Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dziennik tego domu co Kusi-komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 409
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo fajny domek bedzie, wygodny. Fajnie, ze odzielone sa pokoje od czesci dziennej i fajnie, ze rodzice maja swoja odzielna lazienke...

Kuchnia otwarta, tez taka lubie. Podoba mi sie Wasz domek. Ciesze sie ze bedzie mozna zobaczyc jego realizacje. :D :wink:

Tylko jedna rzecz mnie martwi, ten kominek pomiedzy oknami...Bedzie klopot z firankami, bo nie mozna miec tak blisko kominka... :roll: choc zawsze mozna tylko po bokach takie ozdobne tylko powiesic a w srodku przy kominku, nie musza wcale byc... :D

Dzięki, no ta realizacja to chyba będzie pierwsza w Polsce, bo nikogo nie znalazłam kto by ten dom już budował. Jest jedna dziewczyna, która buduje gdzieś pod Warszawą, ale wersję z poddaszem i mam kontakt z chłopakiem z Poznania, który zacznie wiosną. Chyba jestesmy pionierami i nie wiem czy to dobrze... :roll:

Hej,

super domek. Jak ja szukałam projektu to to był jeden z moich ulubionych. Ale niestety nie miałam takiej dużej działki. Teraz stawiamy parterówkę ale z maleńkim poddaszem.

No to co Agnieszko czekamy na ciąg dalszy dziennika... a mam prośbę pochwal się jaki kredyt dokładniej wzięłaś - oprocentowanie, na ile lat i jaką kwotę w jakiej walucie - jeśli to nie tajemnica. No i jakie muszą być zarobki ... bo ja mam lekki problem z udokumntowaniem zarobków.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do sojego dziennika

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1378447#1378447

Iza

Aga no i co z tymi danymi o kredycie? Bo ja tu już nóżkami przeplatam od rana a tu nic... pozostało mi czekać cierpliwie. No i oczywiście gratulacje z okazji podjęcia tak ważnej decyzji... budowaniu dalej :lol: Myślę że zimy nie będzie aż do stycznia - także spokojnie postawicie całą chatkę. Tylko klep już cieśli, bo mury rosną bardzo bardzo szybko 8)