agnieszkakusi 15.12.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Lumpie, takich szczególowych wiadomości przed świętami to nie zdobędę Nie wyrobię się czasowo. Już teraz zastanawiam się kiedy mam jechać zrobić zakupy... Chyba w tygodniu po prostu o 5 rano podjadę do Makro, bo inaczej po prostu się nie wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aga - powolutku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.12.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 tak....tylko święta idą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 tak....tylko święta idą..... Czas nie jest z gumy- tego się nie oszuka A Twoje rodziny - nawet jak dostaną prezenty po Świętach - i tak będą szczęsliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 15.12.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aga, jak wiesz ja jestem troche bardziej dyspozycyjna czasowo, wiec moze zrobimy liste zakupow i ja pojade? Podrzuce Ci potem do domu i przepakujemy - moge nawet zorganizowac kartony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aga, nie ma problemu , tez nie zdaze teraz z paczka - jak dojdzie na Wielkanoc to tez bedzie dobrze . Pomoagac mozna caly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 wczoraj zabrałam się za dzielenie rzeczy, które do mnie doszły. Korzystając z okazji, że znajomy z tej drugiej rodziny akurat ma duży samochód, bo od jednej z naszych forumowiczek odbierał wypoczynek (Natalia, dziękuję ), przygotowałam wszystko co dla niego. Porobiłam parę fotek. http://foto0.m.onet.pl/_m/102bec84af7ff8871db3422a69ca9088,6,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/a4cec96dd316775b0494bf7d42f05cc2,6,19,0.jpg zabawki dla jego dzieci, noga córki zostaje http://foto2.m.onet.pl/_m/3faa1bfb44793510a07eba62de49edbe,6,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/3cac5893521700925211ec7020196e77,6,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/acbe5ffe8d7f41219b9edc1997c84569,6,19,0.jpg są tam ubrania dla dzieci i dorosłych, pościele, kołdra, poduszki, koce, rolki, obuwie, hulajnoga, trochę rzeczy chemicznych i ...bombki na choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Aga, dziekowac, ze mozemy im pomoc dzieki Tobie ! I ze znajdujesz czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 to ja Wam dziękuję za pomoc A z czasem ciężko jak nie wiem, ale sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 to ja Wam dziękuję za pomoc A z czasem ciężko jak nie wiem, ale sobie poradzę Aga piszesz, ze z czasem ciezko, ze nie wiesz czy zdazysz itd......., a madzialenka proponowala Ci dwa razy pomoc, moze jednak warto zebys skorzystala z jej propozycji . Jesli skorzystalas i madzialenka Ci pomaga ale my nie wiemy, bo mozecie sie kontaktowac na priv to przepraszam za wtracanie ale sledze ten watek i zwrocilam uwage, ze juz kilka razy pisalas, ze jest Ci ciezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Magpie, z Madzialenką mam kontakt osobisty i jeśli już będę wiedziała, że nie dam rady podjechać po zakupy to ją o to poproszę. Wiem jednak, że przy dwójce dzieci ma także dużo pracy i nie chcę jej za bardzo obciążać Dziś zaczęłam robić listę jakie artykuły spożywcze kupić. Poza tym na przyszły tydzień zostawiam do kupienia owoce, warzywa, bo lepiej takie rzeczy kupić na ostatnią chwilę. Robiąc zakupy świąteczne dla siebie zrobię od razu dla tych rodzin. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jesli oferuje pomoc - znaczy da rade nawet z dwojka dzieci - skorzystaj bo co cztery rece to nie dwie - szczegolnie przed Swietami ! Rower mozna kupic po ....nawet lepiej bo moze beda jakies przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no i udało się... Wczoraj po południu ubraliśmy w domu choinkę, potem zostawiłam tatusia z córeczką i pojechałam do hipermarketu na zakupy. Artykuły spożywcze i chemiczne kupione i ...rozwiezione Jadąc do domu zastanawiałam się czy jechać do siebie czy trochę dalej i od razu te pakunki dostarczyć. Było późno, bo po 20 i trochę głupio robić ludziom nalot o tej porze. Stwierdziłam, że zobaczę czy palą się światła i delikatnie zapukam i już No i zawiozłam w zwykłych rekalmówkach i dziś jak obejrzałam trelację Dandiego i Złociutkiej to mi się głupio zrobiło, bo oni porobili paczki takie kolorowe, a ja im zawiozłam prosto ze sklepu I jakoś tak mi teraz ciężko...dobra...przejdzie mi zaraz, nie rozczulać się nad sobą. Kupiłam: zgrzewkę mleka, zgrzewkę mąki, zgrzewkę cukru, 2 paczki 0,5 kg kawy Jacobs, 2 duże paczki herbaty Lipton, galaretki, budynie, kisiele (nie wiem po ile, pakowałam po kilka sztuk z każdego smaku), bakalie (różne), 4 kostki margaryny do pieczenia, kilka kostek masła, kakao, jogurty, serki do smarowania, ser twardy, ogonówkę zapakowaną, żeby był dłuższy termin przydantości, groszek, kukurydzę, przyprawy, proszek do prania. Chciałam kupić płyn do płukania, ale nie wiedziałam jak to jest przy praniu we frani i w sumie nie kupiłam. Do tego mydła, pasty do zębów, szczoteczki, szampony. Te artykuły dla dzieci i dorosłych. Na życzenie jednego świętego mikołaja pani Dominika dostała komplet kosmetyków tylko dla niej i kwiat (kupiłam gwiazdę betlejemską...tak na czas świąt). Z tym rowerem to chyba zrobię tak jak radzi Lump...poczekam do stycznia. Może naprawdę uda się kupić coś tańszego, a fajniejszego. Z tego co wiem to ten pan między świętami do pracy nie będzie jeździł więc nie będzie aż takiego problemu. Wczoraj chciałam porozmawiać na ten temat z panią Dominiką, ale był jej "mąż" i nie bardzo mogłam, a chciałam, żeby to była dla niego niespodzianka. No i jeszcze jedno..przez to, że wczoraj pojechałam prosto ze sklepu, nie zawiozłam dzieciom zabawek, bo miałam je w domu i jadąc prosto do nich zapomniałam zatrzymać się pod domem i je zabrać. Podjadę jutro i je zawiozę. Chyba też wieczoram, żeby dzieci już spały. Reakcja pani Dominiki? Jak zwykle...niedowierzenie, łzy w oczach...warto było!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ostatnie zdanie powinno rozwiać Twoje wątpliwości , że zapakowanie tego wszystkiego w kolorowy papier dałoby lepszy efekt Aga, to nie ma znaczenia Chrońmy lasy :) Dzięki Kochana. Jesteś bardzo dzielna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Nefer, dziękuję Zapomniałam...Lumpie, dziewczynka z tej "drugiej" rodziny ma na imię Eryka. Konkrety po świętach, jak uda mi się z nią pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Agnieszka jesteś super, pomyslałas o wszystkim, pani Dominika bedzie mogła zrobić pyszne potrawy świąteczne z tych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 JaMajaD, bez przesady, bo mi głupio w poniedziałek lub wtorek będę jechała na giełdę warzywną i kupię jeszcze owoce i warzywa, ale to na krótko przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no własnie o tym mówię, że myślisz o wszystkim jesteś cudowną osobą, cieszę się że jestem na tym forum, a trafiłam na FM całkiem przez przypadek, właśnie przeczytałam o rozdaniu prezentów w Bacikach a na dodatek że Ty też pomyślałas o wszystkim i normalnie jestem jak gąbka dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 niom barzo piknie..i wogóle ..dzielna, a dobraśna kobitka z ciebie wis..posdraffiom..duchowo nomalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie udałoby się gdyby nie to, że na świecie jest tyle świętych mikołajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts