Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak im pomóc

agnieszkakusi

Recommended Posts

Nawet nie zwracaj uwagi na takie gadanie! Jak ludzie moga byc tacy bezduszni i nie dostrzec dobra w tej akcji!!! :evil: To co chce zrobic ja-to nc wielkiego, po prostu daje innym to czego mam za duzo. Ale Ty, podejrzewam ze jak kazdy ostatnio chorujesz na przypadlosc "na nic nie mam czasu" i mimo to, z tej jego niewielkiej ilosci udaje Ci sie troche wygospodarowac, by odwiedzic pania Dominike i jej rodzine, by znalezc czas na zorganizowanie dla niej pomocy, by napisac pewnie tysiace postow by zmobilizowac do tej pomocy rowniez innych. Ty dajesz od siebie to czego i tak sama nie masz duzo! I jeszcze musisz znosic takie opinie :o Ja cie podziwiam.

A tak z innej beczki, ile lat ma Twoja corcia? Jest taka piekna w tym atawarku, nie umiem sie na nia napatrzec. Jesli jeszcze nie ma narzeczonego (w co watpie :D ), to mam kandydature-moj Kubus ma 5 lat i wieeeeeeelkie serce!

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiesz Agnieszko. Od pewnego czasu jestem na Forum i czytałam wiele Twoich postów w różnych wątkach. Jakoś tak trudno mi się w tym, co piszesz dopatrzeć "kalkulacji" i "uspokajania sumienia" wręcz przeciwnie. Twoje wypowiedzi są zawsze wyważone i przemyślane. O osobie, która coś takiego powiedziała nie będę się wypowiadać, bo musiałabym użyć określeń ogólnie uznanych jako niecenzuralne.

Pozdrawiam Cię mocno.

Jeńki, dziewczyny...bo mi normalnie głupio :oops: :oops: :oops:

mam już taki charakter, że lubię pomagać...

Mirka, Sylwia za 11 dni kończy 3 latka. W żłobku ma narzeczonego, którego ostatnio w odwecie za pchnięcie ugryzła z całej siły w plecy...do krwi :o :roll: Szok...

Sylwia za 11 dni kończy 3 latka. W żłobku ma narzeczonego, którego ostatnio w odwecie za pchnięcie ugryzła z całej siły w plecy...do krwi :o :roll: Szok...

Może to tak z miłości. Mój starszy syn (teraz 5 lat) tez raz ugryzł dziewczynke bo mu sie podobała. :oops: A my sie nasłuchaliśmy. :evil:

Pozdrawiam.

Śliczna córcia. :D

ciesze sie , ze paczka doszla. :D Tym razem wysylam trosze markowych rzeczy dla mamy dzieciakow. :D

http://img178.imageshack.us/img178/1028/p1000946fx5.jpg

http://img376.imageshack.us/img376/576/p1000943ir6.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/3806/p1000944gq3.jpg

Mam nadzieje, ze bedzie pasowalo, jak te pierwsze rzeczy dla tej pani, ktore byly w pierwszej przesylce z ciuchami dzieciecymi.

P.S. lubie takie akcje, zawsze sie cos innym przyda. :p

Dziękuję w imieniu pani Dominiki.

Prosze bardzo. :D

Jest jedna mala niescislosc, bylem troche niedysponowany i wkleilem o jedno zdjecie za duzo :oops: .Zabawki ida dla kogos innego i za to bardzo przepraszam :oops: a, z reszta w pierwszej paczce bylo ich bardzo duzo. :D

To mnie chyba usprawiedliwi. :D Jeszcze raz przepraszam za wklejanie na gazie. :oops:

Ja wiem ze to jest OGROMNIE DUZO OBOWIAZKOW, zwlaszcza jak masz w domu male dzieci! :x Ale pomysl sobie, ze juz masz z glowy wymyslanie kolorow scian, szukanie plytek, wybieranie mebli i podejmowanie tysiaca innych tego typu decyzji,;ja ciagle sie boje ze po miesiacu beda przeklinac na siebie. ze to zle wybralam, a tamto niepraktyxczne, a to sie brudzi, a tamtego nie idzie doczyscic itd. Wolalabym chyba byc juz w ferworze przeprowadzki :lol: ! Poradzisz sobie, a za dwa tygodnie bedziesz te dni wspominala z radoscia.

Mirka, cały czas chodzimy i szukamy mebli. Do salonu jeszcze nic nie wybraliśjmy. Chcemy proste meble w jasnym kolorze, ale za nic nie można dopasować mebli ze stołem i krzesłami w takim kolorze. Szlag mnie już trafia. Znam na pamięć rozkład salonów meblowych w Toruniu. Już nie mogę.