Zochna 22.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 chcesz o tym porozmawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 chcesz o tym porozmawiac ? chce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zapraszamy na kozetke do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Sven, Bruno, Anton, Armin (jak van Burren), ... Agil (przym. z j.niem. zwinny, żwawy, skrzętny), Arsen (pierwiastek), Argus (mitol. stuoki olbrzym), Apis, Agent Atom Ufff narazie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.11.2006 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Bruno mi sie bardzo podoba Agil to moze nie bo tak bez tej literki z przodu to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A może PEPSI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.11.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No wlasnie ... moze jakies niemieckie imie? Rex tez by pasowal (chyba byl kiedys taki serial o psie z takim mianem ) Na raze Anty.... wymyslił "Chester"... i sie upiera ze fajne... czy ja wiem..z kotem mi sie kojarzy Zreszta wiecie jak to jest , niby mnie prosi o pomoc w znalezieniu imienia a tak naprawde bedzie tak jak sam wymysli ps. moim hitem jest Antypies vel. Denaturat...ale moge zapomniec , na bank nie przejdzie moj jest Chester ( skrot od Manchester United , ktorego fanem jest moj syn) a piesio z fotki wyglada wypisz wymaluj ja moj , kiedy byl maly wszyscy jednoglosnie twierdza , ze imie idealnie do niego pasuje okolo pol roku temu wymysliam , ze nastepny piesek bedzie sie nazywal Axel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A może PEPSI? .... GOLDEN?! eee juz jeden z Forumowiczow ma Pepsigoldena frosch a jak duzy Twoj siersciuch jest etraz? bo ten ma strasznie wielkie łapy chyba bedzie olbrzymi A wogole teraz dowiedzialam sie szczegolow - skad piesek itp. i co Anty... odbilo z psem (wiem ze chcial ale po nowym roku) Bedzie to historyjka jakich wiele , niestety , ale mnie az trzesie ze zlosci Otóż Anty... ma jakas znajoma ktora ma psa mixa owczarka belgijskiegoi niemieckiego i suczke ow. niemieckiego. No i to blizej nieznane mi babsko [ ma szczescie ze jest znajoma Jego a nie moja bo by chyba awantura byla] radosnie sobie co jakis czas produkuje z tej parki szczeniaczki.... A ja - o swieta naiwnosci - bylam przekonana ze piesek jest z normalnej , zarejstrowanej hodowli . A on to chyba nawet mieszanka a nie rasowy owczarek niemiecki - co oczywiscie nie ujmuje mu bron boze uroku - i nie w tym rzecz -tylko w tym o czym czasem trabimy na forum - czyli bezmyslnym rozmnazaniu nierasowych zwierzat Szczeniaczkow bylo 11 - 2 znalazly dom (jednego wzial Anty...., drugiego jego kumpel) reszta zostala uspiona bo... nie znalezli sie chetni [ nawet neiw iem - bo nie znam szczegolow- czy specjalnie szukala tych chetnych] Juz pomijam ze Anty... cos tam za psa zaplacił bo to babsko chcialo je oddac jak mialy 2 tygodnie! [ i szantazowalo ze jak nie wezmie to tez zostanie upiony] A. sie wytargowal zeby przetrzymala dluzej No i teraz "policzylo " sobie za "koszty utrzymania" szczeniaka przez ten dluzszy czas. Oczywiscie - znow nie w glupiej stówie problem, tylko w samym nastawieniu baby do zwierzat.... Tylko wspomne ze przyniesiony piesek mial ponoc na sobie dzikie stado pcheł czego ja juz nie widzialam bo przed moja wizyta zostal wykapany i z tych pchel wyiskany.... a dowiedzialam sie dopiero wczoraj Piesek jest cudowny i chyba nawet nie zdaje sobie sprawy jakie ma sczescie , ale nie wiem co mozna z ta "mila" pania zrobic Bo ja bym najchetniej ja osobiscie zaciagnela do weterynarza , najlepiej na uspienie a jak nie to na pare zastrzykow w d... ... najgrubsza igla albo mocne walniecie w glupi łeb No ale jak pisalam - ma szczescie ze sie nie znamy osobiscie A Anty... mowi ze nie bedzie z nia dyskutowal , bo to nic nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Maks, Awas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 23.11.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 To faktycznie straszna historia Obawiam sie, ze takich bezmyślnych potworów jest więcej Dobrze, że ten słodziak znalazł dom Chester to ładne imię. Denaturat też nie zgorsze Zdrabniać można Deno, no prawie jak Dino Prawie nie zawsze robi wielką różnicę Zielona, Ty nie masz co narzekać. Masz dwa chopy do tresury AntyTerrorystę i Antypsa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 23.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 zielonooka zasugeruję Ci schemat jakim powinnaś się posługiwać.1) imię powinno się Ci (Wam) podobać - to bez dyskusji2) powinno być krótkie – nie będziesz go wołać np. Dino Albert von Cośtam3) w imieniu powinny być litery dźwięczne – lepiej i dalej słychać niż np. Smerf bu tu jak krzykniesz to słychać tylko "e"4) Powinno się ładnie zdrabniaćPowodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 23.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Bo ja bym najchetniej ja osobiscie zaciagnela do weterynarza Warto. Przynajmniej na sterylke. W pierwszej kolejnosci zwierzakow, w drugiej ... wlascicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ppp.j thx Mateusz - to to ja wiem nie wiem tylko jak namowic Anty.... zeby cos pogadal z babskiem W koncu ponoc sie dobrze znaja... On mowi ze zwariowalam - ze on sie nie bedzie wtracal, ze to jej psy - nie bije ich, nie glodzi , i ze wg prawa nie ma zakazu rozmnazania swoich psow ... No i ze dyskusji z nia nie podejmie. Mowie mu, ze - niehumanitarnie, ze wg. moralnego prawa baba nie jest w pozadku itd., to mi powiedzial ze ok - ja to wiem , on to wie ale ze on nie bedzie naprawial swiata za wszelka cene i ze sa wieksze tragedie niz 9 uspionych szczeniakow no sa.... ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 23.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Proponuje ARES Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 23.11.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 zielonooka : Wiem, ze wiesz. Wiem tez co to bezsilnosc. Sczegolnie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja uwazam ze porozmawiac powinien... mysle ze nie chce nie bo "nic to nie pomoze", tylko najzwyczajniej w swiecie nie chce psuc jakis kolezenskich relacji... mam nadzieje ze pedzie mi kiedys dane poznac te pania.... ja kolezenskich relacji z nia nie mam to nie bede sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 23.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 zielona... u nas biega piękny duży ON - Hannibal.... a my mamy Adelę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 zielona... u nas biega piękny duży ON - Hannibal.... a my mamy Adelę pozdro Hannibal fajnie ... Hani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 23.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Agent - mi się podoba, pasuje do Anty.... http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Co do usypiania zdrowych szczeniąt to nie wiem, czy obrońcy praw zwierząt zgodziliby się z tą "panią" http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Agent - mi się podoba, pasuje do Anty.... http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Co do usypiania zdrowych szczeniąt to nie wiem, czy obrońcy praw zwierząt zgodziliby się z tą "panią" http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif pasuje co do zgody... albo by uspila albo...dala do schroniska... juz sama nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts