mariang 18.11.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem działki na Warszawskiej Białołęce. Na sąsiedniej działce stoi dom ok 4 m od ogrodzenia, jednak do niego jest dostawiona wiata garażowa która kończy się na wspólnym ogrodzeniu. Mam pytanie, czy jest to prawnie dozwolone bez mojej (poprzedniego właściciela) zgody? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 18.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 normalnie to te 4 metry powinny być wolne....mamy ten sam problem ale odwrotnie tzn chcemy postawić wiate na tych 4 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariang 28.11.2006 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mój sąsiad jest całkowicie od południowej strony więc zależy mi abym miał jak największy prześwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts