lump praski 12.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hop ! do gory. Moze z okazji zblizajacych sie Swiat i Gwiazdki uskladamy na ten rower A jak kwota bylaby potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A może być uzywany przez mojego syna ( może rok, bo mu się znudził ) ?Jedynie warto, żeby ktoś kto się na tym zna rzucił okiem ... Aczkolwiek przy tych cenach to chyba lepiej ściepa na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Sadze, ze tak, swietna mysl ! Tylko, ze to dla doroslego - chodzi o dojazdy ...,,niech Aga, sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Fakt, młody miał 15 lat , nie wiem czy się nada... Dobra, robimy ściepę. Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 podać konto tego kto zbiera i jest najbilizej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aga, czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 słuchajcie, robiliśmy już kiedyś zrzutę na pralkę franię, bo innej nie dało się tam podłączyć. Mogę podać konto i zająć się kupnem, ale...no właśnie wiadomo, że przy takich składkach zawsze są jakieś niedomówienia. Mogę zrobić fotki rachunku, samego pojazdu i wstawić na forum, ale czy to Wam wystarczy? Jeszcze jedno. W mojej okolicy mieszka taki znajomy, który też nie może sobie poradzić z utrzymaniem rodziny. Pracuje sam, żona jest w domu z dziećmi. Dziewczynka ma 8 lat, chłopiec 4. Chłopak kładzie kostkę brukową. Gdzie mogę daję jego namiary, żeby miał tej pracy jak najwięcej i jak najwięcej mógł zarobić. Na zasadzie dawania wędki, a nie ryby. Ostatnio podjechałam Z mężem do niego do domu i ......przerażenie to najłagodniejsze określenie. Powiem szczerze, że mieszkając w mieście nie myślałam, że na wsi jest taka bieda, że w takich warunkach ludzie mieszkają. Wiem, że nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim, ale jeśli ktoś miałby jakieś rzeczy dla dzieci w tym wieku i nie miał co z tym zrobić...głupio mi prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Prawda, robiliśmy ściepę na pralkę, niedomówień nie pamiętam Jeśli o mnie chodzi to ni musisz niczego udowadniać, bo i tak będziesz miała kłopot z zakupem i dowiezieniem. Przypomnij proszę ten swój numer konta, bo nie chce mi się grzebać w banku A głupio to tylko kraść i wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 i po tej kradzieży wpaść Zainteresowanym numer konta mogę przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Agnieszka, my teraz trochę mebli będziemy mieć na zbyciu: wypoczynek (kanapa - wersalka i 2 fotele), jakieś segmenty... Może coś by się przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Natalia, muszę ustalić komu będzie bardziej potrzebne, ale dzięki wielkie Zresztą sama ostatnio widziałaś warunki w jakich ludzie żyją. Ta druga rodzina to szwagier tego pana od drzewa My zmieniamy lampy w salonie i też będziemy przekazywać dalej, bo są w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tylko zawsze jest problem z tym transportem: znieść z 4 piętra to chłopaki sobie poradzą , ale jak to przewieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zawsze mogę pożyczyć busa od taty i podjechać po meble. Musiałabym najpierw wiedzieć co to dokładnie jest, jakie wymiary i zobaczyć czy wywozimy na Obory czy do Obrowa. Dzięki, że o nich pomyślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 mnie również nie trzeba niczego udowadniać zapewniam..albo sie wierzy i ufa w coś albo nie ..no nie można być odrobinkę w ciąży ..prosze o numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wysłane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.11.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Chyba zartujesz z tymi niedomowieniami...... nikt z nas sie tym nie przejmuje......jak teraz odlatywalam z Warszawy to stala na Okeciu grupa wybiedzonych mezczyzn - czekali na samolot do Norwegii - byl tez tam i chlopiec no 15 lat - gora 16 , myslalam, ze leci do szkoly a on lecial do pracy zeby pomoc matce i rodzenstwu...... Serce mi sie scisnelo - taki dzieciak......... przy jakims wyrebie ..... Ale ja musze miec Twoj adres bo wysle $ wiec jeszcze bys musiala sprzedac je w kantorze....wyslij na priva. Aga, przypomnij adresy tych ludzi - sezon porzadkowy i swiateczny to moze ludzie wysla paczki ....ale przypomnij adresy - bedzie latwiej. Podaj adres tej drugiej rodziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ja co prawda tylko kibicuję akcji (na ile mogę na tyle pomagam tym co mam ich bliżej), ale mam prośbę , w związku z tym że zwykle są to ludzie dumni nie podawaj ich adresu publicznie , może przesadzam ale jeśli kiedyś ktoś z ich sąsiadów, znajomych , znajomych ich dzieci ..... znajdzie ten wątek i ich dane , wypomni , wyszydzi wywlecze publicznie , lepiej wysłać adres zainteresowanym na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 święta racja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Adres pani Dominiki byl podawany pare razy na tym watku - chodzi o to zeby nie musiec sie do niego dokopywac.... Jesli ludzie zgodzili sie na podanie adresu ........to chyba nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts