Nefer 31.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 UWAGA, UWAGA, ZBIERAMY NA PRALKĘ typu FRANIA. Chcesz się dowiedzieć - dla kogo, dlaczego ? Zajrzyj na początek :) Agnieszka zakupi pralkę przez net i od razu ze sklepu pojedzie do Naszej rodziny. Dopisujcie się proszę do listy - ważne każde 10 pln. Obecnie posiadamy: 1. Nefer - 90 pln 2. Canna - 60 pln Stan na dziś : 150 pln. Potrzebne 400 + koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 31.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 UWAGA, UWAGA, ZBIERAMY NA PRALKĘ typu FRANIA. Agnieszka zakupi pralkę przez net i od razu ze sklepu pojedzie do Naszej rodziny. Dopisujcie się proszę do listy - ważne każde 10 pln. Obecnie posiadamy: 1. Nefer - 90 pln 2. Canna - 60 pln Stan na dziś : 150 pln. Potrzebne 400 + koszty przesyłki. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak pani Dominika pierze. U mnie pralka chodzi prawie codziennie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Traktowałam ją jak coś normalnego, teraz cieszę się, że ją mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 31.12.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Agnieszko, Ja też poproszę o informację, gdzie przesłać kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Na priv odezwały się do mnie dwie osoby. Jedna zadeklarowała 50 zł, druga nie pisała ile chce wpłacić. Nie chcę pisać kto, bo nie czuję się do tego upoważniona. Dziękuję jednak wszystkim za chęć pomocy... i muszę Wam się ze wstydem przyznać, że....nie dałam rady podjechać do pani Dominiki ani wczoraj, ani dziś. Jestem tak zabiegana, że ciężko mi tam dotrzeć. Aż mam wyrzuty sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Na priv odezwały się do mnie dwie osoby. Jedna zadeklarowała 50 zł, druga nie pisała ile chce wpłacić. Nie chcę pisać kto, bo nie czuję się do tego upoważniona. Dziękuję jednak wszystkim za chęć pomocy... i muszę Wam się ze wstydem przyznać, że....nie dałam rady podjechać do pani Dominiki ani wczoraj, ani dziś. Jestem tak zabiegana, że ciężko mi tam dotrzeć. Aż mam wyrzuty sumienia. Agnieszko, Robisz dla nich wystarczająco dużo. NIe masz obowiązku mieszkac tam :) Myślę, że i tak jesteś dlap. Dominiki najlepszym człowiekiem jakiego w życiu spotkała. Masz swoje życie i swój dom. NIe chciałabym, żebyś czuła obowiązek "tłumaczenia się" I tak pójdziesz "z butami" do nieba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Czyli jest już co najmniej 200 pln .. Kto jeszcze ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Albo z tego forum, bo wielu nie odpowiada moja osoba tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Albo z tego forum, bo wielu nie odpowiada moja osoba tutaj Chyba żartujesz.............. tu nie jest prowadzony Konkurs Na Ulubionego Forumowicza Jesteśmy różni - po prostu. Nie przejmuj się - nie słowa świadczą o nas, ale czyny Jest goooood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Hihihi...taki konkurs bym przegrała Odezwała się do mnie "ta druga" osoba. To Kania. Deklaruje 50 zł. Wiecie co, moja wyobraźnia pracuje. Może jeśli odezwie sie jeszcze kilka osób i zadeklaruje chęć wpłaty to poszukam w komisach...łóżeczka dla chłopca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Obecnie posiadamy: 1. Nefer - 90 pln 2. Canna - 60 pln 3. Kania - 50 pln 4. X - 50 pln TO JUŻ 250 pln !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!!!!!!!! I TO W SYLWESTRA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Hej, no właśnie, co Wy robicie na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 31.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wierzę, że się uda http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Agnieszko, przestań wreszcie tak się przejmować. Nie ma przepisu, że wszyscy muszą nas lubić. Ty lubisz wszystkich, których znasz, o których słyszałaś, których wypowiedzi przeczytałaś na forum....itp., itd. ? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Tak właśnie tłumaczę mojej córce kiedy skarży się, że jakieś dziecko jej nie lubi Właściwie to nawet nie chciałabym musieć lubić wszystkich...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Hej, no właśnie, co Wy robicie na forum? OBCHODZIMY NOWY ROK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 nie da się lubić wszystkich - to prawda A ja się po prostu cieszę, że za pośrednictwem forum możemy kogoś uszczęśliwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 31.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Hej, no właśnie, co Wy robicie na forum? OBCHODZIMY NOWY ROK :) OBCHODZIMY NOWY ROK http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 nie da się lubić wszystkich - to prawda A ja się po prostu cieszę, że za pośrednictwem forum możemy kogoś uszczęśliwić. Dzięki pieniądzom - a to tylko kasa - dziś jest jutro nie ma :) A ile potrafi dać ludziom radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 To prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 To prawda.... I troszkę szczęścia, żeby się ktoś taki jak Ty zainteresował życiem obcego człowieka ... A wiesz, że wszystko do Ciebie wróci ? To juz teraz może byc tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.01.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 trochę podniosę co by udało nam się na pralkę zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Słuchajcie, to może "naciągactwo" , ale natańsza nowa pralka automatyczna jest do kupienia za ok. 700-800 PLN... http://www.ceneo.pl/Pralki-0-20-0-887-1-2-0 Może dostępne są używane, ale to już ryzyko. Do Frani "wchodzi" 1,5 kg prania. W tym zestawieniu jest np pralka Beko (nie wiem, co to warte za 699, wsad 5kg). To już prawdziwe ułatwienie... Sensowny jakościowo i cenowo Polar to 777 PLN. Eksploatacja takiej pralki też jest chyba tańsza niż Frani. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts