WMarek 28.04.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Jak szybko po tynkowaniu można kłaść kafelki lub malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 28.04.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Najlepiej za rok po sezonie grzewczym, jak dom dobrze wyschnie i osiądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 29.04.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Ta odpowiedź mnie powaliła. Rozumiem że wszyscy i ty Pyrka rok mieszkaliście w niepomalowanych ścianach i bez płytek (lub grzaliście pusty dom) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.04.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Kruszek! Chyba debil by zrozumiał ,że chodzi o płytki a nie o malowanie. Niektórym widać trzeba wszystko drobiazgowo wyjaśniać jak trzylatkom w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 29.04.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 dlaczego należy tak długo czekać z kaflami?Proponują nam kłaść po ok. 1 tygodniu od wylewek A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 29.04.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 dlaczego należy tak długo czekać z kaflami?Proponują nam kłaść po ok. 1 tygodniu od wylewek A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.04.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Z tymi na podłodze nie miałam nigdy problemów, ale zawsze były jakieś kłopoty z tymi na ścianach, jeśli były kładzione wkrótce po oddaniu budynku do użytku. Jeśli budynek nie zdążył dobrze wyschnąć przed położeniem płytek,to zdarzało się, że potem płytki pękały na skutek naprężeń ściskających. Po wprowadzeniu się często jeszcze się kuje ,boruje itd. a to było często przyczyną odchodzenia płytek od ścian, zwłaszcza tych świeżo położonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 29.04.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Ciekawa technologia, jeżeli po tynkach robisz jeszcze Pyrka takie dziury w scianach że płytki pękają? Jakoś nie widze by płytki mogły pękać od tego że w sąsienim pomieszczeniu wbijasz kołek pod obrazek. A co do debili to nie będe się zniżał do takiego poziomu jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.04.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Kruszek. Naucz się czytać. Tę bzdurę powyżej napisałeś Ty, ja napisałam coś innego. Przestaje mnie w tym momencie dziwić polska statystyska mówiąca, że ponad 60% Polaków nie rozumie tekstu, który czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 29.04.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Pyrka jestes typowym przykladem, osoby która wchodzi na forum zeby się kłócić. Myśle że powinnaś jeszcze coś napisać o Leperze. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym wątku, więc napewno będziesz zadowolona że napiszesz coś kąśliwego jako ostatnia (ktoś musi ustąpić .....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.04.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Tak, tak, jak się nie ma argumentu na temat , to się mówi : zobacz jak wyglądasz i wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 29.04.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Alle o ssso chodzii??? Ludzie dajcie spokój. Nie wystarczy Wam stresu na codzień? Spoks wobiscum. Pozdro.Dylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.04.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Dylu! Rozbawiłeś mnie . Buźka dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 29.04.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 I 0o to pyrka właśnie chozzziło. Wielkie pozdro.Dyllu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.04.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 a temat jak nie rozwiązany tak nie rozwiązany - a też bym chętnie czegoś się dowiedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 30.04.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 No tak, wątek się rozrósł odpowiedzi nie ma, tylko inwektywy pyrki. A ja dołączam się do grona pytających (właśnie tynkuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 02.05.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 czy ktos może się podzielić stosowną wiedzą i praktykę nt. odstępu czasu między wylewkami a kafelkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 02.05.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 czy ktos może się podzielić stosowną wiedzą i praktykę nt. odstępu czasu między wylewkami a kafelkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts