MartaL 21.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ile tak na oko może kosztować montaż pieca dwufunkcyjnego z otwartą komorą spalania, wkładu kominowego i 13-stu grzejników . Grzeniki podłączone do dwóch skrzynek rozdzielaczowych, dom 150m2. Do tego do wykonania instalacja wodna (7 punktów poboru) i kanalizacja na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAA 26.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Za wymianę całej instalacji - woda, gaz, kanalizacja - piec Viesmann, 8 grzejników, rury plastikowe do wody i miedziane do gazu - zapłaciłam 40 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 26.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam. Co region to inaczej. Generalnie w ostatnim czasie ceny posżły do góru zas wiekszośc dobrych fachowców juz dawno zamkneła rok na swoje usługi. Ceny za grzejnik wahaają sie w granicach 120-200 zł zaś punkt wodny czyli oczko wodne lub kanalizacyjne w granicach 45-80 zł. Cena podłogówki to granice 30-50 zł za m2. Jest tak jak napisałem ceny uzaleznione od regionu a także od wykonawcy jak wiem sa doskonali i mniej doskonali........................... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts