79mirka 15.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nawet nie zwracaj uwagi na takie gadanie! Jak ludzie moga byc tacy bezduszni i nie dostrzec dobra w tej akcji!!! To co chce zrobic ja-to nc wielkiego, po prostu daje innym to czego mam za duzo. Ale Ty, podejrzewam ze jak kazdy ostatnio chorujesz na przypadlosc "na nic nie mam czasu" i mimo to, z tej jego niewielkiej ilosci udaje Ci sie troche wygospodarowac, by odwiedzic pania Dominike i jej rodzine, by znalezc czas na zorganizowanie dla niej pomocy, by napisac pewnie tysiace postow by zmobilizowac do tej pomocy rowniez innych. Ty dajesz od siebie to czego i tak sama nie masz duzo! I jeszcze musisz znosic takie opinie Ja cie podziwiam. A tak z innej beczki, ile lat ma Twoja corcia? Jest taka piekna w tym atawarku, nie umiem sie na nia napatrzec. Jesli jeszcze nie ma narzeczonego (w co watpie ), to mam kandydature-moj Kubus ma 5 lat i wieeeeeeelkie serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Wiesz Agnieszko. Od pewnego czasu jestem na Forum i czytałam wiele Twoich postów w różnych wątkach. Jakoś tak trudno mi się w tym, co piszesz dopatrzeć "kalkulacji" i "uspokajania sumienia" wręcz przeciwnie. Twoje wypowiedzi są zawsze wyważone i przemyślane. O osobie, która coś takiego powiedziała nie będę się wypowiadać, bo musiałabym użyć określeń ogólnie uznanych jako niecenzuralne.Pozdrawiam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jeńki, dziewczyny...bo mi normalnie głupio mam już taki charakter, że lubię pomagać... Mirka, Sylwia za 11 dni kończy 3 latka. W żłobku ma narzeczonego, którego ostatnio w odwecie za pchnięcie ugryzła z całej siły w plecy...do krwi Szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Sylwia za 11 dni kończy 3 latka. W żłobku ma narzeczonego, którego ostatnio w odwecie za pchnięcie ugryzła z całej siły w plecy...do krwi Szok... Może to tak z miłości. Mój starszy syn (teraz 5 lat) tez raz ugryzł dziewczynke bo mu sie podobała. A my sie nasłuchaliśmy. Pozdrawiam. Śliczna córcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ciesze sie , ze paczka doszla. Tym razem wysylam trosze markowych rzeczy dla mamy dzieciakow. http://img178.imageshack.us/img178/1028/p1000946fx5.jpg http://img376.imageshack.us/img376/576/p1000943ir6.jpg http://img178.imageshack.us/img178/3806/p1000944gq3.jpg Mam nadzieje, ze bedzie pasowalo, jak te pierwsze rzeczy dla tej pani, ktore byly w pierwszej przesylce z ciuchami dzieciecymi. P.S. lubie takie akcje, zawsze sie cos innym przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.06.2007 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Dziękuję w imieniu pani Dominiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Dziękuję w imieniu pani Dominiki. Prosze bardzo. Jest jedna mala niescislosc, bylem troche niedysponowany i wkleilem o jedno zdjecie za duzo .Zabawki ida dla kogos innego i za to bardzo przepraszam a, z reszta w pierwszej paczce bylo ich bardzo duzo. To mnie chyba usprawiedliwi. Jeszcze raz przepraszam za wklejanie na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2007 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 przeprosiny przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 24.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Agnieszko, jak bedziesz znow u pani Dominiki, to pamietaj by spytac co jeszcze by sie przydalo! Bo nie wiem co pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mirka! Będę na pewno w tym tygodniu, bo muszę ja podpytać, co potrzebuje z naczyń. Za tydzien sie przeprowadzamy i trochę rzeczy mi zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 24.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Juz za tydzien !!!!Ale ci zazdroszcze, ja dopiero za 2-3 miesiace, ale juz jestem tam "jedna noga". Fajnie macie. Zycze udanej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2007 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 no właśnie zastanawiam się, jak ja mam się z tym wszystkim wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 25.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja wiem ze to jest OGROMNIE DUZO OBOWIAZKOW, zwlaszcza jak masz w domu male dzieci! Ale pomysl sobie, ze juz masz z glowy wymyslanie kolorow scian, szukanie plytek, wybieranie mebli i podejmowanie tysiaca innych tego typu decyzji,;ja ciagle sie boje ze po miesiacu beda przeklinac na siebie. ze to zle wybralam, a tamto niepraktyxczne, a to sie brudzi, a tamtego nie idzie doczyscic itd. Wolalabym chyba byc juz w ferworze przeprowadzki ! Poradzisz sobie, a za dwa tygodnie bedziesz te dni wspominala z radoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Mirka, cały czas chodzimy i szukamy mebli. Do salonu jeszcze nic nie wybraliśjmy. Chcemy proste meble w jasnym kolorze, ale za nic nie można dopasować mebli ze stołem i krzesłami w takim kolorze. Szlag mnie już trafia. Znam na pamięć rozkład salonów meblowych w Toruniu. Już nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 25.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 oj, naprawde wiem co przezywasz, mi miesiac zajelo zdecydowanie sie na meble do kuchni a terza od 2 tygodni na tapecie plytki (nie wspominam ze nad kolorem scian do pokoi debatuje z mezem juz od wiecej niz 1,5 miesiaca i jeszcze nie zdecydowalismy), juz sie boje jak przyjdzie do urzadzania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 na szczęście mój tata zawodowo zajmuje się kolorami ścian, więc z tym nie miałam problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 25.06.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ty szczesciaro!!! A tata udziela moze porad telefonicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 tego to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 02.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Nie chcialabym cie naciskac, ale zaczynam sie pakowac i nie wiem czy cos z tego przydaloby sie moze pani Dominice, daj prosze znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts