Anher1968 20.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mam prosbe ocencie projekt chodzi mi o mały domel i jak kazdemu chyba zależy mi na tanim domku i funkcjonalnym o to ten projekt dziekuje za wszelkie rady i pomysłyhttp://www.domfort.pl/?p=szczegoly&id=228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietrov 20.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Funkcjonalnie było by lepiej z wiatrołapu wchodzić na wprost do mieszkania, a nie gdzieś bokiem na schody. Bliżej kuchni, widać z salonu kto wchodzi, więcej światła, no i nie wchodzimy "wprost na szafe" (sic!) . Szafe ubraniową można dać tam gdzie obecnie jest wejście na kl. schodową.Za drzwiami od kibla warto dać przejście do garażu (noc, zima, deszcz, zakupy itd.)Blok pionów wentylacyjnych i spalinowych można przesunąć na oś z kominkiem, żeby odprowadzanie spalin było w pionie, a nie po skosie (trzeba więcej obudować i wychodzi kobyła w salonie).Pokój nad garażem, sprawdzić czy dobrze ocieplony (od garażu) i może dodać okno połaciowe, bo będzie mało światła.A w sypialniach na piętrze rozsunąć okna, tak żeby można było szafy dać pod ścianą, bo pod skosami jak to narysowano szafy nie wejdą... Przekroju cawnie nie pokazano, ale patrząc po elewacjach, to nie ma 2m wysokości pod skosami. Jednym słowem typowy przykład domku katalogowego czyli "tani ale nie przemyślany". Do poprawek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 20.11.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak to dobrze posłuchać fachowca a może ktoś wypowie się o kosztach interesuje mnie stan surowy zamkniety metodą gospodarcza z najtańszyuuch materiałow .dzięki zqa rady napewno wezme to pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 20.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam jest dział o projektach no ale ..ogólnie przewaza opinia że przejście z domu do garażu jest przydatne, jeszcze nie mieszkam a już mi ułatwia życie , więc przemyśl toto co bym zrobił to powiększył bym garaż do wym. budynku wtedy kotłownia byłaby za garażem ( z przejściem do niego ) w zamian miałbyś pokój na parterze , na górze zaś prywatną łazienke lub dużą garderobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 20.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam.10m2 hall to trochę przesada jak dla tak małego domku - z tego można już zrobić fajne pomieszczenie.Popatrz na ten rzut - uważam że jest duzo bardziej funkcjonalny(domek ma tą samą wielkość)http://img243.imageshack.us/my.php?image=0218521dr5.jpgGdyby jeszcze troszkę powiększyć garaż to mozna z tyłu garażu zrobić kotłownie a w miejscu kotłowni na zamieszczonym u mnie rzucie garderobę czy co tam kto chce.pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 21.11.2006 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 tez mi siw qydawło zw hol jest zdecydowanie za duży dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 21.11.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a może ten projekt bedzie tańszy i lepszy co wy na to ?????????http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts