Cypek 08.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja tez podpalam W.B. i smierdzi faktycznie niesamowicie! Ale zeby wrzucac szybko i dymek nie zdążył wyleźć na zewnątrz moja zonka opatentowała rozwiązanie: wzieła plik gazet, wrzuciła do niego kilka W.B. i zszyła kilkoma zszywaczami te paczke. I taka ląduje w kominku Zszywanie to takie hobby w wolnym czasie, ale metoda sie sprawdza. Pzdr Hehehehehehe, ale się uśmiałem, nie żebym krytykował, właśnie bardzo spodobała mi się pomysłowość. A żona siedzi i zawija WB w papierki - jak świstak ze sreberkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 08.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 MAm jeszcze trochę w worku z Leroy - ale nie poczułem aby śmierdział. W weekend dołożę wszystko co zostało .... To jest brykiet z WB - może specjalnie przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.12.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Potwierdzam brykiet z węgla brunatnego nawet specjalnie dosuszony brudzi szybę w kominku że aż strach . Z naszej tarnavy śmierdzi po wygaśnięciu , a paliłem tylko dwa dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikamop.pl 02.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Węgiel +kominek = jedno wielkie nieporozumienie. Kominek sam w sobie ma tworzyć klimat w salonie. A żeby tak było, trzeba w nim palić drewnem, czy to w postaci jego suchych kawałków czy też brykietu. Palenie w kominku węglem to smród, brud i przerost formy nad treścią. http://marekmika.blogspot.com/2013/12/brykiet-z-wegla-kominek-wielkie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 02.11.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Węgiel +kominek = jedno wielkie nieporozumienie. Kominek sam w sobie ma tworzyć klimat w salonie. A żeby tak było, trzeba w nim palić drewnem, czy to w postaci jego suchych kawałków czy też brykietu. Palenie w kominku węglem to smród, brud i przerost formy nad treścią. http://marekmika.blogspot.com/2013/12/brykiet-z-wegla-kominek-wielkie.html nie ma to jak odgrzac 8 letniego kotleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts