agata_erato 22.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Zachęcam do wymiany doświadczeń Jakie są zalety bądź minusy spania na wypoczynku ze skai????? Znajomi stanowczo odradzają mi takiego wyboru powody? jakieś pocenie się, odparzanie.... Na litość!!!! przecież ja będę spać na prześcieradle! Mam na oku narożnik wykonany z ciepłej bo miękkiej skai, nie mam czasu na zachód z czyszczeniem wypoczynku z tkaniny, tylko dlatego bo kurz się na nim osadził... brak również widocznych szwów, co nie grozi potencjalnym rozdzieraniem się skai z góry dziękuję za zainteresowanie i proszę o szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 skoro do sypialni, to zdecydowałabym się tylko i wyłącznie na łóżko-łoże....chyba, ze to pokój dzienny uzytkowany nocą jako sypialnia....to wtedy wybrałabym komplet wypoczynkowy z materiału...skajka niepękajka wydaje mi się mało praktyczna i trwała do spania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 22.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kup sobie normalne łózko !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malena 22.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Przerabialismy kiedyś cudo skajkowe - jak masz wydać pieniądze - to odradzam nawet najabrdziej miękką cieplutką i cudowną skajkę Jak się uprzesz - to będziesz mieć i nawet przed samą soba się nie przyznasz że ci w jakiś sposób źle z tym wyborem, ale zastanów się sypialnie przecież to bardzo bardzo ważne miejsce w domku :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 22.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Żadna tam skaja. Jak Cie stać, to do siedzenia skóra, a do spania wygodne łoże z przepuszczajacym powietrze materacem. Dobrych snów .. życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_erato 27.11.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 a może jakieś konkretne przeciwskazania? stwierdzenie "kup sobie normalne łóżko" niewiele mi mówi ***czy ktoś z odwiedzających śpi na wypoczynku ze skai?*** a tymczasem nikt jeszcze nie zniechęcił mnie stanowczo od takiego wyboru... widocznie nie ma przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 27.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Twoje prześcieradło będzie się zsuwać i ściągać, skaja jest po prostu śliska i do spania raczej (choćby z tego powodu) niewygodna PozdrAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ***czy ktoś z odwiedzających śpi na wypoczynku ze skai?*** a tymczasem nikt jeszcze nie zniechęcił mnie stanowczo od takiego wyboru... widocznie nie ma przeciwskazań Już nie śpię, ale spałam, jakiś rok i są przeciwwskazania: ta skaja bardzo brzydko potem wygląda: jakaś taka pognieciona się robi. Poza tym te moje meble mają 2 lata, wcale nie były byle jakie, ani jakieś najtańsze, a już się łuszczy ta górna warstwa i schodzi, wygląda to okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ***czy ktoś z odwiedzających śpi na wypoczynku ze skai?*** a tymczasem nikt jeszcze nie zniechęcił mnie stanowczo od takiego wyboru... widocznie nie ma przeciwskazań Już nie śpię, ale spałam, jakiś rok i są przeciwwskazania: ta skaja bardzo brzydko potem wygląda: jakaś taka pognieciona się robi. Poza tym te moje meble mają 2 lata, wcale nie były byle jakie, ani jakieś najtańsze, a już się łuszczy ta górna warstwa i schodzi, wygląda to okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 04.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 a może jakieś konkretne przeciwskazania? stwierdzenie "kup sobie normalne łóżko" niewiele mi mówi ***czy ktoś z odwiedzających śpi na wypoczynku ze skai?*** a tymczasem nikt jeszcze nie zniechęcił mnie stanowczo od takiego wyboru... widocznie nie ma przeciwskazań z konkretów to : przede wszystkim ze skai - to wypoczynek, a na żadnym wypoczynku (kanapie) nawet takim, który jest obity najmiększym pluszem nie wyśpisz się tak jak na łóżku, skoro posiadasz pomieszczenie, które nazywasz sypialnią, to daj sobie spokój z "kanapą". szybko docenisz zalety łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ja przez lata używałam skóropodobny wypoczynek. Nie wiem jakim cudem ale podarło się toto bardzo szybko, a narzuta się zsuwała. Dodam, że z tego materalu właściwie były same podłokietniki, ale i tak wolę materiał, choć ten pewnie z czasem się brudzi i przeciera. Do spania odpada absolutnie - ślizga się, gniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doni 14.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Hmmm... więc tak, przez 10 lat używałem skajowatego wypoczynku i ODRADZAM!!! Powody: - zsuwa się narzuta, - po kilku latach z niewiadomych przyczyn materiał zaczyna spękiwać - nagie ciało w kontakcie z tym materiałem strasznie się poci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 14.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Popieram, do codziennego spania kanapa wypoczynkowa się nie nadaje, jest niewygodna, pianka się wygniecie i nie będziesz mieć pożytku ani z kanapy-łóżka ani z kanapy-fotela. Tylko łóżko do spania a kanapa do wypczywania Co do skaju....cena jest atrakcyjna, dziesiejsze skaje wyglądają bardzo ładnie, ale zdaje się są mało trwałe. Ja mam nowy wypoczynek pokryty skajem (na skórę nie było kaski), już w fabryki przyjechał z centymertowym przecięciem - oglądnij sobie próbkę takiego materiału w sklepie, tego skóropodobnego jest strasznie cieniutko, a kolejna warstwa to materiał. Wygląda na to, że to dość nietrwałe, ja w każdym razie zaczynam żałować....bo co tanie to drogie, zapłaciłam za komplet przeszło 3 tys, jak za rok będę wymieniać, to lepiej było wziąść kreskę i kupić skórę. Mądry Polak po szkodzie, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 14.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zadna wersalkowata kanapa czy to pokryta materiałem czy skayem nie nadaje się do codziennego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 14.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ja spałam, siedziałam, leżałam, odpoczywałam i wyrzuciłam. Okropne! czy za proste łóżko z materacem zapłacisz więcej niż za tę kanapę? nie wydaje mi się. Kanapa składa się z segmentów, łączeń, w nocy przykleja się policzek do nieprzyjemnej skai i pobudka! Odradzam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts