Majefał 20.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mam zamiar kupić piec gazowy Ferroli Tantaqua 23 EN o mocy 23kW z automatyką pogodową, proszę użytkowników o opinie. Czy sprawia problemy bo cenowo wychodzi atrakcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jandu 15.12.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam serdecznie!Mam bardzo przykre doświadczenia zarówno z firmą w której kupiłem kocioł INTELPLAST z Wrocławia a także z producentem kotła firmą Ferroli. Istnieję prawie 100% pewność że na rynku są wadliwe kotły tej firmy - Domiproject C24. Awaria obiegu CWU tego kotła spowodowała u mnie zalanie całego domu i szkody których do tej pory nie jestem w stanie odzyskać. Serwis i producent uchyla się od odpowiedzialności zrzucając winę na siebie nawzajem. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mewuss1 30.08.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 WitamJa mam od roku ferroli ECONCEPTTECH 25. Szczerze mówiąc był już u mnie serwisant 5 razy. W mojej ocenie facet nie bardzo wie co robi a kocioł fiksuje jak tylko potrafi, znam już błędy A3, A41 i wiem też, co się dzieje kiedy padnie zawór trój drogowy oraz ogólnie "automatyka" (po wymianie której serwisant nie mógł uruchomić kotła więc uwaga dobry cytat "teraz go oszukamy i zrobimy tak... jak Pan będzie potrzebował ciepłą wodę to proszę włączyć grzanie grzejników a jak woda się nagrzeje to wyciągnąć wtyczkę z gniazdka.").Ja zdecydowanie nie polecam Ferroli bo albo nie potrafią robić kotłów albo zatrudniają i autoryzują serwisanta który na dzień dzisiejszy nie ma zielonego pojęcia o tym co robi i ma się wszystkiego nauczyć w mojej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts