amu 13.05.2007 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Cześć, Amu. Poczytaj instrukcję o zdjęciach tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63615 Powodzenia! dzieki za instrukcje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 http://www.studiodg.pl/aga/alb/DSCF1811a.jpg no to tak to narazie wyglada [/url] Ależ śliczny! Taki... przytulny i swojski! Jak jeszcze zrobicie wokół taki sielski ogródek... Bardzo mi się podoba. Dawno go remontujecie? Macie jakieś zdjęcia z wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 13.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 teraz http://www.studiodg.pl/aga/alb/DSCF3767.gif wczesniej (to samo pomieszczenie http://www.studiodg.pl/aga/alb/DSCF3802.gif a tak bylo na zewnatrz [/img]http://www.studiodg.pl/aga/alb/DSCF3806.gif[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 13.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 cos nie tak z linkiem http://www.studiodg.pl/aga/alb/DSCF3806.gif remontujemy dosyc dlugo ale to dlatego ze sami robimy, jedynie do dachu byla ekipa i teraz do centralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zrobiliście mnóstwo roboty! I pięknie to wygląda. W czyszczenie sufitu z belkami chyba włożyliście ogrom pracy... Zachowaliście sobie jakąś kuchenkę kaflową? Na zdjęciu widać, że była, ale nie przypuszczam, aby została obok kominka. Zmiany - ogromne i widać wielką pieczołowitość w odzyskiwaniu dawnego blasku tego domu. My remontujemy starą stodołę - zdjęcia możesz obejrzeć w moim dzienniku spod sosen. Też robimy większość rzeczy sami, fachowca wołaliśmy do stawiania komina i ścian nośnych. I też trochę długo to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 13.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 kuchnia niestety nie zostala, najpierw mialo tak byc ale jednak.... byla po prostu zbyt duza, zajmowala prawie polowe tego pomieszczenia z kominkiem, bardziej nam zalezalo na kominku (nadmuch jest na caly dom) pomieszczenie na zdjeciu to taki kuchnio-salon oglądalam Twoj dziennik, tez mieliscie mase roboty (i macie nadal) ja sie ciesze ze u mnie juz to zaczyna wyglądac jak dom chcielismy miec po prostu wlasny domek, na budowe nie bylo nas stac, i w sumie wyszedl calkiem spory, na dole jest pokoj se zdjecia, duza lazienka, wc, pokoji korytarz z klatką schodową , pod schodami jest kotlownia (co gazowe) +2 pokoje na gorze (ktorych na razie nie bedziemy robic bo nas nie stac) calosc zamknie sie wg moich obliczen (z zakupem domu i calkowitym wykonczeniem z meblami itp) w 100tys wiec na dzisiejsze ceny budowy to mysle ze cenowo wyszlo super, dzialka jest 30 arow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Działka całkiem spora. Jest co robić, jeśli chce się mieć ogród. Wiem, że to nie jest łatwe, ale na Waszym miejscu już myślałabym o dokupieniu kawałka ziemi przy domu - jakaś łąka czy coś, żeby Wam została wolna przestrzeń (od sąsiadów wolna ) chociaż z jednej strony. A robota - no cóż, sama wiesz jak to jest. Zawsze będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 14.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no raczej narazie nic nie dokupimy ze względów finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Moja rozumieć... Napiszesz coś o otoczeniu? Jak planujecie urządzić? A w ogóle jak ogrzewacie domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 14.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no wiec tak: na działce mamy sad i łąkę (dom jest na górce a reszta niżej) na łące mamy zrodelko z ktorego wyplywa mala rzeczka obok domu jest jeszcze drewniano murowana stodola dom ogrzewany kominkiem (nadmuch na caly dom-kratka w kazdym pokoju)+co gazowe (bo nie wierze ze bedzie mi sie chcialo non stop palic w kominku ) w domu mielismy wszystkie media oprocz kanalizacji bo wczesniej nie bylo tam zadnego wc ani lazienki no ale wszystkie instalacje yrzeba bylo robic oczywiscie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Amu, czy te zdjęcia domu ze strzechą co dostałem mailem to od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no wiec tak: na działce mamy sad i łąkę (dom jest na górce a reszta niżej) na łące mamy zrodelko z ktorego wyplywa mala rzeczka obok domu jest jeszcze drewniano murowana stodola dom ogrzewany kominkiem (nadmuch na caly dom-kratka w kazdym pokoju)+co gazowe (bo nie wierze ze bedzie mi sie chcialo non stop palic w kominku ) w domu mielismy wszystkie media oprocz kanalizacji bo wczesniej nie bylo tam zadnego wc ani lazienki no ale wszystkie instalacje yrzeba bylo robic oczywiscie od nowa No to macie chyba świetne warunki do życia i mieszkania. Jeśli jesteś zainteresowana jakimiś inspiracjami, możesz poczytać ten wąteK; AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA Jeśli nie planujesz, nie musisz od razu robić agroturystyki, ale jakieś pomysły na wykorzystanie stodółki albo urządzenie domu na pewno się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amu 15.05.2007 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Amu, czy te zdjęcia domu ze strzechą co dostałem mailem to od Ciebie? nie,to nie moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tajemniczy Wielbiciel ? ..Wielbicielka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Na pewno wabiąca wielbicielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ...kryta strzechą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ...z dużym tarasem do siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tarasu tam nie ma. Chałupa jest przecudnej urody, ale pracy, by dało się w niej zamieszkać więcej niż dużo. Nie wiem kto te zdjęcia przesłał. Pewnie ktoś z forum. Tajemnicza osobo ujawnij się Ta chałupa to coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tomek, a to nie bedzie ta dziewczyna, która pisała, że chce uratować chałupę i może ktoś ją kupi? Poprosiłeś ją o zdjęcia. Może to ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.05.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Może, chałupa jest tak cudna, że sam bym ją kupił (razem z dziewczyną gdyby chciała) mnie oczywiście. Roboty w niej, chałupie, nie dziewczynie, wiele. Dziewczyno odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts