k_u_b_a 23.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Cześć, Miło jest mi się z Wami przywitać. Przed weekendem majowym rozpoczynam budowę w Malcanowie przy Granicznej. Juz zdązyłem sobie oblecieć ELMASA, PRZEMARA, MARCON, poczytać do 5.00 rano forum wszelkie..... i im wiecej czytam, tym bardziej głowa mnie boli Spiąć logistycznie wszystko w całość, porównać WSZYSTKIE ceny, wyciągnąć z gąszcza info interesujące mnie rzeczy.... uffff Trzymajcie kciuki Aha, szukam jeszcze hydraulika. Takiego z głową Macie kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 k_u_b_a polecam p. Górskiego o500-548-088, niedawno u nas skończył, szybko i porządnie.. Wiązowna Kościelna, budowa przy rzeczce powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_u_b_a 24.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki Piątka za namiar, Zapisane w kajeciku Rzuce zapytanie jeszcze na grupie otwockiej, zawsze to lepiej wybierać wśród kilku poleconych Czy Wy też topicie sie na dojazdach na działki? Muszę szybko zamienić zimowe buty na wodery Może by tak przyjąć gruz na drogę??? zawsze to będzie nieco bardziej twardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 17.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 szukam namiarów na solidnego brukarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v460 27.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Miło jest mi się z Wami przywitać. Przed weekendem majowym rozpoczynam budowę w Malcanowie przy Granicznej. Czołem! Powitac imiennika i sasiada Ja niedawno skonczylem budowanie w Malcanowie przy Podlesnej. Graniczna, Graniczna - gdzie to? Chyba niedaleko ode mnie Sporo sie w tej okolicy buduje. Jesli chodzi o Marcina Gorskiego to ja tez go polecam! Chlopak naprawde mily, rozsadny, zna sie na rzeczy i nie jest drogi. Jakbys mial jakies pytania, wal smialo! Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia67 19.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam forumowiczów z okolic Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę waszą sąsiadką bo działka jest w Malcanowie przy Podleśnej . Niestety jeszcze załatwiam "papierki" do pozwolenia na budowę, ale to już kwestia dni. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v460 19.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam forumowiczów z okolic Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę waszą sąsiadką bo działka jest w Malcanowie przy Podleśnej . Niestety jeszcze załatwiam "papierki" do pozwolenia na budowę, ale to już kwestia dni. W którym miejscu? Pytam, bo my też z Podleśnej Pozdrawiam Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia67 20.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Gdzie? Jadąc od Pęclina niedaleko tej "kupy" liści nie do końca rozgarniętej i przed działkami Qba, a Ty gdzie? bo ja patrząc na Twój projekt, jakoś nie mogłam znaleźć placu na którym stoi Pozdrawiam Arkadia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v460 07.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Qba, a Ty gdzie? bo ja patrząc na Twój projekt, jakoś nie mogłam znaleźć placu na którym stoi Ja obok tych drugich ogródków działkowych Pozdrowienia, Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia67 13.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nareszcie dokumenty o pozwolenie zostały złżone (07.07.2009) Wiem, że jeszcze sporo muszę czekać, ale to już jakoś zniosę. Teraz piach na działkę wożą, więc pomaleńku zaczyna się coś ruszać. Najgorzej, że "fundamenciarzy" brak i terminu zaklepać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mataj 13.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nareszcie dokumenty o pozwolenie zostały złżone (07.07.2009) Wiem, że jeszcze sporo muszę czekać, ale to już jakoś zniosę. Teraz piach na działkę wożą, więc pomaleńku zaczyna się coś ruszać. Najgorzej, że "fundamenciarzy" brak i terminu zaklepać nie mogę. No to jeszcze miesiac - dwa i zaczniecie? My juz zaczelismy - tuz obok V460. Mam nadzieje skonczyc z wiosna 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia67 14.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 cześć, muszę się tam do Was przejść jak będę w sobotę a na 100% w niedzielę i zobaczyć co zdziałaliście Ja muszę w miarę szybko działać bo domek ma stanąć w październiku. Pozostaje mi poganiać urzędników aby to pozwolenie dostać bieguśkiem. Jedno co mnie bardzo zdziwiło i żadnego dokumentu tak szybko nie dostałam to odrolnienie działki. Dokumenty złożone razem z pozwoleniem na budowę a dziś Pani zadzwoniła, że pisemko jest do odbioru Pozdrawiam Arkadia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v460 16.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No to jeszcze miesiac - dwa i zaczniecie? My juz zaczelismy - tuz obok V460. Mam nadzieje skonczyc z wiosna 2010. Jaka wiosna? Chlopie - na spokojnie mozesz sie zima wprowadzic I to bez zbytniego pospiechu, byleby wszystkim sprwnie zarzadzac. Ja juz wiem, dlaczego w Polsce drogi buduje sie tyle czasu Po prostu - trzeba sprawnie organizowac, byc punktualnym i wymagac tego od innych oraz planowac, planowac, planowac. Trzeba wierzyc, a nade wszystko - umiec sprawic by wykonawcy uwierzyli, ze sie da wszystko zaplanowac i zrobic zgodnie z terminarzem! Naprawde - przekazac wiare poszczegolnym ekipom, ze ci przed nimi "nie nawala"... to bylo najtrudniejsze zadanie! Oni to przyznaja teraz i do tej pory sie smieja, ze nie wierzyli Oczywiscie ludzi nalezy traktowac jak ludzi! To jest warunek konieczny. Pozdrowienia, Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 19.07.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam serdecznie grupę Wiązowna, korzystając z okazji chciałbym poinformować że mam w Waszej okolicy do sprzedania działkę . Obecny stan to 4906 m2 + 805 drogi wewnętrznej (wymiary 24 m x 235 m) ale jestem w trakcie załatwiania podziału na 3 mniejsze działki ,Działka zlokalizowana w Malcanowie przy ul.Podleśnej wjazd od ul.Kotliny obok ogródków działkowych EDEN, dla tego podziały posiadam już warunki zagospodarowania terenu. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to proszę o kontakt 0-509 257 757 Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania 80 22.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam serdecznie! Czy słyszał ktoś coś o powstaniu prywatnego przedszkola w Gliniance??? Podobno są starania o utworzenie takiej placówki i co tu dużo mówić potrzeba takiego miejsca jest wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia67 27.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cześć Panowie z "Podleśnej" napiszcie ile czekaliście na pozwolenie, na budowę. Te 65 dni mnie troszkę przeraża Podjadę na Komunardów może w piątek i spróbuję się czegoś dowiedzieć, w jakim terminie mi to wydadzą, ale czy to jest sens? od 07.07.2009 mało czasu minęło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadebe 27.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Może ktoś w was potrzebuje używane łóżko.Czasem trzeba się przespać w nowo budowanym domu, a nie ma na czym.Mam do sprzedania, bardzo tanio.Łóżko można obejrzeć (i odebrać) po uprzednim uzgodnieniu w Dębem W (blisko urzędu Gminy)Kontakt do mnie: tel. 0502-362-395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 29.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć Panowie z "Podleśnej" napiszcie ile czekaliście na pozwolenie, na budowę. Te 65 dni mnie troszkę przeraża Podjadę na Komunardów może w piątek i spróbuję się czegoś dowiedzieć, w jakim terminie mi to wydadzą, ale czy to jest sens? od 07.07.2009 mało czasu minęło. Pozdrawiam Ja co prawda nie z Podleśnej , ale Panów z Podleśnej jak najbardziej pozdrawiam @Arkadia67 Lepiej podjedź i się zorientuj co i jak. Do mnie po 50 dniach przyszło pismo, że nie mam wymaganego uzgodnienia zjazdu i musiałam zawieszać postępowanie. Finalnie pozwolenie na budowę miałam zatem po ok 70 dniach Co do innych pytań (przedszkole w Gliniance, czy używane łóżko ), to zapraszam na forum Wiązowny - wystarczy wpisać w dowolną wyszukiwarkę hasło Wiązowna i forum znajdziecie Mamy nawet tablicę ogłoszeń i nie trzeba się logować, żeby zamieszczać ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
targowa 02.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Mam do sprzedania 30 stempli, po budowie, dł. 2.60-2.80, po 3 zł., do odebrania Wielgolas Brzeziński tel. kontaktowy 602 581 571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadebe 03.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Może ktoś w was potrzebuje używane łóżko. Czasem trzeba się przespać w nowo budowanym domu, a nie ma na czym. Mam do sprzedania, bardzo tanio. Łóżko można obejrzeć (i odebrać) po uprzednim uzgodnieniu w Dębem W (blisko urzędu Gminy) Kontakt do mnie: tel. 0502-362-395 Oddam to łóżko za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts