agnieszkakusi 22.11.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zaczęłam, zaczęłam i już nie mogę doczekać się końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Koleżankę z regionu poczytałam dziennik i odpowiadam na zapytanie ostanie ...pomysl męża jest dobry z tym osobnym garażem, macie dużą działkę, wiec miejsca nie ubędzie...a w domu zyskacie na dodatkowej powierzchni pozdrawiam serdecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 22.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam serdecznie! Wasz projekt bardzo mi się podoba i będę dalej śledziła z uwagą Twój dziennik .My jesteśmy dopiero na początku tej drogi (projekt w adaptacji) a już miewamy kryzysy ,ale chyba jakoś to będzie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_marcin 22.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam A my dzisiaj zamówiliśmy projekt M14, czekamy na niego z wielką niecierpliwością.A co do garażu osobnego, to jeżeli macie dużą działkę to czmeu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 dziekuję bardzo za słowa wsparcia. Marcin, zapraszam wiosną. Iława nie jest tak daleko, a zobaczycie jak to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_marcin 23.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ależ oczywiście że skorzystamy z zaproszenia. Już się wiosny nie moge doczekać żeby zobaczyć Twoją budowę no i rozpocząć swoją )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Cześć http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gifPo jaką ch#$%@ ja czytałam ten Dziennik http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif chyba tylko po to, żeby się załamać! Dziennik jest super i nie o to chodzi. Gdzie do licha kupiłaś dachówkę w takiej cenie? Zaraz tam jadę!!! Mam wycenę tej samej dachówki, na dach o wiele mniejszy - 12 tysięcy!! Co za zdzierstwo w tej Łodzi!!!! No nic, spokojnie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Dziennik podoba mi się, córeczka jest śliczna, mąż inteligentny - Ty to masz szczęście http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif i jeszcze dachówka taka tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.11.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Canna, dachówke kupiłam w Toruniu, hurtownia Todach. Mogę podac dokładne namiary. Od wtroku wchodzi ekipa i stawia ściany. miał to robic majster, który stawiał nam fundamenty, ale ma dużo roboty i nie da rady. Mamy fachowców poleconych przez naszego kiero. Za postawienie ścian nośnych, jednej warstwy bloczków i położenie dwóch izolacji 5800. Dużo czy mało? Do tego dojdzie wieniec za jakieś 1500 zł (u nas jest taki problemowy, bo wieniec jest jednocześnie nadprożem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Poproszę te namiary.Serio.Nawet dodając koszt transportu, i tak będzie taniej.A z Łodzi do Torunia nie jest przecież daleko http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Wydaje mi się, że kwota za te prace, które wymieniłaś jest ok. Tylko pamiętaj - spisz umowę - ja tego nie zrobiłam mimo wielu ostrzeżeń na forum i teraz bardzo żałuję. A murarz też budował znajomym i go chwalili... Trzeba bardzo dokładnie określić za co będzie zapłata i nie dać się nabrać na słowa "to się dogadamy" - bo później to już ciężko się dogadać (teraz to wiem ). No ale przede wszystkim skoro kontynuacja budowy od wtorku to oczywiście czekamy na dokumentację fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.11.2006 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Canna, firma Todach, ul. Równinna tel. 0-56 648-86-28. Pan Jarosław Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Canna, firma Todach, ul. Równinna tel. 0-56 648-86-28. Pan Jarosław Nowak Serdeczne dzięki http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witaj Aga po pierwsze gratuluję,bardzo ładny domek i działeczka i po drugie chciałam się coś dowiedziec od Ciebie na temat banku pko bp Też mam zamiar brać w tym banku kredyt,prosze napisz parę słów,czy jestes zadowolona z tego banku? słyszałam że nie żądają wyciągu z konta i wystarczy im samo zaświadczenie o zarobkach,czy to prawda? Dziękuje z góry i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.11.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 W PKO chcieli od nas tylko zaświadczenie o zarobkach i nawet nie dzwonili do firmy, żeby je sprawdzić. Inna sparwa, ze pieniądze wpływają co miesiąc na konto, które u nich mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_marcin 29.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam A my dzisiaj otrzymaliśmy paczuszkę z projektem M14. Cieszymy się bardzo i dzisiaj byliśmy u znajomego który wyceniał na Silke. Nawet nie jest tak źle. Jedno co mnie zmartwiło w tym, projekcie to strop nad parterem a najbardziej to belki stropowe o przekroju 10 x 22 cm, będzie to pewnie dużo kosztowało. Więc sobie tak pomyślałem, że alternatywą może być zastosowanie belek dwuteowych z pasów drewna klejonego oraz środnika z płyty OSB3. Ale jeszcze się zastanawiamy. A czy posiadasz może aktualne zdjęcia z budowy, nie możemy się doczekać kolejnych fotosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.11.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Będę miała w sobotę lub poniedziałek. A za jakieś dwa tygodnie zdjęcia murów Gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 04.12.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No to szkoda maleństwaJak ja chciałam trochę mojej ulżyć to prosiłam żeby pielęgniarka najpierw mnie kuła (na niby) potem moja malutka kuła mnie i pielęgniarkę. Pomagało Życzę rychłego powrotu do zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.12.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hej Aga. Jak tam mury? Dużo macie już pociągnięte. Bo my się zastanawiamy cały czas. W środe skończą stan zero i musimy podjąć decyzję czy ciągniemy dalej. Nie mam pojęcia co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2006 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 własnie dzis zaczeli stawiać siporex. Zrobili dwie warstwy. Facet twierdzi, że jak dobrze pójdzie to zrobi tez wieńce, a w styczniu jak za mocno nie przymrozi zrobi dach. BUDUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Postanowione BUDUJEMY dalej Ciekawe czy nam pogoda dopisze jak do tej pory?Tfu,tfu...odpukać. Powodzenia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts