feenix 20.06.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 U moich szefow gosposia z Bosni czysci mokra scierka z popiolem z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 22.06.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ja od pazdziernika pale sosną...budowlana na pewno sucha nie jest ale tez nie ocieka wodą,kilka razy paliłem wysuszonym na wiór drewnem od ojca....praktycznie zero róznicy w obu przypadkach szyba czysta....najwazniejsze jest palenie..a nie kopcenie:)..zamykanie dolotów skutkuje tym ze zawsze szyba bedzie brudna koniec kropka.Natomiast jak juz sie wybrudzi...najtanczy odpowiednik CIFa ,mleczko z marketu za 2,99 zł...wszystko schodzi natychmiast...aczkolwiek jak mówie ja praktycznie nie czyszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts