izat 18.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 współczuję Wam dziewczyny z tym odchudzaniem się od ponad 10 lat (właściwie odkąd pamiętam) ważę ciągle tyle samo 55 kg przy 170 cm obżeram się ile wlezie tym na co mam ochotę i jest po prostu super żyć nie umierać zielonooka, zrobienie badań krwi w niczym nie zaszkodzi, ale sądzę, że niczego nowego nie ujawni takie ogólne badania w bardzo bardzo złym stanie są tak naprawdę coś pokazać na pewno jesteś zdrowa jak ryba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 18.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 na pewno jesteś zdrowa jak ryba!!!!! Tylko Wy juz tak macie. Tyje - panika. Chudnie - panika. Luzik - Zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zielonooka mam nadzieje, ze wszystkojest w porządku, ale na wszelki wypadek zrób badania na poziom cukru we krwii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zielonooka mam nadzieje, ze wszystkojest w porządku, ale na wszelki wypadek zrób badania na poziom cukru we krwii. no wiem dzis odbieram.... cukier tez tam chyba byl oczywiscie tradycyjnie przy pobieraniu krwi fajtnelam na podloge - nie wiem czy tez tak macie ale ja na widok igly ze strzykawka - robie sie... (adekwatnie do nicka ) zielona ps. dieta to durna kopenhaska tylko ciut zmodyfikowana na pewno znacie , efekt - oprocz spadku wagi - wlosy wychodza mi garsciami , niedlugo łysa bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Grunt żeby ci oczy nie wypadły lub nie wyblakły, bo tu się nie da zmieniać nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 20.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 może masz raka..... i to nie żart, albojakieś inne świństwo,ale na pewno lepiej iśc na jakąś serię badań niz na forum szukać rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 może masz raka..... i to nie żart, albojakieś inne świństwo,ale na pewno lepiej iśc na jakąś serię badań niz na forum szukać rozwiązania może byś się tak zastanowił, zanim palniesz ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 może masz raka..... i to nie żart, albojakieś inne świństwo,ale na pewno lepiej iśc na jakąś serię badań niz na forum szukać rozwiązania Zielonooka, to jest bardzo dobra rada. Idź, przebadaj się. Kompleksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 może masz raka..... i to nie żart, albojakieś inne świństwo,ale na pewno lepiej iśc na jakąś serię badań niz na forum szukać rozwiązania akurat wlosy mi wylaza nie z powodu rakow tylko braku jakis witamin co do "raka" az tak daleko w baaaardzo optymistycznych i pelnych empatii wizjach ( ) bym nie szla, choc wlasnie dlaetgo zeby sie uspokoic ze to nie to "tfu1 tfu!" badania zrobilam Bj . wkurzyl mnie lekarz - naparwde rzadko do lekarza chodze - jak jestem raz do roku z powodu przeziebienia to max... Badania krwi robilam chyba ze 4 (albo i wiecej ) lat emu Przychodze i grzecznie prosze o takowe (tym bj ze jakies (moze smieszne ) ale jadnak niepokojace mnie - podstawy mam ) Chyba nawet bez zadnych powodow raz na pare lat warto zrobic - celem kontroli itp. Naprawde zadna to dla mnie przyjemnosc isc sie kłuć! A lekarka wybaluszyla na mnie oczodoly jakbym nie wiem o ... trepanacje czaszki poprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.11.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 oczywiscie tradycyjnie przy pobieraniu krwi fajtnelam na podloge - nie wiem czy tez tak macie ale ja na widok igly ze strzykawka - robie sie... (adekwatnie do nicka ) zielona Ja nie. Chonorowo oddaje krew. To znaczy oddawałam. Na razie jestem odroczona do konca roku, mimo, ze mam morfologie wzorową. Ale mój brat na wkucie reaguje dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.11.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 może masz raka..... i to nie żart, albojakieś inne świństwo,ale na pewno lepiej iśc na jakąś serię badań niz na forum szukać rozwiązania Ty to umiesz człowieka pocieszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Po co chodzic do lekarza? Badania można wykonać wchodząc z ulicy, nawet dotyczące genomu. Fakt, że ze skierowaniem w pewnych warunkach może być taniej, ale nie ma co sępić, czy zwlekać. Ja mam swoje zdanie na temat diet, odżywiania i wagi. Długo by pisać. Podstawowym problemem jest poznanie własnego organizmu i zdobycie się na pewną konsekwencję w regularności i składzie posiłków. Widziałem i sam w tej materii przeżyłem conieco i wierzcie mi, że 9 na 10 osób ma kłopoty z wagą z powodu niedopasowania jadłospisu do własnego organizmu. To cały sekret. Abstrahujac od problemow ze zdrowiem. Byc może kolezanka Zieloonoka jakąs zmainą elementu diety lub regularności, albo tez trybu zycia pobudziała swój metabolizm. Byc moze to reakcja organizmu (silniejsza niz zwykle) na zmiane pory roku. Nie wszyscy na zimę tyją Byc moze tez (pardon) to wpływ wejscia w nowy etap zycia biologicznego. Nie wszyscy z wiekiem tyją Życzę świetnej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 badania odebralam i poszlam do lekarza jest ok i nie do konca ok tzn. ok - bo w normie wszystko [i nic zlego sie nie dzieje] i troche mniej ok , bo absolutnie prawie wszystko w dolnych (czy tam odpowiednio gornych) granicach normy no ale jeszcze nie umieram paniki nie ma ale powinnam sie ponoc zastanowic , nad trybem zycia , odzywianiem, stresem, odpoczynkiem , iloscia zarwanych nocy itpede blech... nie lubie sie zastanawiac na takimi rzeczami , ale nie ukrywam ze sie uspokoilam ps. aha niedobor mam , magnezu, potasu , zelaza i cholera wie czego jeszcze.... niech zyja slodkie fajne pastyli z apteki ktore mi ten poziom, podwyzsza, bo jak sobie pomysle ze szpinak bym musiala jesc!!!!! ps. dzieki ze sie moglam poprodukowac - samo napisanie troszke mi pomoglo te pare dni wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielona sok pomidorowy zawiera Twoje braki Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Po co chodzic do lekarza? Badania można wykonać wchodząc z ulicy, nawet dotyczące genomu. Fakt, że ze skierowaniem w pewnych warunkach może być taniej, ale nie ma co sępić, czy zwlekać. . Kiz ja nigdy nie sepie Tyle tylko ze... 99% procent mojego leczenia (na szczescie b sporadycznego) odbywa sie droga prywatna... Szlag mnie trafia bo za cholere te skladki place ?! Stomatolog - prywatnie za ciezka kase , ginekolog - prywatnie i tak samo, chirurg (bo sobie zmasakrowalam palec u nogi kiedys tam - prywatnie bo do panstwowego kolejka na 2 miesiace ) dermatolog - bo mnie tam opsypalo alergicznie chyba - z pol roku temu - tak samo bo terminy do dermatologa dluzsze niz do chirurga itp. badania - prywatnie - ja wiem ze to nie sa duze sumy ale mam prawo bezplatnie to raz (i naprawde ... nie naduzywam) a dwa - niech sie te male uzbieraja do kupki to usiasc i kwiknac mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielona sok pomidorowy zawiera Twoje braki Polecam ojjj fuj!!!! nie znosze to ja juz wole szpinak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielona sok pomidorowy zawiera Twoje braki Polecam ojjj fuj!!!! nie znosze to ja juz wole szpinak! też nie lubiałem, teraz co drugi dzień literka zarzucę ino pikantny musi być Spróbuj sobie rozcieńczyć...ankoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 20.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielonooka- a przebadałaś tarczycę? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielonooka- a przebadałaś tarczycę? pzd a widzisz... nie o matko... to co teraz? znowu mnie beda kluc i znowu im mam fiknac na podłoge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zielona sok pomidorowy zawiera Twoje braki Polecam ojjj fuj!!!! nie znosze to ja juz wole szpinak! też nie lubiałem, teraz co drugi dzień literka zarzucę ino pikantny musi być Spróbuj sobie rozcieńczyć...ankoholem Tak tak Krwawa Mary postawi cię na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts