kriss73 30.04.2003 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Wszedłem dzisiaj na forum patrzę: 19 komentarzy to myśle sobie że będę miał chociaż z połowę takich w których będą ceny i producenci folii. Tymczasem robi się pyskówka. Ludzie ja się już zdecydowałem na folie tylko nie wiem jaką. Zwisa mi to że nie wytrzyma 200 lat! Myślę że więcej jak 50 nie pociągnę hehe... a co do tego ile wytrzyma... no cóż każdy chciałby mieć wszystko raz i na zawsze, ale tak się nie da. Jeśli decydujemy się na dom tzn. że remonty nas nie miną. Jak kiedyś będzie trzeba wymienić poszycie, folie czy blachodachówkę to zrobię to. Był u mnie jegomość z Marmy - polskie folie i zaproponował taką jedną za 5 zł brutto/m^2 ale to troche drogo, do tego taśmę klejącą po 25 zł za mb. W składzie są takie po 1,90 - 170 ale czort wie co to za folie. Ja się znam na samochodach ale nie na foliach. Co wy na to? Pozdrawiam Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 30.04.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Nie jestem jeszcze na tym etapie budowy, więc nie znam cen, ale w Muratorze 1/2001 był artykuł o foliach dachowych. Mogę ci go przesłać, jeśli chcesz, ale podaj jakąś emalię.DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriss73 30.04.2003 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Darek... będę wdzięczny: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Trochę konkretów, na poddasze nieużytkowe nadaje się folia niskoprzepuszczalna np. antivil 110 lub strotex 110-cena 3,5zł brutto.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts