Rumbert 20.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mamy działkę oznaczoną jako grunty rolne V klasy. Wzdłuż mojej działki biegnie działka szerokości 5m, która jest wydzielona jako droga dojazdowa do następnej działki, jednak sąsiedzi z niej nie korzystają, a oznaczona jest jako las.( była drogą leśną - brak drzew) Ta droga jest natomiast niezbędna do wyjazdu z mojej dzialki z uwagi na projekt domu.Zaznaczam,że składając wniosek o podział działki pisaliśmy o wydzielenie działek i drogi dojazdowej. Dodatkow brak palnów zagospodarowania przestrzennego.Pytanie brzmi: czy oznaczenie drogi jako Lz będzie miało znaczenie przy wydaniu WZ. Obecnie czekam na uprawomocnienie decyzji zmiany mojeje działki z leśnej na rolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 21.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Lz to nie las bo las to Ls. Lz to po ludzku gąszcze i zarośla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rumbert 21.11.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Sorry- droga oznaczona jest Ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts