Haynauer 18.11.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Czy ktos może podzielić sie wiedzą nt. sytuacji dot kotłow Viessmanna serii Vitodens w przypadku korzystania z gazu propan-butan z firmy Orlen..? Ponoc nie obowiązuje w ogóle gwarancja i przepalają się pewne elementy kotłą. czy tak jest faktycznie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 18.11.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Też tak słyszałem że jeśłi grzejesz Propan-Butanem to rzeczywiście nie dają ci gwarancji u Viessmana.Ja mam Propan i wszystko działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 18.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Mam do sprzedania nowy Vailant 1 funkcyjny z zasobnikiem przystosowany do gazu propan. Został mi nie zamontowałem.Mogę sprzedać w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Czy ktos może podzielić sie wiedzą nt. sytuacji dot kotłow Viessmanna serii Vitodens w przypadku korzystania z gazu propan-butan z firmy Orlen..? Ponoc nie obowiązuje w ogóle gwarancja i przepalają się pewne elementy kotłą. czy tak jest faktycznie..? jeśli masz butle zewnetrzna to na pewno nie zalaną propan-butanem tylko propanem. Więc w czymż kłopot? Myślisz o grzaniu butlą 11 kg? Myślę, że przy pierwszym dłuższym uzytkowaniu zawór zlodowacieje całkowicie i miejmy nadzieję - nie pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haynauer 19.11.2006 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jeśli masz butle zewnetrzna to na pewno nie zalaną propan-butanem tylko propanem. Więc w czymż kłopot? Myślisz o grzaniu butlą 11 kg? Myślę, że przy pierwszym dłuższym uzytkowaniu zawór zlodowacieje całkowicie i miejmy nadzieję - nie pęknie. Twoja logika poraża głupotš... Gdzie piszę, że mam butlę zewnętrznš mšdrusiu..??? Żeby dotarło to do twej mózgownicy napiszę to jak krowie na rowie: MAM ZBIORNIK PODZIEMNY ORLEN-GAZU Z PODPISANĽ UMOWĽ NA PROPAN_BUTAN i ZASTANAWIAM SIE WŁASNIE JAKI KOCIOŁ KUPIĆ, A ZADAŁEM PYTANIE NA FORUM, BO PLANUJĘ ZAKUP VIESSMANNA I CHCIAŁEM SIE DOWIEDZIEĆ CZY FAKTYCZNIE UŻYWANIE PROPANU-BUTANU GROZI USZKODZENIEM /JELI TAK TO JAKIM/ KOTŁA... ZROZUMIAŁE GŁĽBIE..??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 19.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ty gościu wyrażaj się albo nie dyskutuj w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jeśli masz butle zewnetrzna to na pewno nie zalaną propan-butanem tylko propanem. Więc w czymż kłopot? Myślisz o grzaniu butlą 11 kg? Myślę, że przy pierwszym dłuższym uzytkowaniu zawór zlodowacieje całkowicie i miejmy nadzieję - nie pęknie. Twoja logika poraża głupotš... Gdzie piszę, że mam butlę zewnętrznš mšdrusiu..??? Żeby dotarło to do twej mózgownicy napiszę to jak krowie na rowie: MAM ZBIORNIK PODZIEMNY ORLEN-GAZU Z PODPISANĽ UMOWĽ NA PROPAN_BUTAN i ZASTANAWIAM SIE WŁASNIE JAKI KOCIOŁ KUPIĆ, A ZADAŁEM PYTANIE NA FORUM, BO PLANUJĘ ZAKUP VIESSMANNA I CHCIAŁEM SIE DOWIEDZIEĆ CZY FAKTYCZNIE UŻYWANIE PROPANU-BUTANU GROZI USZKODZENIEM /JELI TAK TO JAKIM/ KOTŁA... ZROZUMIAŁE GŁĽBIE..??!! Cwaniaczku, w taki sposób to sobie porozmawiaj na forum gazety, a nie tu. A najlepiej to sobie zapal na środku pokoju ognisko - przy pomocy butli propan-butan. Skoroś taki mądry. A głąba to będziesz miał jak go sobie zrobisz i wychowasz jak twoi rodzice ciebie... Swoją drogą masz w sobie coś z rycerza...zakuty łeb (żeby przyrównac się do twojego poziomu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jeśli masz butle zewnetrzna to na pewno nie zalaną propan-butanem tylko propanem. Więc w czymż kłopot? Myślisz o grzaniu butlą 11 kg? Myślę, że przy pierwszym dłuższym uzytkowaniu zawór zlodowacieje całkowicie i miejmy nadzieję - nie pęknie. Twoja logika poraża głupotš... Gdzie piszę, że mam butlę zewnętrznš mšdrusiu..??? Żeby dotarło to do twej mózgownicy napiszę to jak krowie na rowie: MAM ZBIORNIK PODZIEMNY ORLEN-GAZU Z PODPISANĽ UMOWĽ NA PROPAN_BUTAN i ZASTANAWIAM SIE WŁASNIE JAKI KOCIOŁ KUPIĆ, A ZADAŁEM PYTANIE NA FORUM, BO PLANUJĘ ZAKUP VIESSMANNA I CHCIAŁEM SIE DOWIEDZIEĆ CZY FAKTYCZNIE UŻYWANIE PROPANU-BUTANU GROZI USZKODZENIEM /JE�LI TAK TO JAKIM/ KOTŁA... ZROZUMIAŁE� GŁĽBIE..??!! o mondrala sie znalz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts