arturo1960 19.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 napisałem wyżej zagruntuj rozcieńczoną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 22.03.2007 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzieki śliczne za pomoc!!!A co sądzisz ARTURO1960 o gładziach Cekol GS-200 oraz takich jak Rigips czy Dolina Nidy?Czy warto poświęcic nim uwagę???Generalnie chodzi mi o to czym najlepiej zastąpić Gipsar?Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo1960 22.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 cekjol 200 jest dobry ale po wyschnięciu ma beżowy kolor ja używam c-45 a ostatnią warstwe gotową masę nidy-gips ,lub gipsy stabilla ale te niestety sa w niewielu hurtowniach i sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 22.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja osobiście 3 pokoje zrobiłem na MEGARON FINISCH. Robi sie jak bajka o ile dobrze rozrobimy w odpowiednich ilościach na nasze zdolności. Po 20 min lekkie skropienie wodą i wygładzenie pacą powoduje że uzyskuje się gładkość lustra na ścianie. Znajomi robili takie oczy Całkowity brak zacierania nierówności przez szorowanie więc brak pyłu. Czysta bajka i az chce sie robić następne pokoje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 23.03.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A gdzie mozna dostac ten cudowny produkt? i jeszcze orientacyjnie w jakich opakowaniach jest dostepny i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 23.03.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A gdzie mozna dostac ten cudowny produkt? i jeszcze orientacyjnie w jakich opakowaniach jest dostepny i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 24.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Megaron dostaniesz w castoramieWorki chyba po 20 kg lub mniejsze ale trudno te mniejsze dostaćJest ich kilka odmian więc radze sprawdzic dokladnie czy jest to właśnie FINISCHCena normalna nie odbiega od innych.Jeszcze razNanosisz i wstepnie wygladzasz (nie za grubo)Potem po ok 20 min spryskujesz delikatnie pędzlem i czystą równą pacą wygladzasz.Spryskanie powoduje wydobycie sie mleczka ktore zaciera ryskiPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts