Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szczeniak - musze pokazac , a pozatym chodzi o fajne imie :)

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No wlasnie ... moze jakies niemieckie imie?

Rex tez by pasowal (chyba byl kiedys taki serial o psie z takim mianem ;))

Na raze Anty.... wymyslił "Chester"... i sie upiera ze fajne...

czy ja wiem..z kotem mi sie kojarzy :wink: :lol:

Zreszta wiecie jak to jest :( , niby mnie prosi o pomoc w znalezieniu imienia a tak naprawde bedzie tak jak sam wymysli :-? :roll: :lol:

ps. moim hitem jest Antypies vel. Denaturat...ale moge zapomniec :( , na bank nie przejdzie :wink:

moj jest Chester ( skrot od Manchester United , ktorego fanem jest moj syn) a piesio z fotki wyglada wypisz wymaluj ja moj , kiedy byl maly

wszyscy jednoglosnie twierdza , ze imie idealnie do niego pasuje

okolo pol roku temu wymysliam , ze nastepny piesek bedzie sie nazywal Axel

A może PEPSI? :D

.... GOLDEN?! :o :lol:

eee juz jeden z Forumowiczow ma Pepsigoldena :oops: :roll:

frosch a jak duzy Twoj siersciuch jest etraz?

bo ten ma strasznie wielkie łapy :o chyba bedzie olbrzymi

A wogole teraz dowiedzialam sie szczegolow - skad piesek itp. i co Anty... odbilo z psem (wiem ze chcial ale po nowym roku)

Bedzie to historyjka jakich wiele :-? , niestety :-? , ale mnie az trzesie ze zlosci :evil:

Otóż Anty... ma jakas znajoma ktora ma psa mixa owczarka belgijskiegoi niemieckiego i suczke ow. niemieckiego.

No i to blizej nieznane mi babsko :evil: [ ma szczescie ze jest znajoma Jego a nie moja bo by chyba awantura byla] radosnie sobie co jakis czas produkuje z tej parki szczeniaczki.... :evil:

A ja - o swieta naiwnosci :o - bylam przekonana ze piesek jest z normalnej , zarejstrowanej hodowli .

A on to chyba nawet mieszanka a nie rasowy owczarek niemiecki - co oczywiscie nie ujmuje mu bron boze uroku :wink: - i nie w tym rzecz -tylko w tym o czym czasem trabimy na forum - czyli bezmyslnym rozmnazaniu nierasowych zwierzat :-?

:evil: Szczeniaczkow bylo 11 - 2 znalazly dom (jednego wzial Anty...., drugiego jego kumpel) reszta zostala uspiona bo... nie znalezli sie chetni :( :( :( [ nawet neiw iem - bo nie znam szczegolow- czy specjalnie szukala tych chetnych]

Juz pomijam ze Anty... cos tam za psa zaplacił bo to babsko chcialo je oddac jak mialy 2 tygodnie! :o [ i szantazowalo ze jak nie wezmie to tez zostanie upiony] A. sie wytargowal zeby przetrzymala dluzej

:-? No i teraz "policzylo " sobie za "koszty utrzymania" szczeniaka przez ten dluzszy czas.

Oczywiscie - znow nie w glupiej stówie problem, tylko w samym nastawieniu baby do zwierzat.... :-?

Tylko wspomne ze przyniesiony piesek mial ponoc na sobie dzikie stado pcheł :-? czego ja juz nie widzialam bo przed moja wizyta zostal wykapany i z tych pchel wyiskany.... a dowiedzialam sie dopiero wczoraj :-?

Piesek jest cudowny i chyba nawet nie zdaje sobie sprawy jakie ma sczescie , ale nie wiem co mozna z ta "mila" pania zrobic :-?

Bo ja bym najchetniej ja osobiscie zaciagnela do weterynarza :evil: , najlepiej na uspienie a jak nie to na pare zastrzykow w d... :evil: ... najgrubsza igla :evil: albo mocne walniecie w glupi łeb :evil:

No ale jak pisalam - ma szczescie ze sie nie znamy osobiscie :evil:

A Anty... mowi ze nie bedzie z nia dyskutowal , bo to nic nie da...

To faktycznie straszna historia :( Obawiam sie, ze takich bezmyślnych potworów jest więcej :( Dobrze, że ten słodziak znalazł dom :)

Chester to ładne imię. Denaturat też nie zgorsze ;) Zdrabniać można Deno, no prawie jak Dino ;) Prawie nie zawsze robi wielką różnicę :lol: :wink:

Zielona, Ty nie masz co narzekać. Masz dwa chopy do tresury ;) AntyTerrorystę i Antypsa!! :p

zielonooka zasugeruję Ci schemat jakim powinnaś się posługiwać.

1) imię powinno się Ci (Wam) podobać - to bez dyskusji

2) powinno być krótkie – nie będziesz go wołać np. Dino Albert von Cośtam

3) w imieniu powinny być litery dźwięczne – lepiej i dalej słychać niż np. Smerf bu tu jak krzykniesz to słychać tylko "e"

4) Powinno się ładnie zdrabniać

Powodzenia w poszukiwaniach.

ppp.j :wink: thx

Mateusz - to to ja wiem :D

nie wiem tylko jak namowic Anty.... zeby cos pogadal z babskiem :-?

W koncu ponoc sie dobrze znaja...

On mowi ze zwariowalam - ze on sie nie bedzie wtracal, ze to jej psy - nie bije ich, nie glodzi , i ze wg prawa nie ma zakazu rozmnazania swoich psow ...

No i ze dyskusji z nia nie podejmie.

Mowie mu, ze - niehumanitarnie, ze wg. moralnego prawa baba nie jest w pozadku itd., to mi powiedzial ze ok - ja to wiem , on to wie ale ze on nie bedzie naprawial swiata za wszelka cene i ze sa wieksze tragedie niz 9 uspionych szczeniakow :-?

no sa.... ale.... :-?

ja uwazam ze porozmawiac powinien...

mysle ze nie chce nie bo "nic to nie pomoze", tylko najzwyczajniej w swiecie nie chce psuc jakis kolezenskich relacji...

mam nadzieje ze pedzie mi kiedys dane poznac te pania.... ja kolezenskich relacji z nia nie mam :lol: to nie bede sobie żałować :evil: :wink:

Agent - mi się podoba, pasuje do Anty.... http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

Co do usypiania zdrowych szczeniąt to nie wiem, czy obrońcy praw zwierząt zgodziliby się z tą "panią" http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif

pasuje :wink:

co do zgody... albo by uspila albo...dala do schroniska...

juz sama nie wiem co lepsze :(