sowa monikaka 19.11.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam,prosze o opinie użytkowników grzejników Kermi i Idmar-czy nie korodują,czy zadowoleni jestescie z funkcjonowania itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 kermi należy do I ligii , idmary II - nie ma co porównywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 kermi należy do I ligii , idmary II - nie ma co porównywac Wystarczy pójść do Castoramy czy Brico Marcha i obejrzeć porównawczo te tańsze (Idmar) oraz droższe. Choćby wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 19.11.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wszystko tylko nie IDMAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 21.11.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A coś dokładniej? W czym to Kermi takie super? Osobiście skłaniam się ku Kermi,ale chciałabym jakiś hymn pochwalny czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 21.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 mam kermi od trzech lat. wyglądaja jak nowe, ale nie wiem co mogłoby sie z nimi dziać po tak krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 a które są fajniejsze Kermi czy Radson? będę nieugięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 03.12.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 my mamy kermi... narazie pracuja bezawaryjnie... byly polecane przez kuzyna, architekta... ktory chyba zle by nam nie doradzil... oto one: http://gringott.gotdns.com/public/pictures/kermi.JPG zdjecie sam robilem a dlaczego kermi, bo pasowaly nam wymiarami pod okna no i mialy dobra opinie. ale wiecie jak to jest... teraz w biznesie.. ufac nie mozna zadnej firmie... trzeba... sprawdzac, sprawdzac, sprawdzac... mercedes tez wypuszcza gnioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieplik 14.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam!!!Mam ten sam problem: tylko pytanie brzmi KERMI czy RADSON???Oczywiście RADSON ale kurde jaka różnica w cenie?????? KOLOSALNAA na KERMI to nie moge patrzeć po prostu są brzydkie. Te dziury z boku- żadnych ładnych zaślepek. Niestety drodzy Państwo żyjemy w czasach gdzie grzejnik stał się nie tylko źródłem ciepła ale i ozdobą pomieszczenia.Podobnie jak okna -prawda???? Kiedyś grzejniki i okna zasłanialiśmy firanami i zasłonami - teraz je odkrywamy...........Dlatego RADSON!!!!!!!!!!!! INO dlaczego one tyle kosztują????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 19.07.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 A co z ofertą ich grzejników dekoracyjnych, też nie za bardzo dają radę?? To samo ma się jeśli chodzi o tę ich nową technologię therm x2?? Dużo o niej dobrego słyszałem, ale nie wiem jak z faktycznymi oszczędnościami..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 19.07.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Dlaczego ? Jeżeli chodzi o grzejniki dekoracyjne to jak dla mnie wyglądają świetnie. Moim faworytem jest Komfort z Kermi i w łazience u moich znajomych prezentują się bardzo dobrze. Może to zależy od estetyki toalety, no ale można je całkiem fajnie dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 16.08.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Ja u siebie powoli w domu wymieniam grzejniki żeberkowe stalowe własnie na te od Kermi X2, według mnie zdecydowanie jak mówią poprzednicy pierwsza liga. Porządne wykonanie, przepływ szeregowy, szybko nagrzewające się płyty. Na razie parter mam wymieniony a teraz czas na górę. Ale już widzę małe oszczędności przy ogrzewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 17.10.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Również postawiłbym na Kermi: stalowe, dobrze wykonane i co najwazniejsze bezawaryjne grzejniki. Siostra ma je od nowego domu, czyli prawie 4 lata i jeszcze nie słyszałem złego słowa na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts