Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzrzwi wewn ok.Trójmiasta

Elanek

Recommended Posts

Witaj Elanek Podaję namiary na superstolarza jeżeli chodzi o drzwi wewnętrzne .

Pan Leik (imienia nie pamiętam)

Wieś Zakrzewo w pobliżu miejscowości Linia , Cewice , Lębork

tel stacjonarny kierunkowego nie znam ale chyba 0-58 - 676-87-70

Link - drzwi jego produkcji http://voila.pl/mmzuy/index.php?get=1&f=1

Z Gdańska dojedziesz tam przez Kartuzy - Sierakowice do Łebuni i tu skręcisz w prawo do Okalic i Zakrzewa - kompletne zadupie , ale stolarz bardzodobry .

Jeszcze jeden stolarz bdb ten bliżej .

Adam Mateńko

Wieś Kleszczewko - 1 km za Łęgowem , Łęgowo 1,5 km za Pruszczem Gd.

Tel. stacjonarny 0-58-691-15-81 Jadąc od Łęgowa pierwszy dom po prawej stronie na zakręcie drogi . W ogrodzie figura Matki Boskiej . Facet ma wyjatkowe wyczucie i smak tego co robi .

Nie mam pojęcia . Ja robiłem dzrzwi w 2000 roku u pana Leika w Zakrzewie . Opaski - te szerokie z rozetami oraz wykończenie w drewnie robił mi pan Mateńko z Kleszczewka .

Leik robi drzwi bez klamek (same zamki) i bez opasek . Robi także opaski .

W tamtym czasie za jedne drzwi zapłaciłem 270 zł - drzwi surowe . Opłacało się jechać po te drzwi na to zadupie - teren po PGR-owski . Zamawiałem wszystkie drzwi w budynku . Malowanie , obsadzanie szybek szprosowych , montowanie klamek robił mi drugi stolarz . Pan Mateńko wykonuje generalnie wszystko . Specjalizuje się w schodach ale drzwi robi też piekne zewnętrzne także . Nie ma szyldu na jego budynku . Generalnie stolarnia mała nie niepozorna . Pracuje razem ze szwagrem i to on jest chyba cichym mózgiem tej spółki .