retrofood 01.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Normalnie, przez drzwiczki, zresztą przy fajerkach też przez drzwiczki.Płyty (blachy), czy to z fajerkami, czy bez, mają wymiary standardowe, więc są zamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 01.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 heloł. wczoraj byłem w Morągu w tzw. ROLNIKU i pełno płyt fajerek kuchenek itd itp. oraz tych blach okalających kuchnie z uchwytem , tylko co do tych kulek trzymających ten pręt to trzeba by było je przejechać na polerce.także towar jest ale mniejsze sklepiki żelażne polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JULika 05.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wchodze w temat - ŚWIAT KOMINKÓW - w kilku poprzednich numerach (kwartalnik) i bieżącym dużo info o budowie pieca i kuchni.....projekty i wiele przydatnych informacji. To nie reklama pisma !!!!!!!! ale prawda i tylko prawda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 U mnie w Błażowskim geesie jest tego skolko godno !! Gagata jakie poczebujesz - kurierem Ci podeśle sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.12.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sebo - skoro u Was pełno MUSI coś byc i u mnie! Przynajmniej w jakims sensownym promieniu 50 km........ Będę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 a ja mam taki piec prawdziwy z piecem chlebowym i tzw bradrurą i nawet kociołkiem na wodę ciepłą a na górze na piecu znaczy dzieci sobie legowisko umościły(sama czasem korzystam) to cos cudnego jest . a w nowym starym domu chyba nie będę miała na razie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wiem, że post stary jak diabli, ale może komuś się przyda - będę rozbierać taki piec,na przełomie IX- X , jednak mam wizję "nowoczesnej" kuchni i piec nie ma tam racji bytu. Jeśli komuś potrzebne "części zamienne" - piszcie - będziemy go wtedy rozbierać mniej partyzancko (granat do piekarnika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Eeeeeeeeeeeeeetam stary wątek Odnalazłem w trakcie przeprowadzki schemat kuchni. Zduna brak, ale taki jeden mówi, że zrobi. Nie wiem, czy mu wierzyć? Chyba się, TFUUUU, lepiej dwa razy spalić, niż raz przeprowadzać. Rysunki kuchni z piecem chlebowym jednak są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Wlazłem przypadkiem, więc nie bijcie! Często z ciekawości lub potrzeby pętam się po złomowiskach.BARDZO CZĘSTO widuję tam takie elementy w stanie jak najbardziej poprawnym!Cena obecna to 1,50 za kg. Znajdźcie jakiś spory złomowiec po drodze i zaglądajcie czasem...Warto, bo polegują tam takie rzeczy, że jakby zlecić ich wykonanie to trzyletniego PRZYCHODU nie starczy a kosztują tyle co podałem...Zwłaszcza jak ktoś remontuje coś nie młodego (dom, chałupę, obejście...) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts