lump praski 19.12.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Kolorowy papier nie jest az tak bardzo wazny A nawet jak sie nad tym zastanowic troche wiecej - w ogole niekonieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 w sobotę ktoś był u mnie w domu, ale mnie nie było i zostawił paczki mężowi Przyznać się kto to był Wczoraj posegregowałam ubrania (dla dwóch chłopców) i pojechałam do pani Dominiki zawieźć ubrania i zabawki dla dzieci. Przy okazji zapamiętałam jak ma synek na imię: Ksawery . Podpytałam panią Dominikę o rower. Okazało się, że jej mąż/ nie mąż już chyba z piąty raz go spawał i ledwo wszystko się trzyma. Powiedziałam jej o zbiórce na rower, bardzo sie ucieszyła. Powiedziałam jej jednak, że kupimy na początku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Aga, przyszlam tylko powiedziec, ze jestes Wielka. A ludzie czasami w anioly nie wierza. Khm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Aga fajnie, ze jestes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.12.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 wszystkim odwiedzającym ten wątek życzę Wesołych Świąt http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dla Agi - Wesolych Swiat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ufff....chwila oddechu. Wybrałam rower W piątek mam wolne to pojadę go kupić i przewiozę do Pani Dominiki. Ten co wybrałam kosztuje 580 zł. Mam nadzieję, że będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.02.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 od rana próbuję zgrać zdjęcie i nie mogę W sobotę byłam kupić rower W końcu, bo aż mi głupio Zrobiłam zdjęcia w sklepie, żebyście wiedzieli jaki to rower. Niestety nie mogłam od razu go zabrać, bo tata wyjechał gdzieś busem, a do swojego nie zmieszczę. Zawiozłam do pani Dominiki kartę gwarancyjną, paragon i karteczkę, że rower do odbioru. Zrobiła tak niewyraźną minę, że myślałam, że zacznie mi płakać Ale udało sie bez łez. Dziś jej mąż ma jechać ten rower odebrać i w drodze powrotnej podjechać do mnie, żeby tylko powiedzieć, że odebrał. Koszt: 699 zł. Natalia, jak zobaczysz koło Was zielono-czarnego górala to zakup forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Właśnie wczoraj się zastanawiałam czy już kupiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dalo sie kupic ten rower ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.02.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Lumpie, dwa posty wyżej napisałam Tyle, że nadal nie mogę wgrać fotki. Może dziś podjedzie informatyk i zobaczy co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O kurcze, rzeczywiscie........ale ostatnio cos nie kontaktuje za bardzo Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ze względu na to, że zbliża się rok szkolny, a Karolinka idzie do pierwszej klasy zastanawiam się czy nie moglibyśmy trochę ulżyć jej rodzinie w zakupach Tyle, że nie wiem co konkretnie potrzebują 1-klasiści (ale pewnie zaraz się od Was dowiem ). Pomożemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ze względu na to, że zbliża się rok szkolny, a Karolinka idzie do pierwszej klasy zastanawiam się czy nie moglibyśmy trochę ulżyć jej rodzinie w zakupach Tyle, że nie wiem co konkretnie potrzebują 1-klasiści (ale pewnie zaraz się od Was dowiem ). Pomożemy? Na pewno potrzebne będą: plecak piórnik z wyposazeniem worek na buty kapcie/tenisówki strój na zajęcia wych. fizycznego U nas lista potzrebnych rzeczy (wyprawka) byała wywieszona na drzwiach szkoły. Rzeczy pewnie podobne: zeszyty 16-kartkowe w 3 linie i w kratke okładki na zeszyty i książki patyczki do liczenia ruchomy alfabet bibuła nozyczki papier kolorowy brystol plastelina/modelina To tyle rzeczy, które pamiętam. Jest tego sporo, wydatek zawsze duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 05.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ze względu na to, że zbliża się rok szkolny, a Karolinka idzie do pierwszej klasy zastanawiam się czy nie moglibyśmy trochę ulżyć jej rodzinie w zakupach Tyle, że nie wiem co konkretnie potrzebują 1-klasiści (ale pewnie zaraz się od Was dowiem ). Pomożemy? Na pewno potrzebne będą: plecak piórnik z wyposazeniem worek na buty kapcie/tenisówki strój na zajęcia wych. fizycznego U nas lista potzrebnych rzeczy (wyprawka) byała wywieszona na drzwiach szkoły. Rzeczy pewnie podobne: zeszyty 16-kartkowe w 3 linie i w kratke okładki na zeszyty i książki patyczki do liczenia ruchomy alfabet bibuła nozyczki papier kolorowy brystol plastelina/modelina To tyle rzeczy, które pamiętam. Jest tego sporo, wydatek zawsze duzy do 14.08.2009 r wyślę piórnik z wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.08.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts