pytalski 19.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 bhhbhjibbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 19.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 witam. ostatnio pojawił się u mnie taki otóż problem. szczególnie podczas kąpieli (duża wilgotność w łazience) kanał wentylacyjny w łazience wciąga mi dym z pieca węglowego z kanału dymnego który znajduje się jakiś metr dalej ale w tym samym kominie (stara buda z 1938) nigdy nie miałem wcześniej takiego problemu tymbardziej. ostatnio wieją wiatry i jest niskie ciśnienie - może dlatego. co może być przyczyną tego zjawiska oczywiście wezwę kominiarza ale proszę was o kilka wskazówek co można jeszcze samemu zrobić -może jakąś nasadę kominową (trójnik, rotowent itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts