werdion 21.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 witam. postanowilem sam wykreslic projekt garazu ktory mam zamiar zbudowac.oczywiscie zostanie on sprawdzony przez kogos z kwalifikacjami bo ja jak na razie ich nie posiadam:) tylko co powinno znalezc sie w takim projekcie?prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof11 21.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zależy o co chodzi czy kwestia techniczna czy funkcjonalność garażu!Wg. mnie zabawa w zaprojektowanie samemu obiektu typu garaż to gra nie warta świeczki!projekty garaży kształtują sie w cenie 300 - 400zł!a jeżeli ma to jeszzcze srawdzić projektant to tak czy inaczej będzie musiał jeszcze przy tym spędzić trochę czasu!kup gotowy!!!szybciej a cenowo wyjdziesz na to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werdion 21.11.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no tak ale mi chodzi o satysfakcje i ma to byc moj oryginalny a nie jakis tam:) jesli wiecie co musi taKI projekt zawierac to bylbym wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 22.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 no tak ale mi chodzi o satysfakcje i ma to byc moj oryginalny a nie jakis tam:) jesli wiecie co musi taKI projekt zawierac to bylbym wdzieczny za pomoc. Nie przesadzaj to tylko garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werdion 22.11.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 jasne ze tylko garaz ale w ramach rozrywki chce zaprojektowac go sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof11 22.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Sam rysunek architektoniczny to niestety ale nie wszystko!jeżeli chcesz sam od początku do końca to zrobić to musisz obliczyć obciążenia jakie bedaą odziaływać na fundamenty i wytrzymałość tego garażu na różne siły działające w przyrodzie!wiele skomplikowanych obliczeń! powodzenia!!!Najleiej naszkicuj sobie to co masz w głowie (wizje tego garażu) i daj to do zrobienia projektantowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werdion 22.11.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 no a pomijajac wytrzymalosc bo to dopiero zaczynam poznawac to rysunki czego powinny sie tam znalezc? mam na mysli garaz o przekroju poziomym prostokatnym, z dachem dwuspadowym.jakie przekroje powinien zawierac projekt oraz czego rzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 tylko co powinno znalezc sie w takim projekcie? Szczegółowy zakres i forma projektu budowlanego: http://www.budinfo.pl/?area=budownictwo&view=prawo&sub=ustawa&id=11 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werdion 22.11.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 dzieki za link. no jest od czego zaczac:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts