Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

karta kredytowa - jaki bank?

kofi

Recommended Posts

Ja przy wyborze karty kieruje się korzyściami dodatkowymi jakie mi ona oferuje. Np. wziąłem kartę ze sklepu w którym regularnie robię wieksze zakupy. Niektóre produkty są okresowo tańsze itp.

Zastanowiłbym sie nad kartą która łączy zalety programów lojalnościowych np. karta kredytowa i tankowanie w konkretnej sieci np. pekao sa i shell. Lub karta kredytowa i abonament w sieci komórkowej np citybank i era premia.

Widziałem, że swoje karty maja centra handlowe np. galeria mokotów wolapark. Na zakupy w wybranych sklepach są rabaty.

To pokażcie mi konkretne miejsca w sieci, gdzie można kupić za pomocą karty płatniczej np. bilet lotniczy. Albo książki sprzedawane przez wydawnictwa brytyjskie czy amerykańskie.

Ja mam kartę kredytową właśnie dlatego, że nie ma innej możliwości zakupów w zachodnich sklepach internetowych.

Może inaczej jest w polskich - nie wiem.

Hmmm...

Moja karta płatnicza to Visa Electron - tylko taka była w ofercie, jeśli dobrze pamiętam.

Czyli w takim razie warto zapytać o płatniczą w wersji Visa Classic, żeby mieć więcej możliwości? Na to wygląda...

ella electronem nie zapłacisz....mam classic i bez problemu place ..w lukas banku zeby ja dostac musisz miec okreslone dochody.

druga mam w city banku vise platinum....ta bez problemu placisz i masz sporo korzysci