ramon73 19.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam. Mam pytanie dla specjalistów na forum. Jak nalezy odróżnić piętro od poddasza użytkowego, czy są jakieś definicje, normy prawa budowlanego w tym zakresie. problem w tym, że na mojej działaczce budowlanej można budować tylko dom z poddaszem, a faktycznie nie wiem na czym polega różnica "poddasze" a "I piętro"... Będę wdzięczny za wszelkie informację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyprism 03.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 też chciałabym wiedzieć, mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilkase 12.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 UP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Diabli wiedzą - ja czasem z rozpędu mówię na swój drugi poziom "piętro", ale wg papierów to jest poddasze, przynajmniej w projekcie. Ścianka kolankowa ma prawie 160 cm, czyli raczej wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts