kegg 21.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam serdecznie całe forum. Właśnie zaczynam swoją "przygodę" z własnym domem i będę miał wiele pytań. Mam nadzieję, że Was nie zanudzę i przy okazji uda mi się uzyskać od Was podpowiedzi by "nie otwierać drzwi otwartych już" Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witaj Kolego ! J .... no i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 12.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witaj! Ja wprawdzie ze Śląska, ale Skierniewice darzę ogromną sympatią!!!! Pozdrawiam najsympatyczniejsze blokowisko - Widok i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 13.12.2006 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Pozdrawiam Śląsk Ja z Widokiem mam tylko taki związek, że tam babcia żony mieszka. My się ulokowaliśmy na Rawce i tu będziemy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.12.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ale za to ile Widok ma wspólnego ze Skierkami!!! W pobliżu Widoku mam całkiem fajną rodzinkę. Może stąd ten sentyment??? Powodzenia w realizacji marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 13.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 witam towarzysza niedoli my też niedługo zaczynamy, jak tam wasze postępy w pracach budowlanych? szukałam jakiegoś linka do dziennika waszej budowy ale bez rezultatu... my również budujemy w gminie skierniewce i nawet w waszych okolicach dokładniej Budy Grabskie city, przed nami jeszcze długa droga, wybieramy projekt i załatwaiamy pozwolenia prawdopodobnie niedługo powstanie: http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=357 dajcie jakieś namiary na waszą działeczkę, może się zobaczymy??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pozdrawiam Śląsk Ja z Widokiem mam tylko taki związek, że tam babcia żony mieszka. My się ulokowaliśmy na Rawce i tu będziemy budować dziekuje i rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 15.05.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hello "Jurasie" napisałem juz coś w innym wątku (Grupa spoza Łodzi). Jak na razie ciągle nie jest skończony nasz projekt - musimy mieć indywidualny - a potem dopiero reszta papierów. Dlatego nie założyłem jeszcze dziennika budowy, bo niewiele by w nim było. Na pewno trzeba nawiązać bliższy kontakt szczególnie jesli chodzi o dobór firm do budowy Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 16.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Hej Kegg, Masz nową prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 16.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Hej Kegg, Masz nową prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.05.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witamy nowego budowniczego na Forum... powodzenia i polamania lopaty albo czego tam chcesz... oby Ci sie dobrze budowalo... Pozdrawiam Krzychu czyli gogo5660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts