Kanton 17.11.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 gdzie kupić i co z funkcjonalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jesli myślisz o zwisającej ze ściany kostce mydła, zawieszonej na magnesie na pałąku wystającym ze ściany i wiszącym na metalowym kapslu, to pomyśl: 1. O kapiących z mydła mydlinach na umywalke lub podłogę i zaangażowaniu, jakim się wykarzesz, zeby toto wisiało tak, zeby dało się mydło zdjąć, powiesić i niczego nie zachlapywać2. O wydłubywaniu pazurami tego kapsla z kończącego się mydła żeby założyć nowe.3. O słąbnącym magnesie, który nie jest w stanie utrzymać nowej kostki mydła Kiedyś w wynajmowanym mieszkaniu miałem coś takiego, krew mnie zalała i nie używałem już po 4 dniach od wprowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 17.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Potwierdzam. Też miałem. Nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 17.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A jak pięknie ten kapsel korodował po jakimś czasie, fuj . Nie lepsze to mydło w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magg 17.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja sie nie zgadzam z przedmówcami. Ja pierwszy raz spotkałam sie z tym na wynajmowanym mieszkaniu i tak mi sie spodobało że kupiłam do swojego. Używam juz 6 lat i moja spostrzeżenia: bardziej z pewnością zlew jest "usmarkany" mydłem leżacym lub kapinami z butelki mydła w plynie, mój magnez nie słabł z czasem i zawsze dobrze trzyma mydło, a rdzewiejace kóleczko czyszcze przeznaczonymi do rdzy środkami. Mozemy polemizowac co jest lepsze:mydło w płynie czy w kostce, ja przy zlewie mam wiszącą kostke i uważam ze to fajna sprawa. Teraz zmienam mieszkanie na domek i tu tez bede to miec, widziałam w Castoramie jeden model, ale jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 17.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 . Nie lepsze to mydło w płynie? Dokładnie. I takiego używam (bez magnesów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 17.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja sie nie zgadzam z przedmówcami. Ja pierwszy raz spotkałam sie z tym na wynajmowanym mieszkaniu i tak mi sie spodobało że kupiłam do swojego. Używam juz 6 lat i moja spostrzeżenia: bardziej z pewnością zlew jest "usmarkany" mydłem leżacym lub kapinami z butelki mydła w plynie, mój magnez nie słabł z czasem i zawsze dobrze trzyma mydło, a rdzewiejace kóleczko czyszcze przeznaczonymi do rdzy środkami. Mozemy polemizowac co jest lepsze:mydło w płynie czy w kostce, ja przy zlewie mam wiszącą kostke i uważam ze to fajna sprawa. ... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 17.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 bardziej z pewnością zlew jest "usmarkany" kapinami z butelki mydła w plynie Od kilku lat używam tylko mydła w płynie, także w kuchni. I NIGDY z butelki nic mi nie kapało. Ostatnio namiętnie używam mydła Palmolive. Prosto, łatwo i bardzo higienicznie. Jak ktos woli, mozna kupić dozownik dopasowany do innych łazienkowych utensyliów co by było ładniej. Prędzej z mokrej, namydlonej kostki będzie kapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ło rety... teraz będzie już nie tylko o wyższości silki nad BK i ceramiką... Przyznaję,mniej śmieci kostka wisząca niż leżąca. Ale ja używam w płynie i nie zgadzam się że z niego cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 18.11.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Takie mydło na kapsel miałam na koloni 25 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.11.2006 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Takie mydło na kapsel miałam na koloni 25 lat temu no tak, czasy się zmieniają, teraz masz mydło w laserowym, high definition, internetowo polifonicznym antygrawitacyjnym chwytaku i wyposażone w GPS (na wypadek, gdyby upadło pod pralkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 18.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 czyścioszki z was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a ja w zyciu czegos takiego na oczy nie widzialam! tego mydla na magnez znaczy sie nawet bylam chyba nieswiadoma istnienia tego cuda a mozecie wkleic jakas fotke? ja nawet nie wiem jak "toto" wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.11.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 wątek ten rozpocząłem bo sam jestem użytkownikiem tego typu mydelniczek od 12 lat (podpatrzyłem w wielkiej Brytanii) i używałem 3 modeli różnych firm i rzeczywiscie niektóre rdzewiały ale poza tym sprawowały się bardzo dobrze. Teraz potrzebuję takie do nowego mieszkania i mam problem bo wszyscy producenci mówią, że "to się nie sprzedaje" i dla tego nie produkują, no i niebardzo jest gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.11.2006 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 z tymi fotkami to sprobuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Też bym chętnie zobaczył jak to wygląda. Nigdy czegoś takiego nie widziałem a z waszych opisów wogóle nie mogę sobie tego wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 18.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Teraz potrzebuję takie do nowego mieszkania i mam problem bo wszyscy producenci mówią, że "to się nie sprzedaje" i dla tego nie produkują, no i niebardzo jest gdzie kupić. To sobie zmajstrój. Konstrukcja prosta jak cepy. Wieszaczek, magnesik, stalowy guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Konstrukcja prosta jak cepy. Zielonooka - prosisz - masz http://img87.imageshack.us/img87/9899/myduoyi9.th.jpg pod mydłem leży sobie gąbeczka do skapywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 18.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Konstrukcja prosta jak cepy. Zielonooka - prosisz - masz http://img87.imageshack.us/img87/9899/myduoyi9.th.jpg pod mydłem leży sobie gąbeczka do skapywania O właśnie coś takiego miałam na koloni 25 lat temu ciągle to mydło lądowało na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ciągle to mydło lądowało na podłogę. może mam lepszy model, mi nie spada a może mydło miałeś takie wielgachne - "z jeleniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts