mTom 23.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chyba się za dużo naczytałeś materiałów swojej partii z rodziną w nazwie..., dzięki taki tekstom i gryfpca wcześniej pedofile bedą zdobywali coraz więcej argumentów i praw...., problemu nie rozwiąże się ślepą nienawiścią.... Biedaku-wielonickowy wszędzie widzisz politykę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 23.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chyba się za dużo naczytałeś materiałów swojej partii z rodziną w nazwie..., dzięki taki tekstom i gryfpca wcześniej pedofile bedą zdobywali coraz więcej argumentów i praw...., problemu nie rozwiąże się ślepą nienawiścią.... Biedaku-wielonickowy wszędzie widzisz politykę...? mtom Ty przestań spamować i przysługiwać się pedofilom.... takimi tekstami, nienawiścią, sterylizowaniem, metodami kolegów z pewnej wszech młodzieży dajesz argumenty tylko pedofilom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chyba się za dużo naczytałeś materiałów swojej partii z rodziną w nazwie..., dzięki taki tekstom i gryfpca wcześniej pedofile bedą zdobywali coraz więcej argumentów i praw...., problemu nie rozwiąże się ślepą nienawiścią.... Biedaku-wielonickowy wszędzie widzisz politykę...? a może d...pę do obrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.11.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Tak jak myślałem. Kolesiowi dwojga nicków wcale nie zależy na merytorycznej dyskusji, wnioskach, a jedynie na biciu piany i dowodzeniu swojej nieomylności. Zadam więc pytanie wprost - co byś zrobił jakby któreś z trojga Twoch dzieci zostało zgwałcone przez zwyrodnialca? Skoro prawo przewiduje tak drakońskie kary jak dożywocie (czy kara śmierci), to tym bardziej powinna być możliwość sterylizacji w uzasadnionych przypadkach po udowodnieniu winy. Dlaczego taki pedofil ma siedzieć w więzieniu na koszt podatnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 23.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. Dokładnie, mtom nikt tak jak ty nie przysługuje się tu pedofilom.... Zoorganizuj jeszcze przeciw jakas kontrmanifestacje lysych debili , ktorzy rzuca w nich kamieniem albo krzykna "do gazu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 takimi tekstami, nienawiścią, sterylizowaniem, metodami kolegów z pewnej wszech młodzieży dajesz argumenty tylko pedofilom.... mtom Ty przestań spamować i przysługiwać się pedofilom.... takimi tekstami, nienawiścią, sterylizowaniem, metodami kolegów z pewnej wszech młodzieży dajesz argumenty tylko pedofilom.... chyba się za dużo naczytałeś materiałów swojej partii z rodziną w nazwie..., dzięki taki tekstom i gryfpca wcześniej pedofile bedą zdobywali coraz więcej argumentów i praw...., problemu nie rozwiąże się ślepą nienawiścią.... Ocho, lobby propedofilskie się odezwało, co? A weźże pisz wreszcie pod jednym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. Babo twoje poglady oparte sa na niewiedzy. To poproszę o jakieś źródło w celu dokształcenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 23.11.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja mam osobiście wątpliwości co do tej "choroby". Zmiany w mózgu u osób chorych na schizofrenię można zaobserwować, u socjopatów i pedofili - nie... T po prostu niebezpieczni ludzie, a nie biedni chorzy. Leczenie polega na izolacji lub przemawianiu do resztek sumienia i nakłanianiu do abstynencji. Dla mnie to zwykłe sq... Po co nakłaniać czy odwoływać się do jakiś wyższych uczuć. Wystarczy łobuza wysterylizować. Babo twoje poglady oparte sa na niewiedzy. To poproszę o jakieś źródło w celu dokształcenia... http://www.portalmed.pl/xml/bazy/icd10 F65.4 Tak najogolniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Skoro jest to sklasyfikowane wśród zaburzeń, jak wykazałeś, to teraz tak najogólniej, podaj przykłady efektywnego leczenia takich przypadków... Dlatego też, NIE MOŻNA DAĆ CHORYM PSYCHICZNIE (homoseksualiści też się do nich wg tej klasyfikacji zaliczają) praw do wychowywania dzieci, jak tego się głośno domagają. To tak, jakby dać maniakalnemu podpalaczowi zapalniczkę na przechowanie!!! Wysterylizować (skoro można farmakologicznie) i tyle!!! Na księżyc też można! Moim dzieciom nic by nie groziło, a tu o ich dobro chodzi, a nie o dobro tych ZBOKÓW!!! I nie pier***cie mi tu o polityce, partii z rodziną w tle, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Skoro jest to sklasyfikowane wśród zaburzeń, jak wykazałeś, to teraz tak najogólniej, podaj przykłady efektywnego leczenia takich przypadków... Dlatego też, NIE MOŻNA DAĆ CHORYM PSYCHICZNIE (homoseksualiści też się do nich wg tej klasyfikacji zaliczają) praw do wychowywania dzieci, jak tego się głośno domagają. To tak, jakby dać maniakalnemu podpalaczowi zapalniczkę na przechowanie!!! Wysterylizować (skoro można farmakologicznie) i tyle!!! Na księżyc też można! Moim dzieciom nic by nie groziło, a tu o ich dobro chodzi, a nie o dobro tych ZBOKÓW!!! I nie pier***cie mi tu o polityce, partii z rodziną w tle, itp. Gryf - homoseksualistów tam nie ma . Bardzo podoba mi się to: (F69) Zaburzenia osobowości i zachowania u dorosłych, nie określone Czyżby pomroczność jasna ? Zresztą zdrowy tam śmietnik - są i poczciwi transwestyci, których nikt chyba nie leczy , fetyszyści (np. Szymon Majewski - postac lekka i hazardziści Czyli - choroby czy dziwactwa, albo wredny charakter??? Mnie ta klasyfikacja nie przekonuje A propos, czy ten opis Wam kogoś z TV przypomina? (F60.0) Osobowość paranoiczna Są to zaburzenia osobowości, które charakteryzuje nadmierna wrażliwość na niepowodzenia, niezdolność do wybaczania zniewag; podejrzliwość i tendencja do zniekształcania doświadczeń przez opaczną interpretację obojętnych a nawet przyjaznych zachowań innych ludzi jako wrogich czy pogardliwych; nawracająca podejrzliwość bez uzasadnienia, dotycząca seksualnej wierności współmałżonka czy partnera i nieustępliwość w obronie własnych praw. Może też występować tendencja do nadmiernego poczucia własnej wartości oraz często przesadne odnoszenie wydarzeń do siebie. Zaburzenia osobowości: - ekspansywno-paranoiczna - fanatyczna - pieniacza - paranoidalna - sensytywno-paranoiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Lekarzem nie jestem, ale do homosiów najbardziej pasują mi te: F65.6 - złożone zaburzenia preferencji seksualnej F66.2 - zaburzenia związków seksualnych, F65.9 - zaburzenia preferencji seksualnych, nie określone Dziwna ta klasyfikacja, to fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.11.2006 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Lekarzem nie jestem, ale do homosiów najbardziej pasują mi te: F65.6 - złożone zaburzenia preferencji seksualnej F66.2 - zaburzenia związków seksualnych, F65.9 - zaburzenia preferencji seksualnych, nie określone Dziwna ta klasyfikacja, to fakt... Gryfpc , zauwaz ze np F66.2 moze przytrafic sie osobie o orientacji heteroseksualnej , homo- lub bi-( czyli np Tobie tez ), podobnie jak F66.0 czy F66.1 Orientacja homoseksulana podobnie jak biseksualna jest uwazana obecnie za norme. Dlatego wszelkie parady i manifestacje eksponujace preferencje seksualne sa zupelnie bez sensu. Dyskryminuja ich w szkole , w pracy .... watpie( czesto maja lepiej niz hetero-), ale jesli tak, to niech demonstruja jako dyskryminowani w pracy razem z innymi dyskryminowanymi a nie jako homoseksualisci. Uczciwie trzeba przyznac , ze heteroseksualisci tez demonstruja swoja orientacje seksualna i staraja sie obalic wszelkie normy moralne i kulturowe , uczestniczac w paradach milosci (note bene nic z miloscia nie maja wspolnego te parady). Psychiatrzy i seksuolodzy moga zacierac rece , mnostwo uczestnikow tych parad predzej czy pozniej do nich trafi. No coz takie czasy. Ja tam "zacofany" raczej jestem i gdyby mi sie zdarzylo cos na boku, to bym sie tego wstydzil a nie probowal zmieniac normy zeby mi wygodniej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipiesniwydra 24.11.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dobry pedofil...to martwy pedofil !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.11.2006 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dobry pedofil...to martwy pedofil !!!! Oj nie zdziwilbym sie jakbys sam mial upodobanie do chlopczykow i dziewczynek. W przeciwnym razie jestes idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 24.11.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 mtomowe wysterylizować, do gazu, dobry pedofil martwy pedofil, może jeszcze obozy koncentracyjne i innych faszystowskich haseł i jeszcze zoorganizujcie parę manifestacji łysych a już wkrótce bedą wam pedofile dziękować za to załatwiliście całą sprawę za nich.... p.s. a jak wysterylizować pedofilkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie kłam i nie manipuluj biedaku dwojga (przepraszam - już trojga) nicków. Nigdzie, kłamco, nie napisałem o gazie. O martwym pedofilu napisałeś sam występując pod swoim kolejnym wcieleniem. Sterylizacja zgodnie z prawem, jak najbrdziej. Jest to bardziej humanitarne niż kara śmierci czy dożywotnie więzienie lub zamknięcie w szpitalu psychiatryznym. Ty się lepiej przyznaj dlaczego lobbujesz na rzecz pedofili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 24.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Hm... ale wlasnie w tej klasyfikacji nie ma homoseksualistow Sa tylko jakies "Zaburzenia preferencji seksualnych, nie określone". Mozna by pod to podciagnac prawie wszystko, co nie ma bezposredniego zwiazku ze staraniem sie o dziecko. Nalezalo by to bardziej uscislic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 24.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Sterylizacja zgodnie z prawem, jak najbrdziej. Jest to bardziej humanitarne niż kara śmierci czy dożywotnie więzienie lub zamknięcie w szpitalu psychiatryznym. : a jak wysterylizujesz kobiety??? a poza tym czy Ty naprawdę uważasz że sterylizacja pomoże, a inne czynności seksualne?? czy myślisz że tymi faszystkowskimi hasłami i nerwowymi oskarżeniami o kłamstwa to komu służysz....., bo ja ci powiem wprost pedofilom..... pokrzycz z łysymi łbami o sterylizacji etc.... a zobacz skutki.... p.s. kilkanaście lat temu identycznie stawiano hasła o sterylizacji homoseksualistów, bardzo pomogło to im w zdobyciu praw.... p.s.2 może należy sterylizować wszystkich facetów jako potencjalnych gwałcicieli:):)??? Z pedofilią należy walczyć, ale mądrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Z pedofilią należy walczyć, ale mądrze. ???????????????? Słuchamy, słuchamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Z pedofilią należy walczyć, ale nie przy pomocy manipulacji i kłamstw. Zmienię troszeczkę temat. Jaki wiek nieletniego przyjąć za granicę pedofilii? 15 lat? 16? a może 12?Kto zna historię, to wie, że królowa Jadwiga wyszła za Jagiełłę, mając... lat 12. Natomiast tak wyraźne tabu zakazujące kontaktów seksualnych z osobami poniżej 16 roku życia pojawiło się w naszej cywilizacji raptem... sto lat temu.Tego typu wątpliwości pojawiły się ostatnio w bardzo religijnej Irlandii, gdzie prawdopodobnie dojdzie do referendum. Otóż, sąd nakazał zwolnienie z więzienia skazanego za pedofilię, gdyż uznał jego linię obrony, iż ten został wprowadzony w błąd co do wieku pokrzywdzonej. Był przekonany, że dziewczyna ma 15 a nie 12 lat. Tymczasem polskie prawo nie nakazuje zatrudniającemu osobę do pracy z dziećmi sprawdzać czy nie był on w przeszłości karany za pedofilię (projekt stosownej ustawy leży w Sejmie). Często zdarza się obecnie, że osobo na zwolnieniu warunkowym (odbywająca karę za pedofilię) przyjmowana jest do pracy z dziećmi, np. w domu kultury (sic!). Oczywiście problem ten nie dotyczy szkół, gdzyż tam jak wiadomo od nauczycieli wymaga się niekaralności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts