Jędruś 28.04.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Widzę, że jak do tej pory nie ma tutaj zapaleńców wypadów off-roadowych lub skromnie ukrywają się. Z moich wszystkich zainteresowań to jedno jest mi chyba najbliższe memu sercu. Nie pasjonuje mnie niestety extrem - wolę bardziej skromne podróżowanie w terenie odpowiednio przygotowanym autem. Bardziej rajcuje mnie teren w jakim się poruszam niż ilość błota pod kołami.Terenowcy łączcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.04.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Ja będę miał taki ofroad po drodze do domu, że albo stanę się jego wielbicielem albo szybko wrócę do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruś 29.04.2003 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 A to jednak nie jestem sam. Z wypowiedzi jednak wnioskuję, że nie jesteś tą swoją sytuacją zachwycony... nie chodziło mi oczywiście o taki rodzaj off-roadu. Sam zamierzam na wieś się przeprowadzić i mam nadzieję, że nie będę po drodze miał żadnego odcinka specjalnego kiedy będę chciał do własnego domu dojechać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.07.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dołączam się UAZ 3.0D MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Bielsko 31.07.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 I ja dołączam! Akurat, odwrotnie, jak koledzy, szukam działki jak najdalej od dróg utwardzonych Michał RR'87 3,5V8 235/85/BFG MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts