arkom 15.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witam czy buduje ktoś z Was dom UROCZY z Serwisu projektowego "KONSUL" z Brzeziny koło Wrocławiahttp://www.domykonsul.pl/uroczy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 15.05.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Dlaczego nie ma tam rzutów poddasza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkom 15.05.2005 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 rzut podasza mozna zrobic wedlug uznania ja zaplanowalem na gorze trzy sypialnie male pomieszczenie gosp oraz lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMASO 15.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 sZUKAM KONTAKTU Z OSOBAMI KTÓRE BUDOWAŁY LUB BUDUJA DOM ,,UROCZY,, D_38 LUB d-38 A,PONIEWAZ MAMM PROBLEMY Z PODDASZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cześć poszukuje osob ktore budują uroczy. jest tam dach 20st, jaki rodzaj więźby przewiduje projektant pod dachowke ceramiczna interesuje mnie wielkośc krokwi i co ile one sa , czy mozesz przeslac mi skan dachu i więżby z przekrojami, buduje dom o kacie nachylena22 i więżba jest pod blache , A chciałabym miec dachowke. Interesuje mnierząd wielkosci jaki musze zmienić krokwie a moze wystarczy tylko rozstaw krokwi . projekt oddam do przeliczenia architektowi ale chcialabym wstepnie wiedziec jakie duze to sa zmiany. kazdy pieniądz sie liczy.Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olin13 19.08.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam wszystkich bywalców forum!!! Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem projektu o interesującej nazwie "Uroczy - d38" Poszukuję kontaktu z osobami, którzy budują domek o powyższej nazwie lub już szczęśliwie zakończyli inwestycję. W związku z rozpoczęciem budowy mam mnóstwo pytań np. z czego najlepiej budować (cegła, pustak, pustak ceramiczny itp.). czy fundament musi uwzględniać wybór materiału? itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogo24 14.10.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Właśnie od 2003r prowadzę budowę d38. Do budowy ścian zastosowałem pustaki keramzytowe /2 warstwy pustaków w środek styropian 8cm./ Zmieniłem konstrukcje dachu, kąt nachylenia do 35 stopni, tak aby w przyszłości można zagospodarować poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomitomi5 18.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam wszystkichMam do sprzedania projekt muratora D38 uroczy,kopilem go 3 lata temu z zamiarem budowy,ale sytuacja nie pozwolila mi na dokonanie tego,teraz z zona wybralismy troche inny projekt i ten jest nam niepotrzebny,jesli jest ktos zdecydowany na ten projekt to chetnie odsprzedam,projet ma tylko 3 egzemplarze,ale jak ktos bedzie chetny,to ja dokopie czwarty,po konkretnym uzgodnieniu.Na projekt posiadam rachunek zakopu ,jest wogole niezniszczony poprostu sobie lezy i czeka na inwestora.Wszelkie informacje najchetniej prosze na email kierowac;[email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankam51 24.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam!!!! Mam takie pytanie-czy ma ktoś zdjęcia wykończonego wewnątrz domu uroczy d38. Chciałabym go fajnie urządzić ale nie mam pomysłu. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts