bed 15.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 dla mnie może być Polska, byle wiało od morza, a to mam zapewnione, bo na trasie jezioro Bukowo i żadnych poważnych osłon sucho niemożebnie, a trawka zielona i... chwasty do szyi niestety, ale w sierpniu polejemy randapem, a potem poprosimy sąsiada żeby zaorał, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 15.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ale jakos stąd nie wyjeżdżamy, próbujemy tutaj znaleźć miejsce dla siebie... Swoją polską Toskanię czy Prowansję.... Tomek - ty masz Toskanię czy Prowansję ? ja raczej Prowansję..... a ja to chtba będę mieć przez wiekszość roku Normandię, a latem Toskanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No nie wiem jak Wy ale jestem fanką zmiennych pór roku! czy wiosna tak by cieszyła gdyby nie przychodziła po zimie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A nie! ja wiem - Tomek ma Mazury! ..jedną ręką robię projekt na zaliczenie ( w komputerze) a drugą sobie tutaj klikam, no nie wiem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 15.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuser daj emaila to dostaniesz, a tak to czekaj, aż założę sobie stronkę Ale tortury... wysłałem maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuser - widac żes prawdziwy pasjonat... tak jak i my tu wszyscy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 15.06.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuserczytaj, co kto napisał.Domik jest między Koszalinem a Darłowem. 6 km od morza, na wysokości jeziora Bukowo. A teraz łap za mapę i sprawdzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 15.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A swoją drogą to z której części ZPM jesteś?? Bo to niestety rozlazłe województwo. Ja uważam, że mój domik jest na Pomorzu Środkowym, a więc powinnam sobie wpisać Środkowopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Aaaaa, to Wy wszyscy tutaj siedzicie... Już się zastanawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 15.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A swoją drogą to z której części ZPM jesteś?? Bo to niestety rozlazłe województwo. "Rancho" mam nad jeziorem Wielki Pełcz, ok. 10 km na wschód od Barlinka... fotki z mego poletka pod tym linkiem: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59997&postdays=0&postorder=asc&start=300 do Darłowa nieco daleko... bedzie ze 175 km na oko... oj, rozlazłe te zachodniopomorskie, rozlazłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 15.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuser - widac żes prawdziwy pasjonat... tak jak i my tu wszyscy.... Pasjonat to może zbyt mocno powiedziane... po prostu ewoluuję z wiekim, podobnie jak i w Twoim przypadku ... A fotki z chęcią oglądam pod kątem projektu... staram się podpatrywać jakieś ciekawe akcenty architektoniczne... np. w nowych domkach (widział ktoś nowe obórki z czerwonej cegły ???) takich nie uświadczysz... a to wszystko pod kątem potencjalnej agroturystyki oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 15.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 czy 0,90 zł od szt. za cegłę robiórkową, to dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 bed - to drogo ale jesli cegła wyjątkowa.... poniemiecka, klinkier i to jeszcze z dolnych partii budynku... To brać!! Ale potargować.. A szczególnie przy dzisiejszych cenach cegły-nówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 U nas w dzisiejszej gazecie oferują po 0,70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_eS 18.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam. Czy zostalem jedynym bez zdjec? Kilka dni mnie nie bylo a tu juz wszyscy wiedza, co w trawie piszczy, tylko ja poza obiegiem Jesli mozna Bed, prosze o fotki i na moja skrzynke. Pozdrawiam i zazdroszcze dreszczyku emocji towarzyszacemu kazdej wizycie w nowym/starym nabytku. Sam mialem chetke bo cena dobra, ale w koncu czego sie nie robi:) http://tinyurl.com/2lk8k3 K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A nie! ja wiem - Tomek ma Mazury! Nie, tomek ma (już prawie) nową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 no to G R A T U L A C J E !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A nie! ja wiem - Tomek ma Mazury! Nie, tomek ma (już prawie) nową kuchnię Gratulacje, Szczęściarzu... Ja muszę jeszcze wykazać się cierpliwością, zanim będę miała zrobioną kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Zastanawiam się nad przydatnością balkonu w wiejskim domu... Rozumiem Tomku, że i o mój planowany balkonik ci chodzi U nas też będzie spełniał przede wszystkim funkcję dekoracyjną. Ewentualnie kawka na leżaczku, zanim domownicy się obudzą. Nie, tomek ma (już prawie) nową kuchnię Super. To co widziałam w sobotę naprawdę mnie urzekło. Oryginalne belki tragarzowe, deski na suficie i do tego ta biała kuchnia. Wg mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Tomasz . Proszę natychmiast zamieścić zdjęcia kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts