agnieszkakusi 14.08.2007 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 odległość to jakieś 70 cm - tak z pamięci...ale jest to odległość jak najbardziej optymalna. Nie za daleko, nie za blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.08.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 odległość to jakieś 70 cm - tak z pamięci...ale jest to odległość jak najbardziej optymalna. Nie za daleko, nie za blisko. naprawde tylko 70 cm ??? jestem w szoku - wszedzie pisza, że najbardziej ergonomiczne jest 120 cm, ale zawsze wydawalo mi się to zbyt dużo jak byłam w salonie HTH, to powiedzieli mi, że nie zgodziliby sie zrobić mniej niż 110 cm ja u siebie zaplanowalam 90-100 cm i wydawało mi sie to ok w IKEA widziałam wyspy oddalone od szafek o 80 cm i wygladało to ok ale najlepiej oczywiście usłyszeć opinię użytkownika - cieszę się że 70 cm jet optymalne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.08.2007 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u nas też mówili o ergonomi. Indeco robiło meble u mnie w pracy. Facet, który robił obmiar cały czas tylko mówił ergonomia, ergonomia...Meble wykonali tak, że półka wysuwana była tak wąska, że można było tam umieścić tylko klawiaturę. Myszka miała leżeć wyżej na biurku z kablem w poprzek. Komputer był tak obudowany i bez otworów wentylacyjnych, że w upały dosłownie ugotował mi się dysk.Każdego trzeba pilnować na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Coś przestój mały... Ale pewnie masz dużo roboty... Ja te płytki z motylkami mam w swojej łazience w mieszkaniu i wszystkim się też zawsze podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nastka, byłam na urlopie. Teraz już będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ale widziałam, że wkoło domku coś ciągle się dzieje... Pięknieje coraz bardziej u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzięki jak tak przejeżdżasz, to dlaczego nie wpadniesz na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Heheh... Bo ja taka nieśmiała jestem A zresztą jak widzę jak tam praca wre, to aż gupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a widziałaś nasze drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Niestety nie zwróciłam uwagi. Ostatnio zwróciły moją uwagę piękne dekoracje okien od frontu - chyba to kuchnia, jak sobie dobrze przypominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 tak to kuchnia....dzięki od znajomego dostaliśmy 11 wielkich ponad 3m tui i piękną sosnę, którą posadziliśmy przed domem. I teraz się modlimy, żeby tylko się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No jak 3m to faktycznie może być problem, ale ja zawsze powtarzam, że trzeba być dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.09.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mam kolejne pytanie do Ciebie. Czy nie miałaś żadnych problemów z oczyszczalnią, bo u nas jest dość wysoko woda i możemy mieć mały problem... Jak to wygląda u Ciebie? A wode masz z wodociągów czy ze studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2007 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 woda u nas jest z wodociągów, ale boczne ulice mają studnie. Oczyszczalnię mamy bezdrenażową firmy roth i sprawuje się świetnie - w ogóle nie wiemy, że ją mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Agnieszko, ja z pytaniem: jaki jest kolor Twoich drzwi (wewnętrznych) bo też zamówiliśmy w dre, w kolorze jasny orzech, inny "krój" - classic -ale to nieistotne - zastanawiam się, czy nie są jasne? - wszelkie mahonie i podobne są z kolei za czerwone... okna zł dąb mamy.... a drzwi zewnętrzne mamy zupełnie identyczne pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 te drzwi to jasny orzech. Jak dla mnie są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Drzwi są piękne i cała reszta też niczego sobie Ale ostatnie zdjęcia są z sierpnia!!! Aga podziel się radościa i problemami mieszkania w nowym pięknym domu! Czy wszysto udało się wam zrealizowac zgodnie z zamierzeniami? Czy teraz zrobilibyście coś inaczej? Co było strzałem w dziesiątkę (oprócz wyspy w kuchni )? Taka wiedza jest bezcenna dla ludzi na etapie stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nie mam jak na razie nowych zdjęć. Salon jeszcze nie robiliśmy. Robimy więcej porządków na zewnątrz, środek zostawiając na zimę. Dostaliśmy od znajomego piękne tuje 11 szt ponad 3 metrowych i jedną dużą sosnę. Przesadzaliśmy je pod koniec sierpnia więc mam nadzieję, że jednak się przyjęły, bo nic po nich nie widać, żeby coś było nie tak. Co bym zmieniła? Szczerze? Na tym etapie chyba nic. Jestem bardzo zadowolona ze spiżarki przy kuchni, porobiłam w sierpniu mnóstwo zapraw np. ponad 80 słoików grzybków Pralnio-suszarnia przy łazience to jak dla mnie rewelacyjne rozwiązanie. Dom ma 141m, ale sprzątam go szybciej niż 49m mieszkanie. Nie ma tyle szaf, pierdołek do wycierania. Przy sypialni jest garderoba i tam są nasze rzeczy. Też super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Aga, a chcesz wiecej drzewek? Oddam w dobre rece sosenki i brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 żartujesz? Kobieto....od razu!!! Kiedy mam jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts