Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Teściowie

agunia0911

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teściów miałem wspaniałych. Teraz sam jestem teściem, więc nie mnie doradzać w tej materii. :D

Hmmm ludziska Wy najchętniej to wytrulibyście teściów, pogrzebali a pomyśleliście że Wy też będziecie teściami i ktoś bedzie chciał z Wami zrobić to samo? Myślenie na temat teściów wówczas Wam się zmieni? Ja uważam że teściowei czasem nie są złymi ludźmi ale na nas działa źle samo słowo teść, teściowa bo tak się niestety utarło że teściowie to raczej źli ludzie :lol:

Hmmm ludziska Wy najchętniej to wytrulibyście teściów, pogrzebali a pomyśleliście że Wy też będziecie teściami i ktoś bedzie chciał z Wami zrobić to samo?

1. Nie bierz wszystkiego tak na powaznie i tak do siebie.

2. Nie chcemy wytruć wszystkich teściów. Pragniemy tylko pozbyc się tych wrednych, wścibskich, namolnych i natarczywych oraz bez wyczucia. Pozostali sa OK.

Mufinek! Najpierw sprwdzę stan konta mojego przyszłego zięcia, potem karzę zrobić serię badań (w tym alkomat), następnie test sprawnościowy...a później... poleci szybciej niż winda... i tak do następnego... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: ...ale teściową będę elastyczną. u.

WOW elastyczna teściowa guma :) to mi się podoba, przyszłemu zięciowi może też? :lol:

JoShi....no to jak nie wszystkich..... :D .

Ja też nie mam najlepiej, ale w te drugą stronę....kompletny brak zainteresowania :wink: . No cóż...nic się nie poradzi.

Natomiast mój małż twierdzi że jego teściowie sa w miarę oki :o .....czasem maja gorszy dzień, ale kto ich nie ma. Teraz dobre kontakty są ważne bo mieszkamy z nimi pod jednym dachem....aż do wprowadzeniu do naszego domu który zamierzamy budować na wiosnę :-? . Ale podziw mnie bierze , bo myślałam że za chiny sie nie dogadają moi rodzice z moim mężem....a tu ....niespodziewajka :D ....lepiej on sie dogaduje niz ja :evil: .