dorkaS 21.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam serdecznie wszystkich! Mam nadzieje, ze przy Waszej pomocy, wiedzy i doswiadczeniu uda mi sie przebrnac przez wszelkie meandry procesu budowania wlasnego domku. Mam nadzieje, ze w przynajmiej w 2008 uda nam sie wyjsc nad powierzchnie ziemi, i powstanie nowe lokum dla naszej rodzinki. Na razie jestesmy na etapie papierkologii stosowanej. Co w Krakowie przeklada sie na dlugie miesiace. Na szczescie ( mamy nadzieje) nasz sasiad na sasiedniej dzialce ma juz stan surowy, co wybitnie zwieksza nasze szanse na uzyskanie pozytywnego WZWT. Jesli ten papier znajdzie sie w moich rekach, to uwierze, ze dalej naprawde damy sobie rade serdecznie pozdrawiam cale Grono DorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 24.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witamy rownie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts