anulaa 20.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witajcie:)Koło klatki wentylacyjnej w łazience mam spory zaciek po deszczach i pęknięcia na suficie czym to zakleić.I jeszcze w pokoju na ścianie mam kilku centymetrowe pękniecie zalepiłam szpachlą, ale nic to nie dajeDalej pęka i jest brzydka nie równa ściana bardzo proszę o poradę co mam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 20.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontownik 20.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w pokoju na ścianie mam kilku centymetrowe pękniecie zalepiłam szpachlą, ale nic to nie daje Dalej pęka i jest brzydka nie równa ściana bardzo proszę o poradę co mam kupić. spróbuj szpachli elastycznej, u mnie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts