Setnik Robert 17.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam.czy ktoś wie, gdzie można kupić części zamienne do kotów gazowych firmy Chaffoteaux, dokładnie potrzebuję zawór trójdrożny. Oczywiście nie chodzi mi o adresy servisów pogwarancyjnych , ponieważ ich marże i stawki za roboczogodzinę są zabójcze , a o jakieś hurtownie czy sklepy firmowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILDACH 29.12.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam czy uzyskał już Pan informacje na temat części do pieca ponieważ też jestem tym zainteresowany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teston 28.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam.Znalazłem w necie firme wysyłkowo sprzedajaca cześci do różnych kotłów w tym do C&M.Podaję link http://www.systemgaz.com.pl/CM-cennik.htmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILDACH 31.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts