterylizowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Przez pomyłkę? Wyobraź sobie, że ktoś "przypadkiem" zgwałcił 4-ro latka.Idąc tropem Twojego rozumowania, nie powinno się karać w ogóle (grzywna, więzienie, kara śmierci), bo można by "przez pomyłkę" kogoś "niewinnego" skrzywdzić. To, że ktoś niewinny może się znaleźć za kratkami nie może rzutować na sens istnienia całego wymiaru sprawiedliwości. Zanim zaczniesz pisać odpowiedź, pomyś sobie trochę o ofierze skrzywdzonej na całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 22.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. chyba się za dużo naczytałeś materiałów swojej partii z rodziną w nazwie..., dzięki taki tekstom i gryfpca wcześniej pedofile bedą zdobywali coraz więcej argumentów i praw...., problemu nie rozwiąże się ślepą nienawiścią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts