agnieszkakusi 18.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A jak ktos chce skomentowac mój dziennik to zapraszam.... Musze zrobić skróty...ale to może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witaj Aga. Bardzo chetnie czytalam co w Twoim dzienniku. Bede tu zagldac i mam nadzieje, ze jakies zdjecia tez beda... A teraz ide szukac Twojego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Bardzo fajny domek bedzie, wygodny. Fajnie, ze odzielone sa pokoje od czesci dziennej i fajnie, ze rodzice maja swoja odzielna lazienke... Kuchnia otwarta, tez taka lubie. Podoba mi sie Wasz domek. Ciesze sie ze bedzie mozna zobaczyc jego realizacje. Tylko jedna rzecz mnie martwi, ten kominek pomiedzy oknami...Bedzie klopot z firankami, bo nie mozna miec tak blisko kominka... choc zawsze mozna tylko po bokach takie ozdobne tylko powiesic a w srodku przy kominku, nie musza wcale byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięki, no ta realizacja to chyba będzie pierwsza w Polsce, bo nikogo nie znalazłam kto by ten dom już budował. Jest jedna dziewczyna, która buduje gdzieś pod Warszawą, ale wersję z poddaszem i mam kontakt z chłopakiem z Poznania, który zacznie wiosną. Chyba jestesmy pionierami i nie wiem czy to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Bedzie dobrze. My nasz tez pierwszy budowalismy i nam sie spodobal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 no no no , zdjęcia to umiemy wklejać Działka Bombowa, ile ona ma m ? Domek fajny, prosty , przejrzysty układ. Czekam z niecierpliwoscia na ciąg dalszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzięki Malmuc. Działka ma 1150m.Domek prosty, bo na takim nam zależało. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 20.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej, super domek. Jak ja szukałam projektu to to był jeden z moich ulubionych. Ale niestety nie miałam takiej dużej działki. Teraz stawiamy parterówkę ale z maleńkim poddaszem. No to co Agnieszko czekamy na ciąg dalszy dziennika... a mam prośbę pochwal się jaki kredyt dokładniej wzięłaś - oprocentowanie, na ile lat i jaką kwotę w jakiej walucie - jeśli to nie tajemnica. No i jakie muszą być zarobki ... bo ja mam lekki problem z udokumntowaniem zarobków. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do sojego dziennika http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1378447#1378447 Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 sprwdze w domu i wieczorkiem (jak nie zapomnę) wstawię do dziennika dane z kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Teraz to już chyba za duże ryzyko że mróz i snieg przerwia prace w połowie-podobno trzeba zostawiac na zimę stan zerowy lub surowy otwarty/zamkniety, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 20.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 GRATULACJE z powodu dziennika !!! Super, że się zdecydowałaś. Jak tylko będę miała w ręku pozwolenie na budowę też sobie sprawię taki "pamiętnik". Domek rewelacyjny baardzo mi się podoba (chociaż o tym to już chyba pisałam) działeczka też suuperowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2006 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 21.11.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Nie ma się co czerwienić - podoba mi się i tyle. Mam nadzieję, że niedługo ja również zapytam o opinię nt swojego wyboru (moja działeczka także leży przy lesie) Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 O, dziennik! O, komentarze!Bardzo fajnie, że się zdecydowałaś pisać dziennik. Sama Cię (między innymi) do tego namawiałam. Pozdrawiam, trzymam kciuki i będę co jakiś czas podczytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Wiem wiem MS...to dzięki Twoim namowom zabrałam się do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No, Aga..... Ty już masz więcej za sobą niż ja....mam nadzieję że nie zabraknie nam cierpliwości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 na pewno zabraknie. Bedziesz miała momenty, że będziesz chciała rzucić wszystko w diabły, ale będzie dobrze. NA PEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 21.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aga no i co z tymi danymi o kredycie? Bo ja tu już nóżkami przeplatam od rana a tu nic... pozostało mi czekać cierpliwie. No i oczywiście gratulacje z okazji podjęcia tak ważnej decyzji... budowaniu dalej Myślę że zimy nie będzie aż do stycznia - także spokojnie postawicie całą chatkę. Tylko klep już cieśli, bo mury rosną bardzo bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Giza, już, już...stawka referencyjna 1,7075%,marża 1,84 p.p, oprocentowanie kredyutu 3,5475%. Prowizja 1,2%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ty coś oszukujesz z tym dziennikiem kochanatyle pisania i mówisz że dopiero zaczęłaś????A poważnie to gratulacje za odwagęOdnośnie pomysłu męża to się wypowiedziałam ale w innym wątkuPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts