mika31 11.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Agnieszkakusi Czy możesz powiedzieć na czym się u ciebie trzyma ekofiber?Czy płyta GK utrzyma warstwę 30cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.07.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 hehehe, no u mnie jeszcze ekofiber nie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 23.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Agnieszko, kieeedy będą zdjęęęcia? Czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 30.07.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Przeglądałem zdjęcia i jeśli można to mam pytanie: Czy robiliście pełne deskowanie dachu, bo wygląda jakby było, ale nie widać folii/papy? Jaką macie dachówkę i jaki będzie kolor elewacji? (wyszły dwa pytania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.07.2007 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 zdjęcia...no cóż...obijamy się trochę...liczę na Olę, że do nas zajrzy i strzeli parę fotek cyfrówką dach kryliśmy płytą OSB na całości, na to papa i dachówka Braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 zdjęcia...no cóż...obijamy się trochę...liczę na Olę, że do nas zajrzy i strzeli parę fotek cyfrówką dach kryliśmy płytą OSB na całości, na to papa i dachówka Braasa. Aga wiem, wiem miałam być, ale ciągły brak czasu powoduje, ze nie mogę do Ciebie dotrzeć Postaram się w tym tygodniu, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.07.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 cześć Sąsiadko(była) u nas roboty za bardzo się nie ruszyły, bo...robię teraz zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.08.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zamieściłam kilka nowych zdjęć w dziennku. Niewiele, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Agnieszko, bardzo ladna kuchnia. Zdradzisz, gdzie zamawialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dziś odwiedziłam dom Agnieszki, musze przyznać, ze wszystko co jest zrobione jest zrobione super. Wszystko mi się podoba Kuchnia, jej kolor bardzo mi przypadł do gustu. Kto wie może pozwolę sobie na małą kopię tej akacji A pokój Sywlii - uroczy. Aga gratuluję tego co do tej pory udało Ci się wyczarować w Waszym domu. Czekam na salon, tam też pewnie będzie ze smakiem Zdjęć troszkę popsytrykałam, myślę, że Aga powkleja je do dziennika. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dzięki Ola zaraz zajmę się zdjęciami. A nasze dziewuszki ładnie się bawią, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Madzialenka, dzięki Kuchnię zamawiałam w Indeco w galerii AMC. A teraz lecę uzupełniać dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 usunęłam zdjęcia, bo przez przypadek wstawiłam tu, a nie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 http://foto3.m.onet.pl/_m/dd3507a81e30468f7cb6164eeea4d0b3,5,19,0.jpg a tu Sylwia z Zuzią zastanawiają się co jeszcze zbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 06.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam domek bardzo ładny, podoba mi się kuchnia co to za frony i blat, jakie kolory. Pokój córci śliczny , co to za meble? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dzięki, Alabaster Meble w kolorze akacji robione przez Indeco. Blat...hmmm..nie wiem...taki nakrapiany.. Pokój córki Black Red White seria Doors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Agnieszkakusi Twoja kuchnia jest przepiękna, serdecznie gratuluję dobrego smaku . Jestem pod wrażeniem !!!! Te wnętrza to cudo!!! A lampa bardzo, bardzo ładna. Mam pytanie ...co masz na ścianie pomiędzy szafkami a blatem oraz jakie wymiary są wyspy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.08.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziękuję.na ścianie są takie cienkie płyty w kolorze akacji i wanilii (tak jak meble) przyklejane do ściany. Takie same (w kolorze akacji) zamontują nam jeszcze przy stole, żeby krzesłami nie obijać ściany.Wyspa, o ile pamiętam, ma 3x1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 10.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Agnieszkakusi, kuchnia wyglada rzeczywiscie super, gratuluje!Napisz proszę jaką masz odległość miedzy wyspą a ciągiem szafek kuchennychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts