KrisJ 21.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Chcę pobudować dom 1,5 m od granicy działki jednakże mój architekt mówi mi, że okap dachu od strony granicy działki nie może pomniejszać tej odległości (1,5m) nawet o 1cm czyli nie może wystawać poza lico sciany. Czy ktoś może mi potwierdzić, że tak jest faktycznie. KrisJ ps. Mam pozwolenie od Ministra Bud. na postawienie domu 1,5m od granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof11 21.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Niestety architekt ma racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisJ 22.11.2006 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A czy mogę odsunąć dom od granicy o kolejne 30cm (czyli na odległość 180cm) i zrobić okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts