frosch 10.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Frosch, a nie ma Twojego nazwiska na liście? nie mam , ale mam nadzieje , ze bedzie , bo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Spokojnie,jeszcze dojda. Wyszedł problem z łóżeczkiem. Nie ma jak go przewieźć, a transport byłby drogi - wszystko razem waży 22 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moze zapytajmy kto z okolic Wa-wy ( albo przejezdzajacy obok) jedzie w strone Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 W Masterlinku za ponad 20 kg i najdalszą przesyłkę jest ok. 27 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 W Masterlinku za ponad 20 kg i najdalszą przesyłkę jest ok. 27 pln. a za dwie po 11 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 kurcze, to może po prostu Masterlink? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzwoniłam do Matserlink. Przesyłka 39+22% vat tj. 47,58 płatne przy nadaniu. Jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja jestem za. Jak trzeba coś przelać poproszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 poczekajmy , moze ktos sie zglosi .....ewentualnie jak nie wypali wyslijmy tym Mastercostam lub czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nie no spokojnie...pieniądze jeszcze są...a dzis dokładnie potwierdzę jak z tym łóżeczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 W końcu się udało. Byłam dziś u pani Dominiki. Dostała mnóstwo paczek, Karolina szaleje z zabawkami. Od kogoś z Was dostała pisaki. Non stop maluje nimi...paznokcie, bo to podobno modne Dotarł jeden kubek muratora, o którym pisał Selimm. Pralka jeszcze nie dotarła, ale to chyba za wcześnie. Przelew szedł chyba w piątek czy sobotę, a muszą to zaksięgować. Oczywiście nie wydałam się, że ma przyjść pralka. Mówiłam tylko, że duża paczka, za którą jest zapłacone, I że ma to spokojnie odebrać. Sprawa łóżeczka nadal aktualna. Kurcze, trzeba się sprężyć. Macie WSZYSCY od pani Dominiki serdeczne podziękowania za wszystkie prezenty.... wyjeżdżając stamtąd podjechałam do sołtysa, który mieszka obok - w końcu udało mi się go zastać. Zapytałam go jak to wygląda u pani Dominiki, czy kasa nie jest przepijana. Okazało się, że chłopak pani Dominiki to podobno bardzo pracowity człowiek, który non stop siedzi na budowach i pracuje. Próbują jakoś remontować ten ich domek. Podobno jej rodzice lubią sobie wypic, ale ten chłopak i pani Dominika nie. Sołtys twierdzi, że ten chłopak jest bardzo spokojny i szkoda, bo jak by był bardzie "twardy" to by też "teściów" ustawił do pionu. Sołtys powiedział mi ,ze może zagwarantować, że te prezenty, które oni dostają NA PEWNO są używane zgodnie z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Dzwoniłam w sprawie ogłoszenia z "anonsów". Okazało się, że jest jedna babka, która dała ogłoszenie i ma komis dziecięcy. Ma w sprzedaży łóżeczko sosnowe z wyciąganymi szczebelkami za 80 zł. Do tego trzeba by kupić materac. Myślę, że to jakieś 40 zł. Co myślicie? Kupować, szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Agnieszka zajrzyj na prv.Pilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dopiero dziś zajrzałam na priv. Wczoraj wylądowałam z gorączką 38 stopni, nie wiem czy to po tym wypadku czy co. Mały znalazł na allegro łóżeczko z materacem za 55 zł. Wysłałam przed chcwilą do niego sms-a, żeby zamawiać, ale nie wiem czy nie jest za późno.Ale jestem na siebie zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.01.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Szukam dalej. Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dopiero tu zajrzałam i widzę, że jest problem łóżeczka Mam już mi nie potrzebne łóżeczko metalowe z opuszczaną jedną stroną. Takie starego typu. Mogłabym je oddać, a ma tą zaletę, że jest bardziej rozwojowe (moja córa w nim spała jeszcze jako 6 latka). Tylko jak je przewieźć z Poznania... Bywam w Toruniu, ale nie w najbliższym czasie. A może to zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Mam jeszcze małą propozycję - może tak dokonywać wpłat na konto a potem Agnieszka zrobi zpotrzebne zakupy? Oczywiście o ile sie zgodzi - bo jak widzę trochę keszu zostało a i nie sądzę żeby dobrze było dublować zakupy lub kupować s[pore nadmiary czy to ciuchów czy to jedzenia... Szczerze mówiąc praktycznie miałem co nieco przygotowane do wysyłki, ale jak czytam że oni już to dostali to szukam innej rzeczy. I tak wciąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dla mnie nie ma problemu tylko w jaki sposób ja się z Wami rozliczę tzn. pokażę to co kupiłam? Troche niezdrowa sytuacja....już się nawet zastanawiam jak pokazać pralkę, bo aparatu cyfrowego nie mam, a zanim zrobię zdjęcia normalnym i dam kliszę do wywołania...ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jeśli o mnie chodzi - niczego nie musisz "udowadniać" Wiem, że dobrze zagospodarujesz wszystkie pieniądze - i zotawiam w Towich rękach co z nimi zrobisz. Zwróć uwagę, że na samą benzynę wydajesz kaskę, żeby do p. Dominiki dojechać - wyluzuj Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts