lump praski 08.12.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Aga daj spokoj - wklej te rzeczy to sie nie bedziemy powtarzac w paczkach. Jacy sa rodzice w tej drugiej rodzinie - w sensie rozmiarowym, bo mam do paczki sztuczne futerko i kurtke meska - prawie nie uzywane, dobre gatunkowo.Kwestia rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Moze przypomnij jeszcze , tak ogolnie, jaka jest sytuacja tych rodzin - bo nie kazdy ma czas zeby wracac do poczatkow tego watku ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki lumpowi dokopalam sie do tego watku. Chyba trzeba go podciagnac i bardziej rozpropagowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki Malgos ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.12.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 sytuacja finansowa kiepska. Obie rodziny mieszkają w czymś na kształt lepianki. Mają po dwoje dzieci. W jednej dziewczynka ponad 5 lat, chłopiec ponad 2 lata. W drugiej dziewczynka 8 lat, chłopiec 4 lata. W jednej i drugiej rodzinie panowie pracują, ale w żaden sposób nie wystarcza to na życie.Teraz się zastanawiam czy z pieniążków, które wpłynęły do mnie na konto kupić jakiś lepszy, droższy rower czy jakiś zwykły plus do tego zrobić paczki z artykułami spożywczymi, chemicznymi i zabawkami. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 wybrałbym opcje z tanszym rowerem..ja sam mam rower za 500zł..ktróremu nic nie dolega i na wycieczkach sie sprawuje nieżle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Też bym kupiła tańszy, bo to przecież i w razie naprawy niższe koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tez bym wybrala tanszy - moze jest posredni cos pomiedzy 500 a 1000 ? Paczki z zywnoscia to priorytet - bo dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A poza tym im rower drozszy tym wieksze prawdopodobienstwo kradziezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Gdybys Aga napisala jak te dzieciaki maja na imie - wtedy akcja bylaby mniej anonimowa no i do paczki latwiej bedzie wlozyc jakas kartke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 oj Aga widze że aktywnie działasz w innej akcji, a jak tam dzieciaczki z 'naszych' rodzin? byłaś czy dopiero się wybierasz? ps dziś będzie u mnie informatyk, może się uda jeszcze w tym tygodniu, wiesz co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.12.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 jutro jadę na giełdę kupić zabawki, w przyszłym tygodniu artykuły spożywcze i robienie paczek. Rower w poniedziałek lub wtorek. W weekend podjadę do zainteresowanych i podpytam co kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 to trochę masz bieganiny, jesli będzie ci potrzebna pomoc to pisz, chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.12.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ok, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ta cicha bieda niektorych rodzin z dziecmi jest naprawde tragiczna...Aga , fajnie, ze nadal prowadzisz akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 tak po cicutku, ale prowadzę. Zaraz wyrwę sie z pracy i jadę na giełdę obok do hurtowni zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 wróciłam z hurtowni Jako, że znam trochę jej właściciela to...dostałam rabat 25% od cen hurtowych Kupiłam dla dziewczynek: po dwie lalki a la barbie, komplety do nawlekania koralików, różowe misie, puzzle, dla chłopców traktory z przyczepą, samochody wyścigowe, komplety klocków a la lego. Nie chciałam kupować oryginalnych zabawek typu barbie, lego. Trochę byłoby mi szkoda kasy na takie drogie zabawki. Wydałam 187,50zł. Może jutro uda mi się zrobić zakupy spożywcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tylko dziekowac , ze w takim goroacym okresie gdy wszyscy sa zajeci nie zapominasz o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.12.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Firmowe klocki lego dzieciom kupie - na Swieta juz nie zdazy paczka dosc, ale to kwestia czasu - natomiast chcielibysmy znac imie tej 8 letniej dziewczynki z " drugiej" rodziny i czym sie interesuje .....z wyjatkiem lalek barbi e, - kim chcialaby zostac w przyszlosci - czy lubi chodzic do szkoly, czytac, jaki jest jest jej ulubiony przedmiot w szkole - chcielibysmy nie tylko wyslac jej zimowa kurtke , ale i napisac do niej pare slow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Agnieszka, ja wiekszosc ciuchow przekazuje biednym w rodzinie, ale mam tez takie, z ktorych "wyroslam" a nikt w rodzinie szczuplejszy nie jest, wiec jak uzbieram jakis wiekszy karton to Ci podesle. Nie niszcze ciuchow, niektore wygladaja jak nieuzywane. Z tym, ze to moze potrwac troche, ale pamietam o "Twoich" rodzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts