frosch 24.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zieonooka , nasz Chester jest duzy (ciagnie dzieci na sankach niczym kon) i tez mial strasznie grube lapeczki pare pieszczotliwych zdrobnien , ktorych uzywamy : Czesterek, Czestus , Czestuch a ostatnio Czitos kupilismy go , gdy mial 6 tygodni i byl wielkosci kartonu z mleka . nie sprawial zadnych klopotow , szybko nauczyl sie zalatwiac swe potrzeby na dworze , nie pogryzl zadnych butow, kapci i mebli.Co prawda wykradal corce lalki Barbie (tylko blondynki ), zanosil na swoj kocyk i spal z nimi .Duzym klopotem bylo namietne grzebanie przez niego w koszu na smieci , wykradanie miesa z kuchni i ucieczki przez okno .Teraz sie uspokoil i jest bardzo grzeczny. Zycze wam , aby wasz piesek sprawial jak najmniej problemow wychowawczych i dostarczal wam tyle radosci , co nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ostatnio podoba mi się bardzo imię Ozi . Fajne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 24.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Coś tu się przewija to "anty" to może Ant? Potem się dopracuje, będzie jakieś Anto, Anti czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.11.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielonooka, jak czytałam sobie wątek od początku to domyślałam się, skąd ten piesio, bo żaden normalny hodowca nie odda maluszka przed 7 tygodniem. Zapewne też nie był odrobaczany (piesio), Anty... zadbał o to? To ważne. Babie należy się ostra reprymenda i przemówienie do rozumu. Pomysłu na imię nie mam, ale niech zdrowo rośnie maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Coś tu się przewija to "anty" to może Ant? Potem się dopracuje, będzie jakieś Anto, Anti czy coś... albo.... Antek.... dobre !!!!... jejku - fajne by bylo ...Antek tak swojsko (pewnie odpadnie niestety ta kandydatura ale nikt mi nie zabroni nazywac psiaka Antkiem ) LeoAureus - jak z odrobaczaniem to powiem szczerze - nie wiem , ale u weta chlopaki byly (znaczy sie Anty... i Antek vel.Chester Vel denaturat vel Antypies vel Ozi vel...itd ) wiec mysle ze i kwestia szczepien i robaczkow zostala omowiona Dowiem sie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 25.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Zielonooka, ja myślę, że zamiast AntyPies, może lepiej AntyKot - w końcu kot to taki bardziej naturalny wróg psa. (choć czuję, że to imię może Ci się nie spodobać Wada tego imienia - może być śmiesznie jakby jednak nie czuł uczuć negatywnych w stosunku do tych jakże szlachetnych zwierząt. P.S. Pisząc tego posta w słowie AntyPies przypadkiem zgubiłem literkę "e". Wyszło bardzo fajne imię. Tylko, że za zawołanie psa tym imieniem, w dzisiejszych czasach to trafić można za kratki (razem z psem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.11.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Mój piesiu berneńczyk wabi się Ozzy myślę że fajne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 No wiec składam relacje z "placu boju" Na 90% bedzie Chester (ew. "dżester"), i 10% jeszcze Anty... sie wacha nad Ozzim bo mu sie spodobalo Niestety zarowno AntyPies, AntyKot, Antek jak i moj faworyt - Denaturat - niestety nie przeszli do drugiej tury A ja juz chcialam kolekcje zalozyc i byla by: Dykta, JagodziankaNaKosciach, Denaturat , Jabol i CzarTesciowej No ale tak to bywa - czasmi z marzeniami trzeba poczekac Piesio jest odrobaczony, niedlugo bedzie szczepiony (jak mu wiek pozwoli oczywiscie ) i wydaje mi sie ze od ostatniej wizyty ciut urosl 9ale moze to autosugestia) Gryzon straszliwy trzeba chowac buty, kapcie , torby i wlasne stopy - [ wczoraj w ten sposob stracila zycie w jego paszczece moja skorzana rekawiczke - przez chwile powialo groza bo jest (a wlasciwie byla) krwistoczerwona - no i pies wpadl z jakims krwawym ochlapem zwisajacym z pyska i sie przestraszylismy na moment ] Co do rozmowy z baba - niestety - Anty... nie wykazuje entuzjazmu zeby taka rozmowe przeprowadzic i chyba niestety nie uda mi sie z tym nic zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Piesio jest odrobaczony, niedlugo bedzie szczepiony (jak mu wiek pozwoli oczywiscie ) i wydaje mi sie ze od ostatniej wizyty ciut urosl 9ale moze to autosugestia) Gryzon straszliwy trzeba chowac buty, kapcie , torby i wlasne stopy - [ wczoraj w ten sposob stracila zycie w jego paszczece moja skorzana rekawiczke - przez chwile powialo groza bo jest (a wlasciwie byla) krwistoczerwona - no i pies wpadl z jakims krwawym ochlapem zwisajacym z pyska i sie przestraszylismy na moment ] Na 90% bedzie Chester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.01.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Gapa jestem bo mialam pokazac psiaka... /zostal Chesterem/ zdjecia ciut juz nieaktualne bo... sprzed 2-3 tygodni a maly rosnie jak ... glupi... no i kiepskie ale trudno aha- zycie pokazalo ze najstosowaniejszym imieniem bylo by .... Lejek http://images11.fotosik.pl/22/1e0d0b078d2905c4.jpg http://images12.fotosik.pl/16/98f6cfbacfd898ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 ale slodka mordka zycze , aby wasz Chester dostarczyl wam tyle szczescia , co moj .........albo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 A ja juz chcialam kolekcje zalozyc i byla by: Dykta, JagodziankaNaKosciach, Denaturat , Jabol i CzarTesciowej No ale tak to bywa - czasmi z marzeniami trzeba poczekac Kiedyś w zbrosławickim klubie jeździeckim były konie: Wermut, Bimber i Zagrycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 15.01.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Moja propozycja jest na S - Smokofilomidanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts