agnieszkakusi 21.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Wiem, wiem.....jest wyszukiwarka, ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi więc pytam Was o radę Jak już na pewno wiecie po iwelu rozmowach z dekarzami, handlowcami od dachowek ceramicznych i cementowych zdecydowaliśmy się na dachówkę cementową. Dach ma 15 stopni nachylenia więc musimy zrobić pełne deskowanie i na to folia. Przez moment była wersja, że papa, ale dla mnie jakoś ten dom byłby za bardzo "pozamykany". Przedstawiciel od dachów zaproponował nam folię Tyvek specjalną na pełne deskowanie, a drugi folię Vent S. Różnią się wyglądem i ceną (ok. 1 zł na metrze) co przy naszym dachu jest już różnicą. Potrzebuje rady jaką folię położyć. Tylko proszę, nie przekonujcie mnie do papy....chodzi mi o folię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 podciągam, bo zginę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 21.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tyvek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 21.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 albo nie, lepiej Vent S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 hahaha....Aru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 delta maxx plus z paskiem klejacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dlaczego delta i jaka cena za metr? W ogólnym handlu czy gdzieś na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwitek 21.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ja mam u siebie Tyvek Pro. Generalnie Tyvek uważany jest za najlepszą firmę m. in. w foliach dachowych, choć jedną z najdroższych. Jednak z wspomnianych przez Ciebie materiałów i tak najtrwalsza będzie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ja mam Vent S ... Względy chyba ekonomiczne biorą przeważnie górę. U nas nie znalazłem dystrybutora Tyveka, a Vent S też nie jest taka zła (podobno). :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tyvek Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 najdrozsza i najlepsza na twoj dach jest delta maxx plus , jak ja skleisz , to jej zadna sila nie rozklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2006 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no to chyba zostaniemy przy tyveku.. Jest o złotówkę tańszy od Vent s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 21.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A czy ci fachowcy nie zrobią z foli sito?? bo moi zrobili.Ja dałabym papę - ją przynajmniej można potraktować lepikiem i będzie szczelna a z folią co?? chyba że na łączeniach i pod zszywkami dasz taśmę uszczelniajacą - klejącą a to mocno podroży inwestycję.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts