dzban ze starej milosnej 29.04.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 czescszukam dzialki na terebnie slaskanajlepiej okolice katowic, bytomia, gliwic czy zna ktos jakies dobre miejsce na wymarzony domek?cena gra dosc duza roledzieki z gory za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 co nikt nie wie gdzie mozna fajna dzialke znalezc?wiecej zaangazowania forumowicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Znam doskonałą działkę na hałdzie górniczej w Bytomiu z widokiem na osadnik ścieków. Zainteresowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.04.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Dzbanie, mogę podac namiary na ładne działki w okolicy Gliwic, ale podaj na priva jaka cena za m2 jest dla Ciebie do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Idiotyczny temat. Trzeba ruszyć własną d**ę i poszukać. A gdy się ma za ciężką to trzeba sobie kupić gazetę i spojrzeć w ogłoszenia, albo skorzystać z wyszukiwarki internetowej. A gdy to wszystko przerasta Dzbana, to niech sam sobie da ogłoszenie do prasy w dziale: Działka- szukam działki. Podpis: Dzban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Anonim do AnonimaA co ci to przeszkadza że ktoś zadaje takie pytania na forum, nie wiesz nie odpowiadaj i nie musisz szukać nikomu działki, a swoją d**ę trzymaj lepiej na krześle i jej nie podnoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 dzieki za uwagioczywiscie mam pomysly jak szuka sie dzialki, ale tu mam forumowiczow licze na to po prostu, ze ktos ma jakis cynk o ladnych dobrze polozonych dzialkach i tyle... traktuje te pytanie jako po prostu dodatkowa mozliwoscwidze ze nie ma juz chyba na forum tematu, ktory by kogos nie zdenerwowal- no coz dziwi mnie to troche ale tak to juz jest i nic nie zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 nie badzcie tacy anonimowi... dzialki na slasku to pomylkatu nie ma ladnych dzialekwszedzie syfpostawisz czyst auto na zewnatrz to nazajutrz musisz je myc bo jest cale pokryte warstwa pylu ja to bym na slasku nie budowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 07.05.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Do Animowego - Twoje przemyślenia o mieszkaniu na Śląsku to z autopsji czy ze słyszenia?Do autora wątku - jeśli jestem zainteresowany działkami w okolicach Mysłowic, to napisz do mnie na priv.Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 07.05.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Anonimowy i całe szczęście że bys na śląsku nie budował bo takich capów jak ty to tu nie chcemy , jak nie wesz jak jest na śląsku to nie piernicz mi tu ,czy dla ciebie liczy sie jakies zadupie na wsi bo jest czyste powietrze a szkoły tam masz na tej wsi czy jezdzisz do miasta baseny itp, a co do pytania to np. Mikołó kamionka jest super przy trasie wisła katowice jest jak na wsi:wink:))) a w mieście .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Zadaj to pytanie na innym forcie np.: Klub Budujący - Grupa Śląsk Górny i okolice, tam na pewno spotkasz się ze zrozumieniem, z tego co się orientuję sporo forumowiczów buduje w ,,zielonych" okolicach Gliwic.Śląsk jest naprawdę piękny, a te blebleble o brudzie i ,,syfie" można zakopać w przeszłości (slamsy są wszędzie nawet w NYC), ale domy buduje się raczej gdzieś indziej...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Sorry. Ja też na Śląsku by nie budował. Wczoraj jechałem z Krakowa przez Śląsk. Nie jest to Zdrój. Zwłaszcza przy trasie Wisła - Katowice. Ale jak se pościelisz tak ..........Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts