zielonooka 21.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No wiec... zyciowy Terrorysta ... tfu!!! AntyTerrorysta nabył był dziś psa..... :o Piesio ma ...5 tygodni (nie miesiecy ) i jest przedstawicielem Owczarka Belgijskiego Probujemy znalesc teraz fajne imie albo na A [ bo poprzedni pies wabil sie Astor i ma sentyment AntyTerror chyba , choc sie nie przyzna ] albo na S [ ja zaproponowalam Samson - bo bedzie silne psisko - lapy ma oooogromne!!!! a pozatym jak biblijny Samson taki dlugowlosy bedzie ] Albo wogole jakos - moze byc inaczej To fotki (sorry za straszliwie zła jakosc ale komorka i to kiepsa robione ] bedzie sesja na pewno ] http://images1.fotosik.pl/266/753a3b0984f520f2.jpg http://images2.fotosik.pl/257/6532f6301c9165a8.jpg http://images1.fotosik.pl/266/dcb658189f48a390.jpg Odwazny jest skubaniec - dzis 1 wszy dzien bez mamusi, w nowym domu, nowe "obce ludzie" i wcale sie nie boi - ponoc nie placze, dostalam relacje telefoniczna ze wlasnie spi, ze zezarł juz sportowe buty (reeboki - ma gust ) i wogole niczego sie nie boi :) No ale nie wiem jak mozna takiego malego smyka nazwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 21.11.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Fajny psiul Moze Rocco Ale to na "R" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Piesio ma ...5 miesiecy i jest przedstawicielem Owczarka Belgijskiego Coś ten maluch nie wygląda na 5 miesięcy... raczej na 5 tygodni Ja bym z imieniem poczekała jeszcze ze 2 tyg i zobaczyła jaki ten bąbel ma charakterek, żeby uniknąć sytuacji w stylu "trzęsącego się ze strachu Tygrysa" albo "rzucającego na wszystko Misia" A jak coś wymyślę fajnego to napiszę. Śliczny jest... taki mały zawadiaka. Może Spark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No, allle boski piesiak . Nie mam pomysłu na imię niestety....ale psineczka słodka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ale cudny futrzak, również nie mam pomysłu na imię http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif w sprawie imion, przypomniało mi się jak kiedyś widziałam pana wiodącego na dłuuugiej smyczy maleńkiego yorka. Piesek był puszczony za daleko i zaplątał się o słup, pan się obejrzał i zawołał:no chodź Aligator! szczęka mi opadła http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Może Sierściuch? Jest na S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jakieś 2 dni temu, bedąc z moimi dwoma psami na spacerze zostaliśmy zaczepieni przez małego przedstawiciela grupy terierów. Moje psy (są duże) na smyczy a ten knypek luzem, ogon naprężony, zęby na wierzchu i warczy, raz łypie na Rolfa, drugim razem na Dropsa.... Pomyślałam sobie że zaraz będzie jakaś jatka, wtem słyszę z oddali: - Chojrak! Chojrak wracaj! - przybiega zdyszany właściel. - Przepraszam Panią za kłopot, chodź Chojrak idziemy.- powiedział Pan poczym wziął wciąż warczącego pieska na ręce i odszedł.. Stałam tam jeszcze z 5min i rechotałam ze śmiechu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 skad masz zdjecia mojego Chestera z lat szczeniectwa ? Axel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Piesio ma ...5 miesiecy i jest przedstawicielem Owczarka Belgijskiego Coś ten maluch nie wygląda na 5 miesięcy... raczej na 5 tygodni Ja bym z imieniem poczekała jeszcze ze 2 tyg i zobaczyła jaki ten bąbel ma charakterek, żeby uniknąć sytuacji w stylu "trzęsącego się ze strachu Tygrysa" albo "rzucającego na wszystko Misia" A jak coś wymyślę fajnego to napiszę. Śliczny jest... taki mały zawadiaka. Może Spark? jejku!!!! oczywiscie ze TYGODNI!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Axel i Spark niezle przekaze - z tego co mozna wywnioskowac po 2ch (niecalych) dniach - jest odwazny i bardzo zywotny w nocy ponoc stoczyl walke z nieprzyciacielem - w postaci plastikowej 3 litrowej butelki na wode!!! walka byla zwycieska - ucierpiala tylko kuchnia zalana z lekka ta woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 22.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zielonooka jak wszystkim proponuję najpierw szukaj sorry Zadałem w Google "imę psa" i dostałem między innymi taki link http://www.dogomania.pl/imona_psow.php a tam do koloru do wyboru na każdą literę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zielonooka jak wszystkim proponuję najpierw szukaj sorry Zadałem w Google "imę psa" i dostałem między innymi taki link http://www.dogomania.pl/imona_psow.php a tam do koloru do wyboru na każdą literę dzieki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W linku niezła zabawa - imiona np. 'ask your kids' Sobie wyobraziłem jak nadawano to imię (żona pyta męża jak nazwać psa, on wpatrzony w TV odpowiada ...) Jak na A lub S to zdecydowanie Bond ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W linku niezła zabawa - imiona np. 'ask your kids' Sobie wyobraziłem jak nadawano to imię (żona pyta męża jak nazwać psa, on wpatrzony w TV odpowiada ...) Jak na A lub S to zdecydowanie Bond ;-) ja myslalam jeszcze zeby od jakiegos drinka nazwac (typu Martini [ to ma zwiazek z Bondem ] albo Whisky) ale jak nam wyszedl w trakcie glupawki totalnej... Denaturat ... to uznalismy ze to nie jest dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mam nawrot glupawki jak AntyTerrorysta to moze... AntyPies?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Denaturat jest niezłe. Nikogo nie pozostawi obojętnym. Dla psa obronnego jak znalazł - powali śmiechem Trochę tylko kłopot ze zdrobnieniami Za to AntyPies się dobrze zdrabnia - np. Antcik. Tylko niebezpieczeństwo że AntyPies + Pies = Anichilacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 22.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Pies jest obłędnie śliczniutki Mój może byłby Reks, no wiecie od Reksia, mojego bohatera z dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mnie on pasuje na Uve albo Elke.nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No wlasnie ... moze jakies niemieckie imie? Rex tez by pasowal (chyba byl kiedys taki serial o psie z takim mianem ) Na raze Anty.... wymyslił "Chester"... i sie upiera ze fajne... czy ja wiem..z kotem mi sie kojarzy Zreszta wiecie jak to jest , niby mnie prosi o pomoc w znalezieniu imienia a tak naprawde bedzie tak jak sam wymysli ps. moim hitem jest Antypies vel. Denaturat...ale moge zapomniec , na bank nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ale i tak jest sliczniutki!!!! kurcze... tez chce psa, no ale nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts