kofi 17.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Chyba sobie zrobię, ale nie tam gdzie mam ROR. Na jakąś niezbyt dużą sumę, bo mam niewysoką pensję.Co polecacie, na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 kofi,a w jakim celu chcesz być posiadaczką karty KREDYTOWEJ??pytanie czy warto ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.11.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 No właśnie się zastanawiam, czy warto.W jakim celu? W takim, żeby czasem nią zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 żeby zapłacić wystarczy karta płatnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 19.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Też myślę o karcie kredytowej z niewielkim limitem takim na zakupy miesięczne, po tym jak mi płatniczą zeskanowali w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.11.2006 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 żeby zapłacić wystarczy karta płatnicza Nie zawsze W każdym razie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Czasem bywa tak,ze na platniczej nie ma srodkow,wiec kredytowa jest wtedy jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor Schmidt 19.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Albo do płacenia w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 żeby zapłacić wystarczy karta płatnicza Nie zawsze W każdym razie mnie. upss, nie założyłam takiej opcji do płacenia przez internet nie potrzebujesz karty kredytowej może być płatnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.11.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 do płacenia przez internet nie potrzebujesz karty kredytowej może być płatnicza Niestety to nieprawda. Jeszcze nie udało mi się niczego kupić przez internet przy pomocy karty płatniczej . Zazwyczaj są 3 opcje: karta kredytowa, przelew z konta lub zakup za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.11.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to dziwne Ella, bo ja nie mam karty kredytowej a dużo kupuję płacąc kartą przez internet widać mam jakieś szczególne względy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ella. Widocznie masz karty płatnicze nienadające się do płacenia w necie. Są takie, którymi moxna płacic nie musi to być kredytowa. Są też kredytowe, którymi nie można płacić w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja przy wyborze karty kieruje się korzyściami dodatkowymi jakie mi ona oferuje. Np. wziąłem kartę ze sklepu w którym regularnie robię wieksze zakupy. Niektóre produkty są okresowo tańsze itp.Zastanowiłbym sie nad kartą która łączy zalety programów lojalnościowych np. karta kredytowa i tankowanie w konkretnej sieci np. pekao sa i shell. Lub karta kredytowa i abonament w sieci komórkowej np citybank i era premia.Widziałem, że swoje karty maja centra handlowe np. galeria mokotów wolapark. Na zakupy w wybranych sklepach są rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 To pokażcie mi konkretne miejsca w sieci, gdzie można kupić za pomocą karty płatniczej np. bilet lotniczy. Albo książki sprzedawane przez wydawnictwa brytyjskie czy amerykańskie.Ja mam kartę kredytową właśnie dlatego, że nie ma innej możliwości zakupów w zachodnich sklepach internetowych.Może inaczej jest w polskich - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Może pokażę ci lepiej kartę, która nie jest kredytowa, a którą można płacić i w internecie i za granicą:http://dlaciebie.bzwbk.pl/11097Takie karty do konta maja pewnie prawie wszystkie banki. Wystarczy się tylko zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hmmm, to spójrz tutaj:http://lukasbank.pl/oferta_karty_vclassic.aspW moim banku Visa Classic jest nazywana kartą kredytową...Czy ona czymś się różni od tej, którą pokazałeś powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Różni się głównie tym, że jest kredytowa. Karta płatnicza korzysta ze środków zgromadzonych na koncie ew. z debetu przyznanego w koncie. A kredytowa na swój konkretny przydzielony kredyt o który sie musisz postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hmmm...Moja karta płatnicza to Visa Electron - tylko taka była w ofercie, jeśli dobrze pamiętam.Czyli w takim razie warto zapytać o płatniczą w wersji Visa Classic, żeby mieć więcej możliwości? Na to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Hmmm... Moja karta płatnicza to Visa Electron - tylko taka była w ofercie, jeśli dobrze pamiętam. Czyli w takim razie warto zapytać o płatniczą w wersji Visa Classic, żeby mieć więcej możliwości? Na to wygląda... ella electronem nie zapłacisz....mam classic i bez problemu place ..w lukas banku zeby ja dostac musisz miec okreslone dochody. druga mam w city banku vise platinum....ta bez problemu placisz i masz sporo korzysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.11.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 druga mam w city banku vise platinum....ta bez problemu placisz i masz sporo korzysci No własnie taką kiedyś sobie zrobiłam, a mąż palnął mi takie kazanie o nieodpowiedzialności i nastraszył, że z niej zrezygnowałam . Teraz sam przyznaje, że niepotrzebnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts