Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak im pomóc

agnieszkakusi

Recommended Posts

UWAGA, UWAGA, ZBIERAMY NA PRALKĘ typu FRANIA.

Chcesz się dowiedzieć - dla kogo, dlaczego ? Zajrzyj na początek :):)

Agnieszka zakupi pralkę przez net i od razu ze sklepu pojedzie do Naszej rodziny.

Dopisujcie się proszę do listy - ważne każde 10 pln.

Obecnie posiadamy:

1. Nefer - 90 pln

2. Canna - 60 pln

Stan na dziś : 150 pln.

Potrzebne 400 + koszty przesyłki.

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

UWAGA, UWAGA, ZBIERAMY NA PRALKĘ typu FRANIA.

Agnieszka zakupi pralkę przez net i od razu ze sklepu pojedzie do Naszej rodziny.

Dopisujcie się proszę do listy - ważne każde 10 pln.

Obecnie posiadamy:

1. Nefer - 90 pln

2. Canna - 60 pln

Stan na dziś : 150 pln.

Potrzebne 400 + koszty przesyłki.

Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak pani Dominika pierze.

U mnie pralka chodzi prawie codziennie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif

Traktowałam ją jak coś normalnego, teraz cieszę się, że ją mam.

Na priv odezwały się do mnie dwie osoby. Jedna zadeklarowała 50 zł, druga nie pisała ile chce wpłacić. Nie chcę pisać kto, bo nie czuję się do tego upoważniona. Dziękuję jednak wszystkim za chęć pomocy... i muszę Wam się ze wstydem przyznać, że....nie dałam rady podjechać do pani Dominiki ani wczoraj, ani dziś. Jestem tak zabiegana, że ciężko mi tam dotrzeć. Aż mam wyrzuty sumienia. :oops: :oops: :oops: :oops:

Na priv odezwały się do mnie dwie osoby. Jedna zadeklarowała 50 zł, druga nie pisała ile chce wpłacić. Nie chcę pisać kto, bo nie czuję się do tego upoważniona. Dziękuję jednak wszystkim za chęć pomocy... i muszę Wam się ze wstydem przyznać, że....nie dałam rady podjechać do pani Dominiki ani wczoraj, ani dziś. Jestem tak zabiegana, że ciężko mi tam dotrzeć. Aż mam wyrzuty sumienia. :oops: :oops: :oops: :oops:

Agnieszko,

Robisz dla nich wystarczająco dużo. NIe masz obowiązku mieszkac tam :):) Myślę, że i tak jesteś dlap. Dominiki najlepszym człowiekiem jakiego w życiu spotkała.

Masz swoje życie i swój dom. NIe chciałabym, żebyś czuła obowiązek "tłumaczenia się"

I tak pójdziesz "z butami" do nieba :):)

Albo z tego forum, bo wielu nie odpowiada moja osoba tutaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Chyba żartujesz.............. tu nie jest prowadzony Konkurs Na Ulubionego Forumowicza :)

Jesteśmy różni - po prostu. Nie przejmuj się - nie słowa świadczą o nas, ale czyny :) Jest goooood :)

Hihihi...taki konkurs bym przegrała :lol: :lol: :lol: :lol:

Odezwała się do mnie "ta druga" osoba. To Kania. Deklaruje 50 zł.

Wiecie co, moja wyobraźnia pracuje. Może jeśli odezwie sie jeszcze kilka osób i zadeklaruje chęć wpłaty to poszukam w komisach...łóżeczka dla chłopca? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Wierzę, że się uda http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

Agnieszko, przestań wreszcie tak się przejmować.

Nie ma przepisu, że wszyscy muszą nas lubić.

Ty lubisz wszystkich, których znasz, o których słyszałaś, których wypowiedzi przeczytałaś na forum....itp., itd. ? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

Tak właśnie tłumaczę mojej córce kiedy skarży się, że jakieś dziecko jej nie lubi

Właściwie to nawet nie chciałabym musieć lubić wszystkich......

nie da się lubić wszystkich - to prawda :lol: :lol: :lol:

A ja się po prostu cieszę, że za pośrednictwem forum możemy kogoś uszczęśliwić.

Dzięki pieniądzom - a to tylko kasa - dziś jest jutro nie ma :):) A ile potrafi dać ludziom radości...

Słuchajcie, to może "naciągactwo" ;), ale natańsza nowa pralka automatyczna jest do kupienia za ok. 700-800 PLN...

http://www.ceneo.pl/Pralki-0-20-0-887-1-2-0

Może dostępne są używane, ale to już ryzyko.

Do Frani "wchodzi" 1,5 kg prania. W tym zestawieniu jest np pralka Beko (nie wiem, co to warte za 699, wsad 5kg). To już prawdziwe ułatwienie...

Sensowny jakościowo i cenowo Polar to 777 PLN.

Eksploatacja takiej pralki też jest chyba tańsza niż Frani.

Co myślicie?